-
[quote=Strategist;292765]Patron 1,27 ufukta görünüyor... :..:
[IMG]http://img821.imageshack.us/img821/2817/323r.png[/IMG][/quote]
Hımm.. 3 en uzun olur..bir 5 i başka 5 takip edemez..arada düzeltme lazım ABC..hımm efet benim EW hakkında bildiklerime de uyuyor..teprik etmekten başka ne gelir elden..yalnız hiç bi yerde raning göremedim..ühühhü
-
-
üvvv sanko + ya gecmıs ıslem hacmınde kesın gıdıcıyız.. zaten gostergelerde kafayı yedı pifffff
saatlik alda 81450 de al vermıstı ....
5dk lık alda 81150 itibariyle
gunici sıstem sat sevıyesınde 81675 itibariyle...
-
[quote=Astatin;292781]Hımm.. 3 en uzun olur..bir 5 i başka 5 takip edemez..arada düzeltme lazım ABC..hımm efet benim EW hakkında bildiklerime de uyuyor..teprik etmekten başka ne gelir elden..yalnız hiç bi yerde raning göremedim..ühühhü[/quote]
Na'aptın patron.. Sen de mi bulaştın bu EW işine... Biz battık bari sen batmasaydın... Şiddetli para kayıpları hızla sana doğru ilerliyor patron tikkat et... :..:
-
nitatsa nitatsa nitatsa
seçimler tek parti iktidarı çıkarsa gene rallimi olur hüühühü şimdiden satın alırlar pehh kaçmasın
her yol ralliye çıkıyor arkadaş yaa short neymiş ühühühü
-
[quote=Strategist;292788]Na'aptın patron.. Sen de mi bulaştın bu EW işine... Biz battık bari sen batmasaydın... Şiddetli para kayıpları hızla sana doğru ilerliyor patron tikkat et... :..:[/quote]
sorma patron,
bi ara selpatros EW ağı ıattı üstüme, zor kurtuldum valla..yukardaki iki kural bir de ranning enjeksiyonuna maruz kaldım ama kaçtım sonra..ühühühühü
-
kapadım kısaları yukarı döndü 15 dklık
-
[quote=Astatin;292781]bir 5 i başka 5 takip edemez..arada düzeltme lazım ABC..[/quote]
Bu arada, 5 dalgalı bir 5. dalgayı yine 5 dalgalı bir A dalgası takip ederse na'apacaz EW Master Astatropatro.. :)))
-
-
[quote=Strategist;292793]Bu arada, 5 dalgalı bir 5. dalgayı yine 5 dalgalı bir A dalgası takip ederse na'apacaz EW Master Astatropatro.. :)))[/quote]
neeeeeee..hiç de bana soramazsın..orda SAZANQ var Selpators var, treydırkayseri var,.......yani işin doğrusu EW sorusu bana düşene kadar bir kaç milyin talihsiz insandan geçer...ehuheue
-
yannız bu arada 15 dklıkda ranning mi var ne... a, b, c yi yaptı..d ye gidiyor e için tekrar buaralara geri gelir..sonra çuf çuf mu...ihihih..yok ben sevmiyom bu raningi..üühhü
-
[quote=QUEEN;292794]elmasmı desem ...[/quote]
diğer alternatifler ne apula...