-
Sevgili forum takipçileri,
Biliorsunuz ki, birine ceza verilmesini çok onur kırıcı buluyorum ve olabildiğince hoş görülü davranıyorum. Ancak Selçuklu ve Astatin nickli kullanıcılarımızı forum düzenine verdikleri zarardan dolayı bir süreliğine yasaklamak zorundayım. Çok üzgünüm. Çünkü bu iki arkadaşımızın davranış şekillerinin tüm kullanıcılara sirayet etmeye başladığını gözlüyorum. Forumun selameti açısından bunu yapmak zorundayım. Yok yaww sadece Selçuklu yu yasaklasam yeter..Çetebaşı o..Astatin iyi çocuk. Du bi saniye söz verdiğim bir paket çokonatıda göndereyim..
-
i think deep küskü on the way...
-
basbakan da histemci patronlar , teknikcilere laf atıyo bılmıyorum artık... ::::::
ERDOGAN:"BIZ SADECE GOSTERGELERE BAKARAK, SADECE GRAFIKLERE BAKARAK EKONOMININ NABZINI OLCENLERDEN OLMADIK"
-matrikisssssss-
-
[quote=Astatin;292745]Sevgili forum takipçileri,
Biliorsunuz ki, birine ceza verilmesini çok onur kırıcı buluyorum ve olabildiğince hoş görülü davranıyorum. Ancak Selçuklu ve Astatin nickli kullanıcılarımızı forum düzenine verdikleri zarardan dolayı bir süreliğine yasaklamak zorundayım. Çok üzgünüm. Çünkü bu iki arkadaşımızın davranış şekillerinin tüm kullanıcılara sirayet etmeye başladığını gözlüyorum. Forumun selameti açısından bunu yapmak zorundayım. Yok yaww sadece Selçuklu yu yasaklasam yeter..Çetebaşı o..Astatin iyi çocuk. Du bi saniye söz verdiğim bir paket çokonatıda göndereyim..[/quote]
Tamamen katılıyorum sayın hellpatros.En iyisi bence..cık cık cık
-
usd u100 endeksi yeni zirve gördü ***
-
verdim gittim 80600 kaparım :)
-
Astaaaatttiinn effladddımmmmmmm nerdesiinn..Gel bak yasaklamıycağım söz..Şakaydı şaka..Gel bak çokonatlarını al..eriyolar valla sıçaktan..hay musibet elime yapıştı cıvık cıvık..la bak kızıyorum gel buraya...Dur şu eiryenlere Selçuklu ya gönderiyim..Ha bu arada unutmdan sekçukluyu da yasakliimmm
-
astetron astatorun astatron patronnnnnnn
şimdi geldi aklıma yaa
başbakan seçim tarihi açıkladı okullar kapanmadan hemen önce diye size bunu soracaktım nası süreç izlenir diye ühühühühü
-
[quote=seagate;292757]astetron astatorun astatron patronnnnnnn
şimdi geldi aklıma yaa
başbakan seçim tarihi açıkladı okullar kapanmadan hemen önce diye size bunu soracaktım nası süreç izlenir diye ühühühühü[/quote]
Valla süreç şöyle olur..Havalar soğu falan önce yağmur sonra kar..kasımda süper uzun bir tatil var...29 ekim de cuma ay geliyı..oh oh rampiii...sonra kar felan..çok yağsada evde yatsk işe gitmesek **..az yağınca sadece öğrenciler yatıyor biz çalışıyoruz **...belediye çalışmasın abi karda..tıkansın he ryer.. o zaman oy veririm belediyeye..karda çalışan belediye istemiyoruz...sonra mart kapıdan baktırır kıçları dondarır falan..beleş kömürler dağıtılır..10 kg kömür 1 oy getirse, 500 milyon kilo köür dağıtan seçimi garantiler kanaatmce...bahar gelir, çiçek böcek aşk hormonlar kimyalar, nü resimler, serbest still yer hareketleri felan..derken bir pazar günü oy kullanırız... süreç böyle olur kanaatimce...
aaa avatarı değiştirmeyi unuttuk..tüh bak şimdi:o
-
patronlar haddim olmayarak okuyup cok begendıgım bır kıtabı tavsiye edecegim , muhtemelen cogunuz okumussunuzdur diye tahmin ediyorum aslında ama genede okudugunuza fazlasıyla degecek ve herzaman referans noktası olabilecek fikirlerin bulundugu bir kitap.. neyse lafi fazla uzatmiiim ..
Bencilliğin Erdemi - Ayn Rand
-
[quote=selçuklu;292736]sayın stro patronum eurousd sayım alabilirmiyim .. bol küskülü projeksyonlu ewli olursa makbule geçer ... :o:o:o[/quote]
Patron 1,27 ufukta görünüyor... :..:
[IMG]http://img821.imageshack.us/img821/2817/323r.png[/IMG]
-
[QUOTE=Strategist;292765]Patron 1,27 ufukta görünüyor... :..:
[IMG]http://img821.imageshack.us/img821/2817/323r.png[/IMG][/QUOTE]
teşekkür ederim sayın patronum .. stro baba ... büyüksün ... +.+.+..brv.brv.brv