[quote=The Tatar;350390]patron bu yalandan graştı ya ben çok gorktum :)[/quote]
yalanın graş mı ralli mi olduğu belli olmaz:mad: gorkutuyorum seni biliyorum amma bence fake olan graş değil, tepmesiydi:p
Printable View
[quote=The Tatar;350390]patron bu yalandan graştı ya ben çok gorktum :)[/quote]
yalanın graş mı ralli mi olduğu belli olmaz:mad: gorkutuyorum seni biliyorum amma bence fake olan graş değil, tepmesiydi:p
Ha gayret ittiriverin...
[img]http://666kb.com/i/bslsk2rdv4seclrrm.gif[/img]
[quote=Astatin;350378]550-600 tazeleri 175 e kavır yazdım...bekliyorum...[/quote]
şansıma tüküreyim 200 den döndü lebronik
yaw ara ara da diyemeden duramıyorum..avatarım da taş kibi ha
Tabi bir de bunun yukarı patlama ihtimali var... :)
[quote=Astatin;350396]yalanın graş mı ralli mi olduğu belli olmaz:mad: gorkutuyorum seni biliyorum amma bence fake olan graş değil, tepmesiydi:p[/quote]
what is the matriks oldum şimdi böyle dedin ya patron :..:
[quote=Astatin;350396]yalanın graş mı ralli mi olduğu belli olmaz:mad: gorkutuyorum seni biliyorum amma bence fake olan graş değil, tepmesiydi:p[/quote]
EW sayımını mı yaptın, patron?:D
yarım saat yokum..genelde ben olmayınca terse gider bu lebrn ama size emanet ediyorum yani şortlara.üw
[quote=Astatin;350413]yarım saat yokum..genelde ben olmayınca terse gider bu lebrn ama size emanet ediyorum yani şortlara.üw[/quote]
Döndüğünde 86.000 üstünde olmazsak VOB'u bırakırım.. O kadar... :..:
[quote=Strategist;350416]Döndüğünde 86.000 üstünde olmazsak VOB'u bırakırım.. O kadar... :..:[/quote]
Sıtrobrak,
Günde kaç defa bırakıyon?:::
-abi selamlar...
-selamlar gülüm naaptın?
-abı dün kısaydım,geceye de kısa gırdım..sabah 400 de stopladım..sonrada 350 den mal aldım ...bence yukarı devam abi kaldığımız yerden..sen naaptın?
-ben senin gibi düşünmüyorum...bu kadar malı boşa çıkmadı diye düşünüyorum..
-abi bi kere de senle aynı poz da olalım ya..:((
-...:))
Takozun üst banda değdi yine iyi mi...