-
[quote=boz ayı;224615]73.300..de istirahat verdi pala....ulaa pala tam rakkamında bee...
şimdi önce 72.850....sonra 72.400.....ve en sonunda 69.100....yol haritamız...
merdivenden düşenler garaf..ımız........[/quote]
[I]73.350 üstünde projeksiyonu boğalar yapsın.....[/I]
[I]bir ayu olarak ilgilenmiyorum....[/I]
[I]ha ha haaa...[/I]
:..:
-
[quote=unlimitted;224552]yakında...:::[/quote]
ben daha çabuk bekliyordum...
eks!:::
-
[URL="http://i40.tinypic.com/2nun4tt.jpg"][IMG]http://i40.tinypic.com/2nun4tt.jpg[/IMG][/URL]
-
bu gün 75.000 görülür mü acaba?
-
dışarıya bı mok olmazken bizimkilere verişinin nedeni anlaşıldı...uzun dewam...yannız gerçekten çok zor piyasa yaw...
-
-
bozzz habere dayalı çıkışlarda corrttt yapar....
kendi dinamiğiyle 73.350..yi geçseydi cortt yapmayacaktı...........
-
73600-73800 arası kararsız bölge. 73400 e kadarki ilk geri gidiş feyk olabilir. Sonrası düşüş olur. 73800'i ilk geçiş 74000'e kadarki feyk olabilir. Sonrası 74000 destek olursa yeni hedefler gündeme gelir.
-
[URL="http://i44.tinypic.com/24w4xtt.jpg"][IMG]http://i44.tinypic.com/24w4xtt.jpg[/IMG][/URL]
-
didem didem
sensiz nerelereeeee giideeeem...
-
bir algıda seçicilik örneği:
az önce dışarıda yürüyorum
karşıdan bir genç geliyor,
tişörtünde "gap" yazıyor
içimden diyorum sen bilmezsinki ondan ne çekiyor vobçular :)
-
-
baygın seanslardan nefret edeyorum :::
-
yıprandım yavvv pess benden :) endeks 100 bin olsun diyenler diye facebookda grup kurayımmm ortam olsun :)
-
evt beklenilen olmuş .. namıssız aga gene yapacagını yapmıs .. maksatı short yakıtı toplamakmıs anlasıldı..
yada daha genel dusunecek olursak shortcu pısman etme ve shorta tovbe seansı yapıyor gene.. bakalım 80 k ya kadar dayanabilecemmi :)
-
[quote=Toledo;224661]bir algıda seçicilik örneği:
az önce dışarıda yürüyorum
karşıdan bir genç geliyor,
tişörtünde "gap" yazıyor
içimden diyorum sen bilmezsinki ondan ne çekiyor vobçular :)[/quote]
alakasız ama ben geçen gün çok güzel hareketler bunlar'ı izliyorum.
elemanın üzerinde bi tişört var.
şöyle yazıyor:
K.O
KODUMMU
OTURTURUM
çok beğenmiştim. :..:
-
[quote=fXci;224673]baygın seanslardan nefret edeyorum :::[/quote]
ben de sıkıldım..bugün hiç hareket yok...:)
-
[quote=Kennym;224678]evt beklenilen olmuş .. namıssız aga gene yapacagını yapmıs .. maksatı short yakıtı toplamakmıs anlasıldı..
yada daha genel dusunecek olursak shortcu pısman etme ve shorta tovbe seansı yapıyor gene.. bakalım 80 k ya kadar dayanabilecemmi :)[/quote]
cıx :)
-
[quote=unlimitted;224680]alakasız ama ben geçen gün çok güzel hareketler bunlar'ı izliyorum.
elemanın üzerinde bi tişört var.
şöyle yazıyor:
K.O
KODUMMU
OTURTURUM
çok beğenmiştim. :..:[/quote]
ben benzin istasyonunda o girişte yazan fiyatlar war ya...onlar da aklım hep fiyatlara ,kademelere gidio...düşse kaça alırım çıksa kaça satarım diye,manyak manyak tireyd ediodum kafadan...
