plans basitti dıtatar..dow eksiye geçer..bizimkide 83500 altını görür asti flatler...oğlunu ve kızını alır gider...hehehe
Printable View
plans basitti dıtatar..dow eksiye geçer..bizimkide 83500 altını görür asti flatler...oğlunu ve kızını alır gider...hehehe
[quote=cırcır;350493]graş barlarıyla en düşüğü test etmiş sonrası yok. graş mraş yok bence --histem diyo bunu
sistemde tam tersini diyo[/quote]
İtiraf et cırcır.. Sistemi mistemi bırakıp full histemle takılmak istiyosun aslında... Özünü inkar etme... Kendini heyvani duygularına teslim et... :..:
[quote=Astatin;350506]bi 83500 görsek eyi olacaydı[/quote]
Noolti?
Yazısı öne alınanlar, yukardaki yazıyı öne alsınlar , lütfen.:..::..:.boks..boks.
[quote=excali;350509]Noolti?
Yazısı öne alınanlar, yukardaki yazıyı öne alsınlar , lütfen.:..::..:.boks..boks.[/quote]
bu mesajını alıntılayarak yedeğe alayım..kapanışta lazım olacak...silersin felan neme lazım:D
[quote=Strategist;350508]İtiraf et cırcır.. Sistemi mistemi bırakıp full histemle takılmak istiyosun aslında... Özünü inkar etme... Kendini heyvani duygularına teslim et... :..:[/quote]
Yüzde yüz katılıyorum..Aslında taa tepede master accountu Histem ama ihtiyacı olan bir darbe ile iktidarı ele geçirmek...bence de cırcır aslında derin bir histem özlemi içinde:::
[quote=Strategist;350508]İtiraf et cırcır.. Sistemi mistemi bırakıp full histemle takılmak istiyosun aslında... Özünü inkar etme... Kendini heyvani duygularına teslim et... :..:[/quote]
histem kadar pis bişey yok samimiyim. ben sisteme gönül vermişim::: şiir gibi oldu
[quote=cırcır;350493]graş barlarıyla en düşüğü test etmiş sonrası yok. graş mraş yok bence --histem diyo bunu
sistemde tam tersini diyo[/quote]
hadi lennn. histemmiş ikile.lelele.lelele
500 e bir miktar şort kavırm ayazdım..nasip
[quote=Astatin;350514]500 e bir miktar şort kavırm ayazdım..nasip[/quote]
haydi hayırlısı .brv
[quote=Astatin;350231]du bakayım bi klasik TA yapayım pupulu mupulu..
[IMG]http://i51.tinypic.com/34hi3i1.png[/IMG][/quote]
Öne alalım... :..:
575 büyük mitarda filat.. 2 galdıraçlı gısa kaldı...ona da bakacaz
[quote=Astatin;350507]plans basitti dıtatar..dow eksiye geçer..bizimkide 83500 altını görür asti flatler...oğlunu ve kızını alır gider...hehehe[/quote]
500 e fit oldunmu patron :..: