[QUOTE=Astatin;138851]yaşasın spontane flat :)[/QUOTE]
he yaşasın spontane ... ama yanında ew olması lazım .. ewyede başla patron .. bu sistem işi iş deil .. ne o oöyle bekle dur sinyal gelecekte alacaz satacaz ... ...vay anasını ..
Printable View
[QUOTE=Astatin;138851]yaşasın spontane flat :)[/QUOTE]
he yaşasın spontane ... ama yanında ew olması lazım .. ewyede başla patron .. bu sistem işi iş deil .. ne o oöyle bekle dur sinyal gelecekte alacaz satacaz ... ...vay anasını ..
[quote=BORSACIOZGUR;138855]+ hatta bayağı bir artı kapatabiliiriz bu akşam..[/quote]
yükseliştede bu kadar iştahlımıydın yoksa yenimi başladı bu iştah :confused:
[quote=Fantom;138857]her düşüşten sonra tepki geliyor
tepki sonra trend oluyor uçuyor gidiyor
bu longlara dokunmam daha aşağıdan maliyetlendik[/quote]
ortalamalardan çok sert şekilde uzaklaştık ve açıları toparlanmanın çok kısa sürede olamayacağını işaret ediyor bence.
o yüzden büyük konuşma şimdi 54600 altına bi daha ineriz full short olursun :)
dolar endeksinin uzun dönem görüntüsü tam destekten dönmüş
[IMG]http://img13.imageshack.us/img13/4402/dxy20090911.gif[/IMG]
[QUOTE=YAVUZHAN;138860]ortalamalardan çok sert şekilde uzaklaştık ve açıları toparlanmanın çok kısa sürede olamayacağını işaret ediyor bence.
o yüzden büyük konuşma şimdi 54600 altına bi daha ineriz full short olursun :)[/QUOTE]
oraya gelmeden shortlarım ben.dng
çok garip bir hareket oldu. Makas -200
en mantıklısı al sat
bekleyince karlar eriyor a.
sıfır işlem kısa devam....
Fazla kıpraşmadan beklemek lazım sonunda huzuru bulacaksın çekirge.:(:(
55050-55075 flat 54750 tekrar long..
şu anki fiyatın 5 kademe altına stop ve short emri yazdım
düşerse short anasını satayım
düşmezse long devam
[QUOTE=Fantom;138868]şu anki fiyatın 5 kademe altına stop ve short emri yazdım
düşerse short anasını satayım
düşmezse long devam[/QUOTE]
[B]ayda ortalama 20-30 trade [/B]yapıyorum..bu bile bana çok geliyordu..
senin maşallahın var..:) komisyonu indirmediler..bende böyle bir sistem yaptım...
vadeli 5 dk itki başladı gibi ... 3. dalgadayız şimdi .. ralli olması lazım .. .:o
19 kademe pasif alış 2000 küsür lot, 19 kademe pasif satış 2000 küsür bekleyen lot, büyüklerin derdi de dert, biri satsa 5-10 kademe gevşer, biri alsa 5-10 kademe artar, çete nin yeni oyunu budur, filler tepişirken arada ezilmeyin.
55100 sistem flat
[QUOTE=mozkan;138871]19 kademe pasif alış 2000 küsür lot, 19 kademe pasif satış 2000 küsür bekleyen lot, büyüklerin derdi de dert, biri satsa 5-10 kademe gevşer, biri alsa 5-10 kademe artar, çete nin yeni oyunu budur, filler tepişirken arada ezilmeyin.[/QUOTE]
abi hoşgeldin .. flat bitti .. şimdi kaçıncı dalgadayız sence .. hedef ne .. yeni tepe bekliyorum ben .. bu projeksyonda .. ??
[IMG]http://img188.imageshack.us/img188/9151/adszowl.jpg[/IMG]
[quote=selçuklu;138873]abi hoşgeldin .. flat bitti .. şimdi kaçıncı dalgadayız sence .. hedef ne .. yeni tepe bekliyorum ben .. bu projeksyonda .. ??[/quote]
sağolasın, inan şu an fikrim yoktur, eskiler derki hemi de tee 1930 larda "when in doubt get out", tercümesi, şüphen varsa pozdan çık veya poz açma, meali ise traderlığın 10 da 9 u kaçmaktır :..:
Dow un seans açılana kadar 8180 civarında bi yerlerde takılması lazım.. Bundan daha düşük yani..
[QUOTE=abka;138869][B]ayda ortalama 20-30 trade [/B]yapıyorum..bu bile bana çok geliyordu..
senin maşallahın var..:) komisyonu indirmediler..bende böyle bir sistem yaptım...[/QUOTE]
hamdolsun çalışana Allah veriyor
komisyon nedir yaa.valla umrumda bile değil.
kazandıktan sonra devede kulak
yüzbinde 8 zaten aracı kurumum sagolsun.lelele
long devam
alacak bunlar daha :::
55150 SHORTTTSSS.. 55275 STOP SATIŞ sinyali geldi. FENA veriyolarGÜn bazında çok iyi..
[quote=BORSACIOZGUR;138877]55150 SHORTTTSSS.. [COLOR=red]55275 STOP SATIŞ[/COLOR] sinyali geldi. FENA veriyolarGÜn bazında çok iyi..[/quote]
nokta atışı:)
Garanti Bn. spot 15 milyon para çıkışı oldu. Tikat.
[QUOTE=Larossıan;138866]Fazla kıpraşmadan beklemek lazım sonunda huzuru bulacaksın çekirge.:(:([/QUOTE]
Sisteminizdeki son durum nedir
kolay gelsin
Benim sistem 11,45 barında evvelsi günden beri verdiği sat sinyalini ilk kez vermedi
kısa devam ama dikkatli
55.100 long...histemli..arkadan al gelir..
[quote=Fantom;138875]hamdolsun çalışana Allah veriyor
komisyon nedir yaa.valla umrumda bile değil.
kazandıktan sonra devede kulak
yüzbinde 8 zaten aracı kurumum sagolsun.lelele
long devam
alacak bunlar daha :::[/quote]
Özel mesaj gönderemiyorum hala, aracı kurum hangisi özel mesajla sen bana gönderebilir misin, senin gibi hızlı işlemci bir arkadaşımız arayış içerisinde, teşekkür ederim.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;138877]55150 SHORTTTSSS.. 55275 STOP SATIŞ sinyali geldi. FENA veriyolarGÜn bazında çok iyi..[/QUOTE]
hep ters pozisyonda oluyoruz Allah Allah ne iş.dng
275 STOPSSS. sHORT deniyeyim dedim elim yandı.. Short cısss. Belki çok yukarıdan. Vallahi denettirmiyorlar..FLATIMhahaha + kapatıcaz )
[quote=Fantom;138884]hep ters pozisyonda oluyoruz Allah Allah ne iş.dng[/quote]
Yarıştırmayalım. Gün bazında 600 puana yakın kar.
sayın abka sistem al dedi mmii
[QUOTE=goldmund;138887]sayın abka sistem al dedi mmii[/QUOTE]
57400 den beri sat da.hala sat durumunda....benimki histemli kaşınmalar..:)
[URL=http://img4.imageshack.us/i/sonuy.png/][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/2227/sonuy.png[/IMG][/URL]
sert düşüşe tepki geldi ancak ortalamalara ulaşamadan arkası kesildi alışların.
yakalayabilene ne ala..
56 bin üstüne çıkılmadan sağlam long sinyali görmek zor şuan için,tabi bana göre..
54500 uzun devam .. sistemde al verecek gibi ..5 dk dalgasayımına göre .. 5. dalganın ilk dalgasının 3. dalgasındayız .. daha yol uzun gibi .. sayım belli ralli ralli ralli .. :o:o:o:o:o
mesut abi naptın ... ?? msn giremiyorum hala ..
1000 puan çıktık şort devam al verdi 5dak..sinir bozucu
[QUOTE=QUEEN;138894]1000 puan çıktık şort devam al verdi 5dak..sinir bozucu[/QUOTE]
itki impulse var quenn dikkat et . sisteme uy ..
55200-55300 üstü 15 dakikalık kapanışlar longları destekler, kanımca...
[QUOTE=selçuklu;138893]mesut abi naptın ... ?? msn giremiyorum hala ..[/QUOTE]
kısa devam.. spot ve vadeli 15 satta hala....
sabah fdow saatlik uyumsuz oldu... teper dedimiçimden ... ama gündüz dikkate almıyorum uyumsuzluğu..
sistem önemli...
al derse alırım...
düşsün çıksın farketmez... yeterki mesela bugün burdan aşagı yada yukarı 2000 puan olsun...
yukarı yada aşagı diye saplantım yok... EW de yok....başlarım ewsine.. ha haaaaaa:D:D:D
[QUOTE=mbm;138897]kısa devam.. spot ve vadeli 15 satta hala....
sabah fdow saatlik uyumsuz oldu... teper dedimiçimden ... ama gündüz dikkate almıyorum uyumsuzluğu..
sistem önemli...
al derse alırım...
düşsün çıksın farketmez... yeterki mesela bugün burdan aşagı yada yukarı 2000 puan olsun...
yukarı yada aşagı diye saplantım yok... EW de yok....başlarım ewsine.. ha haaaaaa:D:D:D[/QUOTE]
sistemde bi türlü al veremedi abi .. ben uzun devam artık .. al verecektir sistemi ... .. itkinin gücü .. yaşasın EW ...
[IMG]http://www.biggameexperiences.com/nascar/images/nascar2.jpg[/IMG]
[QUOTE=QUEEN;138894]1000 puan çıktık şort devam al verdi 5dak..sinir bozucu[/QUOTE]
o ne kuin abla..
şort devam al verdi de ne demek....:):):)
şortmu al dedi....:)