Vay geyikler... tepkiyi yine abarttılar!!!!!!!!!!!!!!! Bu kadar da fazla yeter artık.........
Printable View
Vay geyikler... tepkiyi yine abarttılar!!!!!!!!!!!!!!! Bu kadar da fazla yeter artık.........
Saatlik graf hoş görünmüyor.. 82.500 uzun kovalayanlar için bence stop seviyesi..
Kırılırsa nası kırıldığı bile gözükmez..
[quote=boz ayı;325456][I]sabahki yazım....[/I]
[I]desteğe vur....dirence vur...[/I]
[I]pala tansiyon ilacını içmeyi unutma......:p[/I][/quote]
Hahahahahahahaha........::::::::::::
Hahahahahahahahha...........yaşa..........
az kaldı (1) dakikalıklarda 20 bar sonra pes edicüktüüüüüür, çok yoruldu garibim....... 775 de 20 bar kalması bana yetiyo...................lelele.lelele.lelele.lelele eeee,, kalmazsa takkeyi pc nin önüne koymak gerek!!!!!!!!:::::::::::::::
Neyse erken pes etti taaurruz geçti............ Ha hahahahahaha.............lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
Sıkıntı yaratıyo kendi kendine, yetmezmiş gibi bi de korelasyon yapmıyo ya!!! uleynn en kıl olduğum şey bu valla...............:..::..::..:
sabahta aynısını yapmıştı,düşüş ve yatay sanki şemsiye gibi,sonrası u100 800 düşmüştü..
şimdide benzer durum var saat 16 yı bekliyorlar gibime geldi...en az 66,500 geliyorum diyorr.82,100 kapanır gibi derim...
Bassssssssss geri................ hahahahhahaha.........
No problemos Amigossssss.............lelele.lelele.lelele
[quote=boz ayı;325453]tepki iki aşamalı......
sürekli fake.....
bunak pala...bunak bozz....
20 yıl önce yaptık bunları biz.......bu pala 70..lik..........:eek:[/quote]
bravo dayım benim,ama olmuyor.....
hile yapıyon... adamın elini görüyon... adam bunak zaten,..
hile yook lütfen...
oyunu kuralına göre oyna....
sonra mızıkçılık yapmasın,elimi gördün diye...
seni koruma altına almak lazım...ben gönüllüyüm...meslek icabı
[IMG]http://i53.tinypic.com/nx3j8p.jpg[/IMG]
garan-isctr-akbnk-ykbnk dörtlüsündede görüntü epey kötüleşti ki haftalık periyotta bile aşağı döndüler..
Valla ben aşağıdan 500 puan daha isterem............. yetmez bu.......