-
[QUOTE=saraylı;409374]Affınıza sığınarak birşeyi yine izah edeyim.:o
Her piyasa kendi dalgasını çizer.Altın şöyle yapmış,Dow kaçmış,parite uçmuş; bu yüzden bizim piyasa göçecekmiş yaklaşımları hatalı bence..
Aralarında ne korelasyon var ne de ayrışma..
Ya da ikisi de var ,ama miktarı iki farklı insan arasındaki gibi..çünkü bu ikisi de farklı varlıklar..
ne demişti feylesof:
"Eşit olmayanların eşitliği,eşitsizliktir.":rolleyes:[/QUOTE]
Ne demek saraylı patron, sizin izahatlarınza her zaman ihtiyacımız var, öyle olmasa bu topikde ne işimiz var, sizi biz önder gibi gördük, en azından ben kendi adıma öyle görüyorum, her zaman görüşlerinize ve izahatlarınızı ısrarla bekliyorum diyim, eğer bir saygısızlık yaptıysam affola, saygılar.
-
en erken tepe cuma günü olur gibi görünüyor.. 2-3 seans daha rahatız...
-
[quote=bull market;409398]Ne demek saraylı patron, sizin izahatlarınza her zaman ihtiyacımız var, öyle olmasa bu topikde ne işimiz var, sizi biz önder gibi gördük, en azından ben kendi adıma öyle görüyorum, her zaman görüşlerinize ve izahatlarınızı ısrarla bekliyorum diyim, eğer bir saygısızlık yaptıysam affola, saygılar.[/quote]
est bull yaw, ne saygısızlığı abim..:rolleyes:
ben tşk ederim..yani o konuda sadece inandığımı söyledim..:)))..öle düşünüyorum..
-
[quote=halojen;409400]en erken tepe cuma günü olur gibi görünüyor.. 2-3 seans daha rahatız...[/quote]
bence de halojen..brv.ağır gidiyo yaa..üüü
-
[QUOTE=saraylı;409403]bence de halojen..brv.ağır gidiyo yaa..üüü[/QUOTE]
inşallah son atağı abartır da,beklediğimize değer abi...ağaç etti kaç gündür..:o
-
[QUOTE=saraylı;409402]est bull yaw, ne saygısızlığı abim..:rolleyes:
ben tşk ederim..yani o konuda sadece inandığımı söyledim..:)))..öle düşünüyorum..[/QUOTE]
Evet saraylı patron saol, düşündükleriniz bizim için çok kıymetli, işte biz ekran başına geçince diğer piyasalarla ilişki aramaktan vazgeçemedik, bu bir alışkanlığa dönmüş, bi şekilde bırakmalı yada fazla ilişkilendirmemeyi başarmalıyız gerçektene, bu konu için ayrıca teşekkürler.
.brv.brv.brv
-
Olası son atak 68100 civarı olabilir diyorum
ve şu an flat
67175 altında short olurum
long şartım yok,
long olabilirimde olmayabilirimde yane:::
-
[quote=halojen;409404]inşallah son atağı abartır da,beklediğimize değer abi...ağaç etti kaç gündür..:o[/quote]
halojen; benim beklentim değişmedi: 70-71 bandı..
ama süre uzayacak,buna da baktım sabah ,normal geldi...;)
ew açısından:
4/6 daki 66.200 dibi aşağı geçilmedikçe bu yukarıyı zorlayacak,ama kuvvetine bakacaz..?:rolleyes:
bu değer aşağı geçilirse dalga yapısı bozulur,başka türlü düşüneceğiz,kaldı ki sistemler de o zaman zaten satta olurlar..
-
Bizim bankalar bu yıl iyi değil sanırım
-
[QUOTE=saraylı;409410]halojen; benim beklentim değişmedi: 70-71 bandı..
ama süre uzayacak,buna da baktım sabah ,normal geldi...;)
ew açısından:
4/6 daki 66.200 dibi aşağı geçilmedikçe bu yukarıyı zorlayacak,ama kuvvetine bakacaz..?:rolleyes:
bu değer aşağı geçilirse dalga yapısı bozulur,başka türlü düşüneceğiz,kaldı ki sistemler de o zaman zaten satta olurlar..[/QUOTE]
aynen katılıyorum.. 66.225 altına anlık bile inmemeli artık..
70-71bin bandı hala olabilir..düne kadar minimum hedefti.. ama artık lüks bana göre.. umarım gider tabi..3-4bin puana bir itirazım olmaz :)
-
67.675 üzerinde geçireceği birkaç günde ne kadar gidebilirse artık... rakam hedefim yok
-
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://c1206.hizliresim.com/y/6/7jv0q.gif[/img][/url]