-
[QUOTE=seagate;224676]yıprandım yavvv pess benden :) endeks 100 bin olsun diyenler diye facebookda grup kurayımmm ortam olsun :)[/QUOTE]
ikinci üyen olurum .. yetti pskoloji bırakmadı ** nasıl piyasaymıs bunlar bigunum uymusyo bu adamlarla frekansta.. ehhh yiter garii.... vade sonuna kadar tutmazsam aha bana bu kontratları ** palası ::::::::: geliyom gidiyom 1000 puan..
10 milyar doları hisse senedi piyasasına gömmüştür bu ** şarapsızlar.. kesin varlık barışı ayağına .. piuvvv .. kendi başınızı yiyin.. kapattım ekranı.. ne haliniz varsa görün 100 k yap sende kurtul bizde kurtulalım pala...
sisteme uy uy uy siseme uy uy uy sisteme uy uy uy sistem yoksa sistem yap yap yap sistem yaptıysada ona uy uy uy... pifffff
hadi herkese bol kazanclar...
-
[quote=ATHLON;224686]ben benzin istasyonunda o girişte yazan fiyatlar war ya...onlar da aklım hep fiyatlara ,kademelere gidio...düşse kaça alırım çıksa kaça satarım diye,manyak manyak tireyd ediodum kafadan...[/quote]
ben dün gerçeğini alıp sattım adaş. (Oil)
35 pip zarar ettim. :..:
-
ulem bi yemeğe gittik.. malı itelemişler...
eee stop da yazamıyorum guzu emmim gızıyo..
nööreceğiyik...
muglalı zahit de yok ortalıkda...
ne güzelde düşüyordun fahriye abla..
tek tesellimiz..
alan 4600
satan 2300
üstüne bide bozonun şortları koyarsak...
-
Hem short hem de long için uygun yerdeyiz diyorum ve [U][B]tahmin[/B][/U] noktaları veriyorum. Short için stop yeri 74,275 olmak üzere piramitleme noktaları 74,225-73,975-73,375- 72,850.
Long için stop yeri 73,700 olmak üzere 73,800-74,025-74,275.
-
[quote=cencuz;224698]Hem short hem de long için uygun yerdeyiz diyorum ve [U][B]tahmin[/B][/U] noktaları veriyorum. Short için stop yeri 74,275 olmak üzere piramitleme noktaları 74,225-73,975-73,375- 72,850.
Long için stop yeri 73,700 olmak üzere 73,800-74,025-74,275.[/quote]
hocam imza süper özellikle verilerin elde ediliş biçimi... +.:..:
-
[QUOTE=ATHLON;224682]ben de sıkıldım..bugün hiç hareket yok...:)[/QUOTE]
mahtoln abi taktım kafayı kolları biraz deha şişirceym ::: protein takviyesi ile 1 gun max limit çalışıp 2 gun diynendiriyorum kazları ::: şimci uyuyolar namıssızlar diynensinler yarın tekrar işgence var onnara ::: yalnız aynı gün hem ön hem arka kol kasıyorum busefer ... sistemsizlik güzel şey :::
-
chf/jpy 87,97 long.
stop 87,85
-
[quote=unlimitted;224620]ben daha çabuk bekliyordum...
eks!:::[/quote]
Ne bekliyon lem? Tavuk mu bekliyon?:D
Aste'ye selam..:D
-
[quote=excali;224709]Ne bekliyon lem? Tavuk mu bekliyon?:D
Aste'ye selam..:D[/quote]
yok ben horoz bekliyodum. o da geldi sayılır zati. burada tek tavuk meri teyze. :D
sadberk'e selam :D:D
-
[quote=fXci;224703]mahtoln abi taktım kafayı kolları biraz deha şişirceym ::: protein takviyesi ile 1 gun max limit çalışıp 2 gun diynendiriyorum kazları ::: şimci uyuyolar namıssızlar diynensinler yarın tekrar işgence var onnara ::: yalnız aynı gün hem ön hem arka kol kasıyorum busefer ... sistemsizlik güzel şey :::[/quote]
abey zaten kollar dinlenirken buyurler...
