Bunaltıcı yatay , 35500 önemli . Buralarda tutunuyor . Aşağısına giderse 34300 ve ilerde 32500 leri düşünürüm . 37000 - 38000 ise yukarı dirençler .
Printable View
Bunaltıcı yatay , 35500 önemli . Buralarda tutunuyor . Aşağısına giderse 34300 ve ilerde 32500 leri düşünürüm . 37000 - 38000 ise yukarı dirençler .
[QUOTE=WINNER;60688]şuandaki hareket 36.000 ı görüp cok hızlıca 35.650 yi gorebılecegını dusunuyorum[/QUOTE]
EWETTT 35,625 İ GORUR DERKEN 36,75 İ GORDU ORDAN SEKME İLE 36.000 İ GORMESI GEREKIYORDU ORAYIDA GORDU BAKALIM HIZLICA 35,650 YI GOREBILECEKMI HADİ İŞALLAH :)))
Spot hacim çok komik. Onunda 80 trilyonu GARANda. Sabah 2000 gap yapılmadığına göre yukarı istek var diye düşünüyorum. Öğleden sonra deli gibi hacimle bi tarafa kırılma olacak gibi duruyor çok kastılar. Küçük periyotlu sistemlerin de içine ettiler bu arada..dng
Dün Akbank garanti ile tuttular, buğün yine Akbank Garanti ile veriyorlar...
Kötü bir düşen üçgen yaptılar, bir o duvara,bir bu duvara...
Bir yere fena patlatacaklar ama nereye...
[QUOTE=teo;60699]Dün Akbank garanti ile tuttular, buğün yine Akbank Garanti ile veriyorlar...
Bir yere fena patlatacaklar ama nereye...[/QUOTE]
spot 100 -200 puan daha çıkarsa devamı gelir gibi..
o yüzden ben hakkımı yukarı için kullanıyorum...
pozisyonel tabi....:)
Şifre solucanın bugün %5,36 artı olması mı acep?
[QUOTE=sentinus;60701]Şifre solucanın bugün %5,36 artı olması mı acep?[/QUOTE]
Bilanço bazlı hareket olabilir de tavşan+salyangoz karışımı diye biliyorum ben onu. 9 Kasımda numara taşımaları da başlayacak.
Bu borsada yerli merli yok, gavur almayaınca da , işte sonuç böyle oluyor...
bizim iskender gitti fsp 922 de takılıyor, anladımki uzun zamandır dönüş seans içinde olmuyor dowda, sonra future artı. dedikoduyu al veya sat gerçekte duruma bak devam ediyor.
aslında keşke hep böyle olsa zor kazanılır ama kayıp zor olur.
imkb ortalamalarda takılıyor bir günde iki günü üç günü ortalıyor bizede en zeki olmak kalıyor.
sevgiler.
sıkıldım, önemsiz ama yazayım.
hareket yataysa en iyi işlemi ykb yapıyor, garanti 3-4 günün yıldızı, deutche marj olacaksa var sonuçta genelde endeksin tümü onun olduğu pozisyona gidiyor, citi bildiğniz gibi, efg hem deli hem büyük taşeron.
sonuçta sormuşlardı vobun dibi neresi 3 ay önce 29000 demiştim, ordan dönderdiler. o kontatı çöpe attılar oradan. shortlardı.
şimdi long gibiler. hakikaten takas önemli, en azından neden bugün 1300 puan düşmedik cevabıdır.
yurtdışı olumsuzlaşırsa ve 8000 lerden döecek olursa yine altta spottaki boşluğu alacağız ama ne zaman bence haftaya. kişisel görüştür.
sevgiler.
36300...35200 sıkısma yeresindeyiz halen.... graftan ole gozukyor.. halen flat yatyorum.. ongorme yapmak zor halen
ilk etapta 35700 sonra ise tekrar 35500 test edicektir...34000leri görmemiz bugun için benc hala mevcut..al-sat tavsiyesi değildir..