[quote=Astatin;350956]yine de dıtatarın gıllanmasının hatrına 200 taze şortları 975 den gapatayım..5/10 şort devam[/quote]
gorkuyorum patron :)))
Printable View
[quote=Astatin;350956]yine de dıtatarın gıllanmasının hatrına 200 taze şortları 975 den gapatayım..5/10 şort devam[/quote]
gorkuyorum patron :)))
[quote=Astatin;350955]Aslında gıllanmayacağım en gral durum, benim dışımda herkesin lonkkk olması durumudur..ehuehehe..üww[/quote]
Bu durumda Pala da lonk oluyor diyosun. Ar yu şur?;):..:
bankalarda gıllanıyor :)
84 üzeri kapanış geliyor mu ne..
Tatlı yiyelim, tatlı
[quote=excali;350961]84 üzeri kapanış geliyor mu ne..
Tatlı yiyelim, tatlı[/quote]
sıkıntı var patron,üwwww :(
[quote=The Tatar;350963]sıkıntı var patron,üwwww :([/quote]
45dk daha sıkalım dişimizi patron. :(
[quote=excali;350964]45dk daha sıkalım dişimizi patron. :([/quote]
valla 45 dk sıkalım dişleride patronun tek başına short kalmasından gıllanıyorum :::
[quote=excali;350959]Bu durumda Pala da lonk oluyor diyosun. Ar yu şur?;):..:[/quote]
Sabah "zekice" dedik diye tepemize çıkma.boks. Al sana yanıt:D
PALA=VOB'a hükmeden
KY=VOB'da hükmolunan
Herkes= PALA+KY olsa hükmeden hükmolunan ilişkisi olmaz.. Dimek ki
Herkes= KY.boks.:D
Ana mesaj: Aynı kelime (burada "herkes" kelimesi) kullanıldığı yere göre farklı anlamlara gelebilir. Bunlara göstergebilim de kavramların "konsept" anlamı ile "nosyon" anlamının farklılaşması diyoruz..:o:D:mad:
atıyorum..ayrıca VOB çökmezse daha da agresifleeşebilirim... yok lem şaka..gazanınca çirkefleşebiliyorum ancak gaybedince agresifleşemiyorum ben..:D.komgenelde olduğunun tersine
[quote=Astatin;350966]Sabah "zekice" dedik diye tepemize çıkma.boks. Al sana yanıt:D
PALA=VOB'a hükmeden
KY=VOB'da hükmolunan
Ana mesaj: Aynı kelime (burada "herkes" kelimesi) kullanıldığı yere göre farklı anlamlara gelebilir. Bunlara göstergebilim de kavramların "konsept" anlamı ile "nosyon" anlamının farklılaşması diyoruz..:o:D:mad:
atıyorum..ayrıca VOB çökmezse daha da agresifleeşebilirim... yok lem şaka..gazanınca çirkefleşebiliyorum ancak gaybedince agresifleşemiyorum ben..:D.komgenelde olduğunun tersine[/quote]
Patron,
Ben 33'lü bir hat arayıp danışiyim bu konuyu:::
:DŞinci nosyon felan ağır kaçtı, keyfim kaçtı.. olayı daha makul ve hakettiği düzeye çekelim... PALA nın ** hehehe:D:D:D..
***dolara gelesin PALA:o:D
[quote=Astatin;350966]Sabah "zekice" dedik diye tepemize çıkma.boks. Al sana yanıt:D
PALA=VOB'a hükmeden
KY=VOB'da hükmolunan
atıyorum..ayrıca VOB çökmezse daha da agresifleeşebilirim... yok lem şaka..gazanınca çirkefleşebiliyorum ancak gaybedince agresifleşemiyorum ben..:D.komgenelde olduğunun tersine[/quote]
patron böyle alengirli mesajlar vermiyomusun iyice gıllanıyorum :)))
biz excali yle dişleri gıcırdatarak seans sonunu bekliyoruz lütfen rahatsız etmeyin :)
41 dakka var neler yapılmaz ki