[quote=fXci;211227]tum voborsa cortingale herhal ::: eger beyleyken dusersek valla helal gayrı[/quote]
mailgutunu boşalt fxcitube
Printable View
[quote=fXci;211227]tum voborsa cortingale herhal ::: eger beyleyken dusersek valla helal gayrı[/quote]
mailgutunu boşalt fxcitube
Grafiğe bakıyorum, özellikle saatliğe, kesin yerin dibini boylar bu diyorum. Zaten Dow da aşırı alımın zirvelerinde onun da düzeltme yapması lazım. Şöyle 2.500 - 3.000 puanlık bir düşüş garanti gibi. Tek bir sorun var, ben kısadayım. Ben kısadayken düşemeyeceğinden tek başıma tutuyorum piyasayı... :)
[B]ey ahali.........
bu tepki çıkışıydı.....ew..ye göre 3. 2 si.....ve bana göre bitti.....[/B]
[B]3.3 geliyor.......bilenler bilir.....çok sert olur....gap ile aşağı dalar.....[/B]
küskü on the way..hatta in front of the door
Yyşd ...
750 kapandı shortlar...para ben de mal onda..
[QUOTE=Astatin;211229]mailgutunu boşalt fxcitube[/QUOTE]
maul guthu dediin özel mejaz gutumsa bosalttım 1 denecık yer var yetiştin yetiştin valla heran bırı doldurabılır gayri :::
Yo Yo Şo De
5 dakkalıkda shorta gecmis 64600 yeresinden
[B]aleme kapak olsun.......[/B]
[B]KARA CUMA.....................[/B]
.lelele
daha burda atlayan kısaları kescek....
saat 11 kapanışından bevri ... şu an 13.00 sonrası halen
yorum yokh short devam gayri
MERKEL: EURO CIDDI RISKLERLE KARSI KARSIYA
Merkel: Türkiye'de Strategist isimli bir adamın Forex üzerinde Euro'yu long'layacağını öğrenmiş bulunuyoruz. Bu adamın long olduğu piyasa anında çöktüğü için Euro büyük riskle karşı karşıya.
-MATRIKS-