-
[quote=Larossıan;224646]Ama bu böyle kalmayacak bozulacaktır o zaman haberimiz olacak[/quote]
Saolasın Larossian abi;benim magnumlu avatar palaya karsı islemedi,silah islemediyse beyinle yenicem onu..hadi einstenim benim,soguk füzyonla giriyorum palaya artık..
sinirimden gülüyorum artık:)
-
Elstock shortlar duruyormu daha aktar çevir yapamadın mı.
Benim için en zor poz senin ve ordinin arkadaş burdan sat desen olmaz al desen olmaz ancak teknik verileri belirtiyorum poz karışamam
İnşallah düzelir.
-
[quote=Larossıan;224658]elstock shortlar duruyormu daha aktar çevir yapamadın mı.[/quote]
Abi sorma al-sat larla biraz maliyet düsürdüm ama,kontratları arttırdım baya bi,elimde yapıstı ne yazık ki..cok sıkıntılıyım abi..ordi ile aynı durumumuz..
-
[quote=Larossıan;224658]Elstock shortlar duruyormu daha aktar çevir yapamadın mı.
Benim için en zor poz senin ve ordinin arkadaş burdan sat desen olmaz al desen olmaz ancak teknik verileri belirtiyorum poz karışamam
İnşallah düzelir.[/quote]
Abi bugun son heralde benim kol kesicem artık,2 haftadır resmen iskence cekiyorum,ekranı kapatıyorum olmuyor,ise bile gitmek istemiyorum su shortlar elimdeyken..sabah birazını 72950 den kapattım ama hala var baya..
-
Spot 70500 civarında burada kalırsa yukarı hedefler demiştim uyarmıştım.
Ama pek dikkat etmediniz galiba.
-
Sn. Larossıan ve Elstock iyi niyetiniz için sizlere minnettarım. TEŞEKKÜR EDERİM.
-
Arkadaşım bu namussuz py tutacağı tuttu ne işse bi bırak be kardeşim.
-
[quote=Larossıan;224665]Spot 70500 civarında burada kalırsa yukarı hedefler demiştim uyarmıştım.
Ama pek dikkat etmediniz galiba.[/quote]
Normalde abi ben senin her yazdıgına dikkat ederim ama önceden maliyetli shortları kapatmam icim el vermedi bide önceki vadede 6000 puan almıstım,o karları gitsin gozuyle bakınca bitirdi pala bizi..yoksa seni dinlemez miyim abi..ilk defa bu sekilde kalınca nasıl davranacagımı sasırdım,zarar az olsaydı hep kapatıyorum zaten ama zarar buyuk olunca insanın basireti baglanıyor..
-
Temennimiz bir an önce vermesi inşallah verir diyelim.
-
Bazı teknik noktalara ısrarla değinmemdeki sebep aktar döndür yapabilirmisiniz diye ama tabii o psikolojyide anlıyorum..
-
Onun için bazı arkadaşların yazdığı buradan verirler gibi noktalarda tutarlılık görmezsem o yorumun üzerine değiniyorum.
-
grafikteki gibi basamak yaparlarsa 74500 bugün görülür, 73700 altına sarkarsa ki ben zor diyorum yukarı gitme ihtimali ortadan kalkar.
[URL="http://i39.tinypic.com/7166up.jpg"][IMG]http://i39.tinypic.com/7166up.jpg[/IMG][/URL]