[quote=Astatin;371130]62025 reşortek..REŞORTEK..güzel tabirmiş..gullanayım[/quote]
bunları 875 e kavırma yazdım..hadi olm kemik
Printable View
[quote=Astatin;371130]62025 reşortek..REŞORTEK..güzel tabirmiş..gullanayım[/quote]
bunları 875 e kavırma yazdım..hadi olm kemik
[quote=Astatin;371135]bunları 875 e kavırma yazdım..hadi olm kemik[/quote]
yavrum kemik...yalnız gıllanyorum..güçlniyo bu piyasa..775 şort karın ağrılarındna gurtulma fırsatı verdiydi değerlendiremedik **
[QUOTE=The Tatar;371129]valla hava pupu-nunu havası değil bull,heran herşey olabilir..
5 dk barlarda 1000 puanı aşan hareketler var kaçgündür üstüste.
çok gorkuttular beni :)))[/QUOTE]
ben diyimki böyle yüksek marjlı günler dip habercisi:)
yukarı gitsek bile yine uğrarız bu korku dolu yerlere korkutucu düşüşlerle:)
5 lide Boll band fena sıkıştı :rolleyes:
[quote=The Tatar;371131]patron dün bi soru sormuştum :)
güncelliyorum,canakkalaye jeep le mi gidiyosun :::[/quote]
::::::::: nayır...biliyorsun dünyadaki en iyi araç, benzinini başkasının ödediği araçtır..::: misal şirket araçları:pBu manada, şirket malı Toyota Corolla, BMW den de Pajerodan da eyi bir araçtır benm nazarımda
A-ha..graşkaya graş graş...
[quote=Astatin;371124][URL="http://www.haywandax.com"]www.haywandax.com[/URL]
gorkuyorum gaya...link sende açılıyomu[/quote]
yok hecklemişler :..:
cuma günü haftasonu gelebilecek haber riskini satın almaz kimsecikler diyor düz mantık :)
öyleyse alacaklar demektir :)
bu arada dow un dün geceki kapanışıda future falan derken badem oldu..
[quote=The Tatar;371143]cuma günü haftasonu gelebilecek haber riskini satın almaz kimsecikler diyor düz mantık :)
bu arada dow un dün geceki kapanışıda future falan derken badem oldu..[/quote]
bende bunu diyom benim poza girmemi bekliyorlar hep ters köşe yapıyorlar :..:
ulen bula bula ramazanda bu reklamları mı buldunuz be ::: başka reklam veren yok galiba :..:
62100 den long yapcam şimdi sonra bi anda 61900 gider onun için yokum diyorum adam çarpma modunda .dng
[quote=The Tatar;371143]cuma günü haftasonu gelebilecek haber riskini satın almaz kimsecikler diyor düz mantık :)
[COLOR=red]bu arada dow un dün geceki kapanışıda future falan derken badem oldu..[/[/COLOR]quote]
acaba? ula dow un artısına rağmen burası graştıysa adam olmaz deyip şortlayan bir sürü adam kucağa alınmış olmasın
[quote=a.kaya;371146]ulen bula bula ramazanda bu reklamları mı buldunuz be ::: başka reklam veren yok galiba :..:[/quote]
ben de bi tek bende çıkıyo sandım?:..:
ramazan olunca fx reklamları kalktı nedense ,iç giyim reklamları başladı...iftarda koyup,sahurda kaldırsalar bişi demiycektim...:::
[quote=saraylı;371149]ben de bi tek bende çıkıyo sandım?:..:
ramazan olunca fx reklamları kalktı nedense ,iç giyim reklamları başladı...iftarda koyup,sahurda kaldırsalar bişi demiycektim...:::[/quote]
abi verimliliği sağlamak adına, vob saatlerinide iftar sahur arasına alsınlar..böylece hep voplayıp hem de reklam bakabiliriz..öbür türlü zaman israfı olur..ne zaman uyuyacağız ayrıca::: gızlarda güzelmiş..o ayrı
hoppala açsam gitmezdi iyimi :..:
karın ağrıları istop ve longgg
Astiiiiiiiiiiii
rangaya ranran..reklamlar neden gayboldu yaw
[quote=a.kaya;371151]hoppala açsam gitmezdi iyimi :..:[/quote]
[quote=Astatin;371152]karın ağrıları istop ve longgg[/quote]
ben demiştim...(bu lafa bitiyorum)
asti karnın ağrımasın,korkma ben burdayım,yani tatildeyim.:::
muhtemelen dün açtığım longları kapadığıma pişma olacam zaten oldumda :eek: :( :mad:
[quote=Astatin;371154]rangaya ranran..reklamlar neden gayboldu yaw[/quote]
biz konuşunca sayfanın üzerine aldılar,ama şimdi bakma, asti...:::
[quote=saraylı;371158]biz konuşunca sayfanın üzerine aldılar,ama şimdi bakma, asti...:::[/quote]
Geri geldi abi..Ya madem gözümüze görünüyo..şunun flaş animasyonlusunu falan koyaydılar yaw..üüühühühü..yani hazır bakıyoken hareketli filan...acaba 3d reklam olayı ne zaman çıkar:::
kd = 61.725
[B][I]1923[/I][/B] alda!
