[quote=cırcır;350335]lahmacun yiyince sevişilmez diye bişi vardı sucuk içinde geçerli[/quote]
Bu konuda çemenin yeri başkadır ama..Yazın kesinlikle kaçınılmalı yada sık terleyen bi bünyeye sahipsek :D
Printable View
[quote=cırcır;350335]lahmacun yiyince sevişilmez diye bişi vardı sucuk içinde geçerli[/quote]
Bu konuda çemenin yeri başkadır ama..Yazın kesinlikle kaçınılmalı yada sık terleyen bi bünyeye sahipsek :D
[QUOTE=Astatin;350337]bi tane daha...bunu da kınayın:::[/QUOTE]
Kuzen savolsun netten videolarını atayor. Abi şunu mutlaka izle deyü gözüme gözüme sokayor :::
[quote=fXci;350341]Kuzen savolsun netten videolarını atayor. Abi şunu mutlaka izle deyü gözüme gözüme sokayor :::[/quote]
survivor bizim namusumuz :D Buna çok gülmüştüm :D.Okudun mu o haberi efenksche ?
hem şotçu olup hem de lahmacun yiyenler öne çıksın :..: ortalama maliyet ve stop yerinide yazsınlar :)
Psikolocik hap saatleri başlıyor. Dikkat dikkat..kom
bu şarkıyı hep sevmişimdir
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=2XeyWFoNZQc&feature=related[/URL]
[quote=flexy;350340]Bu konuda çemenin yeri başkadır ama..Yazın kesinlikle kaçınılmalı yada sık terleyen bi bünyeye sahipsek :D[/quote]
yoo herkes yerse sorun yokmuş:::
[quote=aslan;350343]hem şotçu olup hem de lahmacun yiyenler öne çıksın :..: ortalama maliyet ve stop yerinide yazsınlar :)[/quote]
yooooo..yookk öle...tamam öne çıktım ama maliyet ve stop işi eskisi gibi deel..:..: gecikmeli yayın var:D:D
seni mi kıracağum: maliyet yani son şort açış yerü 84100 ort.. 4 galdıraçç..
amma daha önce de mihtelif kereler dediğim gibi benim istop kuralım yok..tahtayada asla pasif istop emir yazmam...yerine göre 100 puandır istopum yerine göre 1500 puan...but never eaten kollllll marcin:D
[quote=cırcır;350346]yoo herkes yerse sorun yokmuş:::[/quote]
ula herkes değil... ortamdaki herkes..yada eylemde bulunacak gruptaki güzide kişiler
[quote=Astatin;350348]ula herkes değil... ortamdaki herkes..yada eylemde bulunacak gruptaki güzide kişiler[/quote]
Ben dünya çemen yeme günü olarak anlamıştım,pardon ::: :D:D
[quote=flexy;350349]Ben dünya çemen yeme günü olarak anlamıştım,pardon ::: :D:D[/quote]
ha bak o kendi içinde tutarlı..dünya diyosan herkes olmalı tabe.kom:D
[quote=Astatin;350348]ula herkes değil... ortamdaki herkes..yada eylemde bulunacak gruptaki güzide kişiler[/quote]
sistem var resmen herşey şarta bağlı:::