S&P haberini anında muameleye alıp 725 den stop ve llonk yapan talihli kitlenin içindeyim..amma 925den tekrar lonk kavır ve şort yapan gariban kitlenin d eiçindeyim..3/10 devam
Printable View
S&P haberini anında muameleye alıp 725 den stop ve llonk yapan talihli kitlenin içindeyim..amma 925den tekrar lonk kavır ve şort yapan gariban kitlenin d eiçindeyim..3/10 devam
YAw bugün benim günüm olacak hissiyatındayım...850 den ek şort.. 5/10 şort ve tümüne 83025 e kavırma yazdım..du bakalım boğaz lüferi gelecek mi..
aha da spotun kapalı olduğunu unuttuk..way***..spot açılışta stres yapabilirler ü[url]www..[/url]...
önemli bir habere az tepki verdi geri bilem çekildi isteksizlik var
[quote=cırcır;350888]önemli bir habere az tepki verdi geri bilem çekildi isteksizlik var[/quote]
bence habe rönemli değil hep söylenen şeyde..pala böyle düşünüp şortlayanları mı yemek istiyecek acaba
[quote=Astatin;350889]bence habe rönemli değil hep söylenen şeyde..pala böyle düşünüp şortlayanları mı yemek istiyecek acaba[/quote]
haber önemli ya baksana notu teyit ediyo daha ne olsun.
su ısınıyo valla birilerini yiyecek::: yani bu yatay piyasa bir yöne kırılacak artık ısrarcı, fırsatçı kim varsa o suyun içinde çorba olacak.
[quote=cırcır;350890]haber önemli ya baksana notu teyit ediyo daha ne olsun.[/quote]
histem diyo bunu. sistem görüş bildirmiyo:::
Histem , mantı çekti:::
[quote=excali;350893]Histem , mantı çekti:::[/quote]
way way..nerden hissettin lem..1,5 porsiyonu az önce ziftlendim...:o mantı tamam...bi de mantık tamam oldu mu değme.dngsaçma sapan bi ekleme oldu..idare et
[quote=excali;350893]Histem , mantı çekti:::[/quote]
benimkide teyit etti şuan. seninkinden etkilenmiş olabilir:::
[quote=cırcır;350892]histem diyo bunu. sistem görüş bildirmiyo:::[/quote]
bu geri çekilmeyle histem bulandı:D yatay diyo. haber önemliydi ama yeteri kadar önemsemediler gibi bişeyler zırvalıyo. 84000 üzerine atarsa bulantısı geçer.
Kraşi.........