T..C
425 long kavır..gıllaıyorum..neyse 125 puan da akrdır deel mi..üww
15 dklıkda ne kadar hoş ve geniş omuzlu bir tobo oluştu deelmi hacılar
[quote=Astatin;371162]15 dklıkda ne kadar hoş ve geniş omuzlu bir tobo oluştu deelmi hacılar[/quote]
evt.
baktım şimdi o toboya ,hedefi 68.250 çıkıyo..
ben de 67.850 demiştim,toboda hata var 400 puan...::::..:
[quote=Astatin;371127]yok bu sefer canaggale[/quote]
Aste baba aste baba,
Her haftasonu başka bir şehirdesin. Teprik ederim.+.
"Un lee mi çok tatil yapıyo, sen mi?" annamadım. Ehehuhe...dng
[quote=saraylı;371133]Görüşlerimim kendi portföy büyüklüğümle ya da kendi pozisyonumla bi alakası yoktur ex..5 saniyede reverse atıyoruz nasılsa...
Piyasanın yapısı,sistem yönü ile alakası vardır.:)[/quote]
"Sistemin yönünde olmayan piyasaya , piyasa denmez" kedisözü oluşturdum. Kendimi teprik ederim...dng
Patron tüm formasyonların layıkını bulması anlamında şu şekil bizişi olsa daha hoş olmaz mı...Takoz, Tobo ve Kapsayan Boğa..ula gerçi kulaklarını eşşek kulağı gibi çizmişim ama idare edin..en azından ayı değil
[IMG]http://i53.tinypic.com/34oyhxi.png[/IMG]
[quote=Astatin;371169]Patron tüm formasyonların layıkını bulması anlamında şu şekil bizişi olsa daha hoş olmaz mı...Takoz, Tobo ve Kapsayan Boğa..ula gerçi kulaklarını eşşek kulağı gibi çizmişim ama idare edin..en azından ayı değil
[IMG]http://i53.tinypic.com/34oyhxi.png[/IMG][/quote]
Aste baba,
Çok güzel kedi çizmişsin, teprik ederim:rolleyes:
[quote=Astatin;371169]Patron tüm formasyonların layıkını bulması anlamında şu şekil bizişi olsa daha hoş olmaz mı...Takoz, Tobo ve Kapsayan Boğa..ula gerçi kulaklarını eşşek kulağı gibi çizmişim ama idare edin..en azından ayı değil
[/quote]
sol omuzu 10/8 saat 14.45 teki 65.300 tepesi aldım ,
sağ omuzu da bugünkü 63.250 tepesi aldım,
68.250 çıkıyo o zaman..
Dün nette böle bişi buldum.
5 köşeli yıldızda altın oranlar var.
kırmızı/yeşil=1.618
kırmızı /mav= 2.618
mavi/mor=1.618
hayret verici bişi...bizim bayrağımızda da altın oran var demek....brv
T..C
[IMG]http://a1108.hizliresim.com/11/8/12/6287.jpg[/IMG]
Bende oturan boğaya sordum
Tamam bull kardaş ben oturmaya başladım dedi
Boğa olarak trendde oturmaya devam o zaman dedim:)
oturan boğa tatanka
[IMG]http://b1108.hizliresim.com/11/8/12/6819.jpg[/IMG]
sn.saraylı hocam dışarıdaydım, uzuna devam mı acaba?
[quote=izberk;371184]sn.saraylı hocam dışarıdaydım, uzuna devam mı acaba?[/quote]
evt izberk şimdilik devam,tg ler alda çünkü...:)
aha..şortlar müsterihleşti ..hehehe
[quote=Astatin;371186]aha..şortlar müsterihleşti ..hehehe[/quote]
hoppala ne zaman short oldun longdun en son :eek:
daxiye 100 points graş olmuş
darısı istinyeye ve izmire
Fiyatı göremiyorum şu an kaç fiyat verebbilirmisiniz...
[quote=bull market;371190]fiyatı göremiyorum şu an kaç fiyat verebbilirmisiniz...[/quote]
61650-675