sıkıldım
Printable View
sıkıldım
[quote=cırcır;350531]83000 den kapat sabaha naparsan yap -- paladan ricadır.[/quote]
tamam 83500 e razıyım ama o zaman sabah istediğini yapamazsın
Bugün hiç işlem yapmadım.Kar zarar hanesi ekside görünüyor.Artıya geçireydik iyiydi..Kaldıracı da yüksek tuttuk üstelik.En son 71 bin altı kapanışta bu kaldıraçta girmiştim.Sonra iyi çarpılmıştım...üwww :D
[quote=Astatin;350506]bi 83500 görsek eyi olacaydı[/quote]
[quote=excali;350509]Noolti?
Yazısı öne alınanlar, yukardaki yazıyı öne alsınlar , lütfen.:..::..:.boks..boks.[/quote]
asıl bunu öne alalım..nassı kaçırmışım bunu..hehehehe:D
ayrıca sayın excalinni dikkatini çekerim..500 görmüş..475 veya 525 değil..tam 500..heheeh..bond james bond..oo7 james bond...
astatin full filat
[quote=Astatin;350547]astatin full filat[/quote]
Asti,
Avatarında "Kill Bull" yazarken, nasıl long oldundu? Kendi canına mı kastetdin?İntihar girişimi miydi??
.dng
iyi akşamlar patronlar..
gayet güzel gündü..vob karlıyıd, geyik güzeldi...tüm gatılımcıları tebrig ederim.. kar edenlere gıymet bil, zarar edenlere yarın çıkarırsın üzülme diyerekten bade süzerekten iyi akşamlar dilerim...
teprik yada teskin etmediğim yani kınadığım kitle ise flat olanlar oluyor bu durumda..aha ne tesadüfki onlarda hacıex ve strobab..:::::::::
tırstım abi gazabınızdan, yoksa şort brakacaydım geceye..:..::..:
laf aramızda sembolik miktar yine gısaım ama aramızd akalsın lütfen ..1/10.dng
[quote=excali;350548]Asti,
Avatarında "Kill Bull" yazarken, nasıl long oldundu? Kendi canına mı kastetdin?İntihar girişimi miydi??
.dng[/quote]
inanmıyacaksın bunu ben de düşündüm..sonra dedimki brak bu geyikleri, Uma nın hatları bu kadar sarı baskın bir zemin-avatarda bile gayet.net...:::yani ex, brak bu geyikleri
İyi Akşamlar...uyk.uyk+.+.
daddy cool..her gün hep birlikte beyle keyifli dans eden ruh ve/veya bedenlere sahip olak...kaç yaşındayım acaba..hehe
[URL]http://video.mynet.com/sadikbaba55/BONEY-M-DADDY-COOL/950266/[/URL]
Dowu falan takmadıklarına göre 84 üstü ziyaret var herhalde..