[quote=Astatin;371485]ben bot giyiyorsun demedim..beraber mi bot bağladınız dedim...brv.brv.boks.:::[/quote]
Asüt ağa,
Bu soruyu sorarken kendine "KEDİ nasıl BOT BAĞLAR?" diye sordun mu? .dng
Printable View
[quote=Astatin;371485]ben bot giyiyorsun demedim..beraber mi bot bağladınız dedim...brv.brv.boks.:::[/quote]
Asüt ağa,
Bu soruyu sorarken kendine "KEDİ nasıl BOT BAĞLAR?" diye sordun mu? .dng
[quote=excali;371487]Asüt ağa,
Bu soruyu sorarken kendine "KEDİ nasıl BOT BAĞLAR?" diye sordun mu? .dng[/quote]
Bu soruyu sorarken kendime "KEDİ nasıl BOT BAĞLAR?" demedim...beraber mi bot bağladınız dedim..:p
[quote=Astatin;371488]Bu soruyu sorarken kendime "KEDİ nasıl BOT BAĞLAR?" demedim...beraber mi bot bağladınız dedim..:p[/quote]
Kedi olarak ," Bot, nasıl Asüt kafasına atılır?" kursuna yazılmayı düşünüyorum...:rolleyes:
Hacıex sırf geyik yapıyosun argadaş..az makrosal takrosal gonulara gir..misal, Sarkozinni abd silah baronlarından izin almadan libyaya bonberdımın a başlayıp durumdan hazine çıkarma isteğine karşı ceza olarak, aceba bu baronlar lönk diye fransanın gredi notunu mu gündeme getirttiler, dolaylı sahibi oldukları esenpiyi gullanarak...yani ortalıkda hiç fransa lafı yokken löönk diye düştü gündeme malum... ve aynı şekilde isteklerine uymayan abomayı dize getirmek için de aynu yöntemimi gullandılar acaba, esenpi abedenin gredi notunu düşürdü... sonra benzer bir cezalandırma aynı nedenle italya ya yapılacakken, adamlar o kadar da değil deyip o yüzden mi bastılar italyadaki esenpi ofislerini.....aboma ya şantaj için baronlar bu kez dow a girişecek diyenler doğru mu diyor acaba..heee....ABD de aboma, baronlara yanıt olarak SEC i, esenpinin üzerine salarak mı rest çekti acep...
noluyor HACIEXXXX................. Dünyada bir "küresel sermaye" "ulusal kamu otoriteleri" savaşı mı başlıyor hacıexxx....egonomiler içlerine mi gapanacak, sermaye haregetleri yavaşlayacak özlek öçün alacak, dow 3000 e mi düşecek...aluuu ..Bangacı deel misin yanıt ver..aluuuu
:p:p:p:p:p
[quote=Astatin;371491]Hacıex sırf geyik yapıyosun argadaş..az makrosal takrosal gonulara gir..misal, Sarkozinni abd silah baronlarından izin almadan libyaya bonberdımın a başlayıp durumdan hazine çıkarma isteğine karşı ceza olarak, aceba bu baronlar lönk diye fransanın gredi notunu mu gündeme getirttiler, dolaylı sahibi oldukları esenpiyi gullanarak...yani ortalıkda hiç fransa lafı yokken löönk diye düştü gündeme malum... ve aynı şekilde isteklerine uymayan abomayı dize getirmek için de aynu yöntemimi gullandılar acaba, esenpi abedenin gredi notunu düşürdü... sonra benzer bir cezalandırma aynı nedenle italya ya yapılacakken, adamlar o kadar da değil deyip o yüzden mi bastılar italyadaki esenpi ofislerini.....aboma ya şantaj için baronlar bu kez dow a girişecek diyenler doğru mu diyor acaba..heee....ABD de aboma, baronlara yanıt olarak SEC i, esenpinin üzerine salarak mı rest çekti acep...
noluyor HACIEXXXX................. Dünyada bir "küresel sermaye" "ulusal kamu otoriteleri" savaşı mı başlıyor hacıexxx....egonomiler içlerine mi gapanacak, sermaye haregetleri yavaşlayacak özlek öçün alacak, dow 3000 e mi düşecek...aluuu ..Bangacı deel misin yanıt ver..aluuuu
:p:p:p:p:p[/quote]
Actüng bangacı , lem. Hem de bence KÜRESEL SERMAYE...dng
825 den sanal short :..: 1 dene
Asüt ağa,
pupu'nun kaç K short olduğunu belirtmemişsin:rolleyes:
uwww...bot esprisine verdiği cewapla ex patronu kafamda iice canlandırmaya başladım...:)))
Kolay gelsin patronlar nunu'dan sonra pupu'muzda olmuş, hayırlı olsun ne diyelim. :D
sankim..?..acaba..?...ee..eevet..:))..kesunnuknen evet..:))
[quote=ATHLON;371495]uwww...bot esprisine verdiği cewapla ex patronu kafamda iice canlandırmaya başladım...:)))[/quote]
canlandırma mı::: ben onun saat 15:00 da uyanmaya, forumdan anahtar kelimeleri süzüp ilgili kedi resimlerini kopi peyst etmeye, 17:30 civarı eyi akşamlar demeye proramlı bir neural yazılım olduğunu düşünmeye başlamıştım::::::::: sen kafanda canlandırırken ben kafamdaöldürüyorum yani.lelele
Aste baba aste baba,
Athlon konuşmuş. Teprik ederim. Ben, sessiz sinemaya devam ediyor sanıyordum. üvv..
Athlon ağa ,
Yerli mi yabancı mı? Kaç kelime? ehehuhe
[quote=excali;371500]Aste baba aste baba,
Athlon konuşmuş. Teprik ederim. Ben, sessiz sinemaya devam ediyor sanıyordum. üvv..
Athlon ağa ,
Yerli mi yabancı mı? Kaç kelime? ehehuhe[/quote]
türk-yabancı ortak yapım patron..:))
[quote=ATHLON;371501]türk-yabancı ortak yapım patron..:))[/quote]
"Short story" mi , patromz?:..:
(bu arada ayro/yuesti çıkıyor, ama yuesti/tale yerinde sayıyor:confused:)
short ile müsterih şekilde beliyoz :..:
[quote=pupu;371503]short ile müsterih şekilde beliyoz :..:[/quote]
[IMG]http://activerain.com/image_store/uploads/7/1/3/3/4/ar123600480643317.jpg[/IMG]
Ben biraz da Daytrader topiğinde yaziym bakiym,:cool:
orası çok yetim kaldı,üüü
izin verirseniz gayet tabi.:rolleyes:?
Miço Pisik burda kalacakmış,:::kedi resimlerinden dolayı...:..:
ben de arasıra takılırım..
üzülmeyin tamam mı?::::..:
istop :(
66500 lere gider gibi :rolleyes:
[QUOTE=pupu;371509]66500 lere gider gibi :rolleyes:[/QUOTE]
65000 i görsek öpüp başımıza koyucazda...
dow alır başını gider...
Şöyle bişey
dowu alırlarken vobu almıyolarsa yatay günlerdeyiz
eüzü..şort devam..helva için un siparişi verek..üww
Hacıex,
Sen hiç bot bağlanamadın mı hakkaten..üühühühü... ayrıca ikiye bölerek mesafe tayini yöntemini biliyon mu?
[quote=Astatin;371518]Hacıex,
Sen hiç bot bağlanamadın mı hakkaten..üühühühü... ayrıca ikiye bölerek mesafe tayini yöntemini biliyon mu?[/quote]
Asüt ağa,
Neyi ikiye bölüyon??
Ayrıca pupu gördüm sanki??.dng
[quote=excali;371520]Asüt ağa,
Neyi ikiye bölüyon??
Ayrıca pupu gördüm sanki??.dng[/quote]
A-ha....aftlo haklı olabülür dimek
[quote=Astatin;371521]A-ha....aftlo haklı olabülür dimek[/quote]
Aflo hiç konuşmuyor ki. Nasıl haklı olacak?.dng
üwwwww..gurtar bizi hacıex..üwwww...ranıyor..üeeewww
[quote=Astatin;371516]eüzü..şort devam..helva için un siparişi verek..üww[/quote]
2k ile helvaya gerek yok önceki kazandıklarına sayarız .brv
[quote=Astatin;371524]üwwwww..gurtar bizi hacıex..üwwww...ranıyor..üeeewww[/quote]
Sanal gurtarma ücretleri tarifeme bakmam lazım..:..:
[quote=pupu;371525]2k ile helvaya gerek yok önceki kazandıklarına sayarız .brv[/quote]
[quote=excali;371526]Sanal gurtarma ücretleri tarifeme bakmam lazım..:..:[/quote]
-2 değil 4k üwwww
-ex, sen askerliiini nerde yaptın hadji.dng
[quote=Astatin;371527]-2 değil 4k üwwww
-ex, sen askerliiini nerde yaptın hadji.dng[/quote]
Sokakta..:p
ula bu last skuziye benziyor..gapanuşta ezta act yapabilirim..du bakalım
yukarı yapsa ek şort açaçaydım..yapmadı..geceye 4k şort..üwww
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ AKŞAMLAR....brv.brv[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#a0522d][IMG]http://www.iteramo.com/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/3b4d7_071211_medal_of_honor_cat_t.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=black]Aste baba ,[/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=#a0522d][SIZE=2][COLOR=black]Skuizden kurtulabildin mi??[/COLOR][/SIZE][B][U]:(:([/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[quote=excali;371533][B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ AKŞAMLAR....brv.brv[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#a0522d][IMG]http://www.iteramo.com/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/3b4d7_071211_medal_of_honor_cat_t.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=black]Aste baba ,[/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=#a0522d][SIZE=2][COLOR=black]Skuizden kurtulabildin mi??[/COLOR][/SIZE][B][U]:(:([/U][/B][/COLOR][/SIZE][/quote]
hacı skuziden gurtunulmaz ondan faydalanılır..skuzi olduğuna emin olsam ek şoeryapardım amma emin olamadım..geceye 4k şort...fdow un 11050 falan düşmesini bekloorum:::
950 den sanal long :..: günaydın herkese
günaydın yiğitler ve yiğideler...
atla balkondan gurtar kendini.... hadi güzelim aşağıya hava yastığını serdik bekliyoruküzme bizi...
[IMG]http://i55.tinypic.com/2myanm.png[/IMG]
benzerlik çok enter-hesan..bar sayısı, düşüş, çıkış sıralaması, tuzak direnç kırış ve geri çekiliş...bakalım devamı da aynı mı olacak
[IMG]http://i54.tinypic.com/a44ith.png[/IMG]