Pazartesi önemli..Düşüşler dikkat ederseniz hep pazartesi günü artı gapla geldi.91-80 bin düşüşü ve 81-70 bin düşüşü...
Printable View
Pazartesi önemli..Düşüşler dikkat ederseniz hep pazartesi günü artı gapla geldi.91-80 bin düşüşü ve 81-70 bin düşüşü...
[quote=Sekube;350776]Pazartesi önemli..Düşüşler dikkat ederseniz hep pazartesi günü artı gapla geldi.91-80 bin düşüşü ve 81-70 bin düşüşü...[/quote]
Günaydın hacıseku ve teşekkür-only hacıex (adam bi günaydın der madem uyandın...kuru teşekkür butonu ile olmayor):::...
hacıseku,
ptesi önemli ama bence şu an cuma daha önemli..:..: gapışılacak ilk meydan cuma:..::..:
[quote=Astatin;350778]Günaydın hacıseku ve teşekkür-only hacıex (adam bi günaydın der madem uyandın...kuru teşekkür butonu ile olmayor):::...
hacıseku,
ptesi önemli ama bence şu an cuma daha önemli..:..: gapışılacak ilk meydan cuma:..::..:[/quote]
Haklısın patron, gecen cumayı hatırlayınca epey güzeldi...:p
gıllandım
1/10 az pilav devir şortlara, 850 den takviye ettim..olduk 3/10...CHO desteklemiyo abi..üühühühüh...yani yatay piyasa sürer tahminimce o yüzden indik based takılalım..du bakalım nerde patlayacak..ü[url]www..[/url] bu arada 850 şortları da 425 e kavırma yazdım
cırcır da bu aralar foruma baya takılıyo..işler kebap herhalde..hehe
[quote=Astatin;350780]gıllandım[/quote]
Günaydın, gıllı:..:
[quote=excali;350783]Günaydın, gıllı:..:[/quote]
ya sistem ya indik yada gıllar haklı çıkar:D
Asti patron sanki 1. vitesten 2. vitese taktılar gibi..Dünden beri 1. viteste süründürüyorlardı..
[quote=Astatin;350782]cırcır da bu aralar foruma baya takılıyo..işler kebap herhalde..hehe[/quote]
topic kadrosuyla alakalı benim durup gitmem
[quote=Sekube;350786]Asti patron sanki 1. vitesten 2. vitese taktılar gibi..Dünden beri 1. viteste süründürüyorlardı..[/quote]
üühühühüh..du bakalım..istop yatırımcının kara gün dostudur..üww..büyük aşklar tersolarla başlar..üww
[quote=cırcır;350787]topic kadrosuyla alakalı benim durup gitmem[/quote]
henüz değilim ama long olursam topiğe yazmamam konusundaki isteğin geçerli mi hala hacıcırcır