[quote=The Tatar;350633]82 bine doğru yanaşıverse az dahada longlayıp vade sonuna kadar taşısak :)[/quote]
82000 üzerinde kaparsa öpte başına goy
Printable View
[quote=The Tatar;350633]82 bine doğru yanaşıverse az dahada longlayıp vade sonuna kadar taşısak :)[/quote]
82000 üzerinde kaparsa öpte başına goy
[quote=negrolino;350647]astipat bireysel portföy yönetmek nasıl olur ?
yakında olacakmış[/quote]
Astetron capital.Sloganda "Sistemle girilir,histemle çıkılır" :D
[quote=Astatin;350651]82000 üzerinde kaparsa öpte başına goy[/quote]
Kimi?????
[quote=Astatin;350650]abi yöneten açısından bireyselse ben zaten öyle yönetiyorum ihtiyacım yok:::
yönetilen açısındansa yazık ona pikaçu...:::[/quote]
Yaşar erdinç bile fon kurmuş amerikadan işlem yapıyor
spkda bu yolu bireysele açıyor
olay ne zaten millet bunu yapıyor resmileştirecekler para aksın diye
bizim fonun adı palaover olsun zuhaha.kom
[quote=flexy;350652]Astetron capital.Sloganda "Sistemle girilir,histemle çıkılır" :D[/quote]
"Gurbanlık Bizim işimiz":..:
[quote=Astatin;350651]82000 üzerinde kaparsa öpte başına goy[/quote]
aboovv :..:
patron ciddmisin sen ?
bak gorkutuyosun :)
[quote=excali;350655]"Gurbanlık Bizim işimiz":..:[/quote]
Hala filatmısın hacıex...:D:D flatsan seni suçlayamam, PALA fare üfürüğü hesabı az az düşrüyo üfleyip uyuşturuyo,az az üflüyo, az az yiyo..hissettirmeden...:D:D
Makro beklentili düşüler beyle olur....lelele Gosgoca başkan demiş, enflasyon artacak, cari açık artacak, faizler artacak.......peeeeee..Durali, sen hala longda dur ali:D
[quote=excali;350653]Kimi?????[/quote]
Dıtatar ın atını...1000 km yi 82000 saniyenin altında kaparsa, öp hayvancaazı başına koy diyorum:D
[quote=Astatin;350658]Hala filatmısın hacıex...:D:D flatsan seni suçlayamam, PALA fare üfürüğü hesabı az az düşrüyo üfleyip uyuşturuyo,az az üflüyo, az az yiyo..hissettirmeden...:D:D
Makro beklentili düşüler beyle olur....lelele Gosgoca başkan demiş, enflasyon artacak, cari açık artacak, faizler artacak.......peeeeee..Durali, sen hala longda dur ali:D[/quote]
Filetim patron..:rolleyes:
stoplatma operasyonumuydu bu hareket ajaba
Makas 500 poyints??:confused:
[quote=Astatin;350659]Dıtatar ın atını...1000 km yi 82000 saniyenin altında kaparsa, öp hayvancaazı başına koy diyorum:D[/quote]
hiç hipodroma gittinmi patron sen :..: