[QUOTE=caretta;60511]S&P bugun 900'u kirar diye dusunuyorum...[/QUOTE]
en kötü 922 den döner.
Printable View
en kötü 922 den döner.
[quote=jelibon;60514]en kötü 922 den döner.[/quote]
peki, birbucuk porsiyon iskenderine, tamam mi?... :)))...
[QUOTE=teo;60510]Kimsenin bilmeyipte bunların bildiği nedir acaba, Tüm gün tahtayı tuttular...[/QUOTE]
Bence hikaye bitti şimdi kıvranıyorlar. IMF de görüşmemiz yok demiş. Spotta icraat yapmak için makas da yaptılar gün boyu. Tabi hemen düşmek olmaz birilerini tongaya düşürmeden. Belki yarın sabah gapıyla tepebilirler de biraz... işlerine nasıl gelirse...
belki imf ile anşılmıştır
2-3 gün içinde kokusu çıkar
ABC yi bitirdi 5 için aşağı iniyor gibi dow.. herbirşey kırılabilir yani:..:
Sevgili catedral nerelerdesin.. dow yorumuna ihtiyacımız var:)
[QUOTE=mbm;60513]bunların işi gücü gap teo..
gapla hallediyorlar...
gün içi sıkıştır.. bir aşagı bir yukarı yap.. ky zaten hata yapıyor.. tepeden alıyo gidecek diye.. dipten veriyo düşecek diye...
gabı tutturursa ne ala ky.. oda şansa...[/QUOTE]
dun kararsiz girdimm uzun kisa uzun en son kisada girdim 550 gordu kapatmadim sonra butun kari verdik uzerine zarar yazdik ne yapsak olmuyor gapi aliyoruz busefer gun ici hreketlerde carpiyorlar deliricektim artik cikarken full uzunladim yine icime sinmedii full kisayla girdim 34000gorur dedik tutmadik kisalari artik bunlari tutucam
uzun girdim.hemde herzaman girdiğim kontrat kadar..sisteme tam uyuyorum.. sabah,eger terse düşersem direk kısa açarım.kanımca dow %2 eksiden sonra ,bu gece iyi artı ile kapatacak..günlükler al iken %5 eksiden sonra ,iyi bir tepki olmalı diyorum..ama burası borsa..dow un 3 günde %15 düştüğünüde gördük..
Yarın İMKB açılışı sorunlu olabilir brokerların seansa katılmaması olursa. Bunu da bir kenara not düşelim.
Tarafsız gözle yazarsam eğer, Market Profil de al ile girdi...
[quote=sentinus;60521]Yarın İMKB açılışı sorunlu olabilir brokerların seansa katılmaması olursa. Bunu da bir kenara not düşelim.[/quote]
peki bu brokerlar issiz mi kalacaklar simdi?...:confused:...
[QUOTE=sentinus;60521]Yarın İMKB açılışı sorunlu olabilir brokerların seansa katılmaması olursa. Bunu da bir kenara not düşelim.[/QUOTE]
zaten imkb'deki brokerlar çaylarını yudumlayıp gazete okuyorlardı.. açılışa ne etkileri olabilir ki:)
[QUOTE=teo;60522]Tarafsız gözle yazarsam eğer, Market Profil de al ile girdi...[/QUOTE]
yaz Teo,yaz..uzuncu olarak morale ihtiyacımız var..baksana dow un frenleri boşaldı..gerçi son noktayı nıkkeı koyar..ama yinede can sıkıyor..