gayatron sanal olarak 650 den şortladım..bakalım sanalları da öpüyomu pala the top
Printable View
gayatron sanal olarak 650 den şortladım..bakalım sanalları da öpüyomu pala the top
[quote=Astatin;371248]76 dan 70 e geldiğinde bu mantıkla lonklayanlar düz iki kere buharlaştılar sayın gayatron[/quote]
yani bu kadar tepki yeter short yapak mı tehlikeli :::
[quote=Astatin;371251]gayatron sanal olarak 650 den şortladım..bakalım sanalları da öpüyomu pala the top[/quote]
sanalı bile affetmiyor:p:p
Astipatron fiyata rağmen nunu yu görüyon demi 15 likde
[quote=Astatin;371254]sanalı bile affetmiyor:p:p[/quote]
Seni çok seviyo , bence....dng
Üpcem, üpcem diyodu az önce..
yinemi 62000
pala son dakika hangi 30 kağıdını tavan yapar acaba söylesede alsak akşam iade için.
nihayet 15 dk lıkda ilk kez bir gelişme oldu....
[quote=aslan;371265]pala son dakika hangi 30 kağıdını tavan yapar acaba söylesede alsak akşam iade için.[/quote]
55den almadığım doco 67..üwwwwww..aslanpat
Sportifim, sportifsin,sportif...brv.brv
[quote=saraylı;371207]kd = 61.875
[B][I]1923[/I][/B] alda![/quote]
kd = 62.400
[B][I]1923[/I][/B] alda!
Kapanışa kadar,yukarı hareket sertleşebilir.
Büyük resmi unutmamak lazım bu sadece bi tepkide olabilir long da ısrarcı olmak büyük kazalara yol açabilir :(
64000 görülür heralde artık eşek değil ya
Aste baba,
Kedili grafını kutlarım...brv.brv.brv
[quote=excali;371277]Aste baba,
Kedili grafını kutlarım...brv.brv.brv[/quote]
ben de yeni açtığım şortları kutlarım..übe alert:::
[quote=a.kaya;371274]Büyük resmi unutmamak lazım bu sadece bi tepkide olabilir long da ısrarcı olmak büyük kazalara yol açabilir :([/quote]
eyv abim ,hep aklımda.:)))
.dng[quote=a.kaya;371274]Büyük resmi unutmamak lazım bu sadece bi tepkide olabilir long da ısrarcı olmak büyük kazalara yol açabilir :([/quote]
büyük resim nerde? ben görmedim? aşkolsun gaya, öyle bie resim varsa garantili bizden saklıyosan aybediyosun....dng
[quote=Astatin;371282].dng
büyük resim nerde? ben görmedim? aşkolsun gaya, öyle bie resim varsa garantili bizden saklıyosan aybediyosun....dng[/quote]
Ayı portresi yaptırmış olmasın??.dng
benden bu kadar arkadaşlar vob macerasını bitiriyorum bana göre değilmiş herkes hakkını helal etsin uğrarırım ara sıra herkese bol kazançlar ve başarılar :)))
Aha P[COLOR=red]ATH-LON[/COLOR]G gelmiş
[quote=a.kaya;371284]benden bu kadar arkadaşlar vob macerasını bitiriyorum bana göre değilmiş herkes hakkını helal etsin uğrarırım ara sıra herkese bol kazançlar ve başarılar :)))[/quote]
Kararın hayırlı olsun kaya patron...VOB u braksan da bizi brakma...üüü
[quote=Astatin;371287]Aha P[COLOR=red]ATH-LON[/COLOR]G gelmiş[/quote]
Sessiz film oynuyo. Rahatsız etmeyelim ,aste... ehehuhe.dng
Actung,
Kaç kelime??
Ü[URL="http://www.."]www..[/URL] Şelale mi geldi ne.. :D
[quote=Astatin;371278]ben de yeni açtığım şortları kutlarım..übe alert:::[/quote]
perfect reverse indicator is working :p
62500 e düşüverdi
yarım saat sonrada 63500 olur...
dengesiz...
[quote=Astatin;371278]ben de yeni açtığım şortları kutlarım..übe alert:::[/quote]
650 filat..bundan gelen puanla günü onca kıvrantıdan sonra zararsız kapattım..e buna da şükür...
Yoksa Fat Finger mi? :..:
[quote=martoniki;371290]Ü[URL="http://www.."]www..[/URL] Şelale mi geldi ne.. :D[/quote]
[quote=Astatin;371292]perfect reverse indicator is working :p[/quote]
Teprik ederim. Kazarak kazanıyosun .brv
Hah yarım saate kalmayacak
ben bilmemmi malımı:)
la bu yine verecek mi ne...63000 reşort ama 800 ye kavırmasını yazdım
[quote=Astatin;371298]la bu yine verecek mi ne...63000 reşort ama 800 ye kavırmasını yazdım[/quote]
hadi olm kemik..ver şunu 800 e kadar da günü boşa geçirmedik diyelim..
[quote=Astatin;371299]hadi olm kemik..ver şunu 800 e kadar da günü boşa geçirmedik diyelim..[/quote]
yuppiiii....:)))
hareket yukarı sertleşebilir dedim,aşağı döndü..heheh...
kapanışa kadar kd değişmez.
tg ler alda...
:)
Şimdiden [B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ TATİLLER....brv.brv[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#a0522d][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#a0522d][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#a0522d][IMG]http://resim.manzara.gen.tr/komik-kedi2-300x230.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
hacii.histemim sat veriyo ama..ııhh...işlem yok daha..sanal şortliim bakiimm 700 den
62.600 ve 62.975 şortları karlı kapattık..
Yükseldikçe şort... :D
[quote=Astatin;371307]hacii.histemim sat veriyo ama..ııhh...işlem yok daha..sanal şortliim bakiimm 700 den[/quote]
hatta kavırmalarını da 475 e yazdım...sanal:p
63.225 Reşo-RT .. Yukarılarda da bekliyorum..
iyi oldu 64000-65000 kapasaydık pazartesi düşüş korkusu olurdu ky de
şimdi 63000 kapasa herkez rahat olur...
[quote=Astatin;371309]hatta kavırmalarını da 475 e yazdım...sanal:p[/quote]
Tabana yazsaydın, lem.
[B][U]Sanal olarak daha Çok kazanırdın[/U][/B]... ehehuhe.dng