çalışırken sistem katabolizma yani yıkıma uurar gayri...
en ıdealı 2 gun max perform,1 gun regenerate dir...
-
[quote=unlimitted;224711]yok ben horoz bekliyodum. o da geldi sayılır zati. burada tek tavuk meri teyze. :D
sadberk'e selam :D:D[/quote]
Lem petroll varillerini teslim alsaydın ya. Orada Türkiye'den daha ucuz..;)
Buldun mu horozunu?:D
-
[quote=ATHLON;224714]abey zaten kollar dinlenirken buyurler...
çalışırken sistem katabolizma yani yıkıma uurar gayri...
[B]en ıdealı 2 gun max perform,1 gun regenerate dir..[/B].[/quote]
he ben ondan izbandut gibiyiiiiiim :::
-
üvvv . 73375 kısalar 73525 istop .. 74000 tekrar kısa denemesi .. yakın istop ..
-
[quote=selçuklu;224719]üvvv . 73375 kısalar 73525 istop .. 74000 tekrar kısa denemesi .. yakın istop ..[/quote]
şş, mesajlarına bi bak hele. :..:
-
sabah sat veren sistemler şölee bi dizilsin bakayım...hepsine poposuna şap şap..:)
şaka bir yana..kritik bir tyereye geldik...fiyat bugün açık mavilerle gösterilen histem bandının içinde dolanıyor....sistemse halen alda..direnç belli destek belli pivot belli...(not, sabahki grafla renk farkları olabilir, farklı pisilerden üretilmiştir)
[IMG]http://i43.tinypic.com/21d91z.png[/IMG]
-
ha bu arada kolları gerçekten büyütmek için protein tozu yetmez...ekstra takvıye lazım gerekir...bcaa,amino,creatin,potasyum..bunnar supplement,sonnası ise nitro ve hormonal takviyelerdir....
-
[quote=ATHLON;224728]ha bu arada kolları gerçekten büyütmek için protein tozu yetmez...ekstra takvıye lazım gerekir...bcaa,amino,creatin,potasyum..bunnar supplement,sonnası ise nitro ve hormonal takviyelerdir....[/quote]
Abi,
Pompayla şişirsek veya silikon dakdırsak olmiyy??:::
-
[quote=excali;224733]Abi,
Pompayla şişirsek veya silikon dakdırsak olmiyy??:::[/quote]
inanmııcaksın ama o da var abey...hatta artık karındakı yaaları aldırıp oradakı kasları yenıden form ediolar...ciddiyim...
-
Selçuklu patron nerdesin,
ŞOSTÖ ye dikkat patron...şortcu organize suç ve terör örgütüne dikkat patron :)
Şortlayanlardan değil de, şort için abuk subuk gerekçe yaratanlardan ve bu gerekçelerle KY yi psikolojik baskı altına almaya çalışanlardan ve psikolojik terör uygulayanlardan oluşuyor bu örgüt patron:::::::::...aman haaaaaaaa...AMAN RA nerde bu arada
-
[QUOTE=ATHLON;224736]inanmııcaksın ama o da var abey...hatta artık karındakı yaaları aldırıp oradakı kasları yenıden form ediolar...ciddiyim...[/QUOTE]
al saa tek kol ::: hevatarım 5 dakka ıcersınde gendını imha eder cep telefonu fotosu berbat artuk ıdare et koluma fxci yazdım emme okunmuyor namıssız
-
[quote=fXci;224741]al saa tek kol ::: hevatarım 5 dakka ıcersınde gendını imha eder cep telefonu fotosu berbat artuk ıdare et koluma fxci yazdım emme okunmuyor namıssız[/quote]
bi de miyde aliim...:))
ha bir de ben koldan ziyade latteralleri beendim sfenxçi abey ne yalan söliim...