yok arkidiş böyle 475 den 200 lere verdimi işler yaş bence ama yinede sisteme devam
Printable View
yok arkidiş böyle 475 den 200 lere verdimi işler yaş bence ama yinede sisteme devam
[quote=cırcır;350262]yok arkidiş böyle 475 den 200 lere verdimi işler yaş bence ama yinede sisteme devam[/quote]
Öğle arası bir yoklama çekebilir mi , çekemez mi(Sibop kapalıyken)?
[quote=cırcır;350255]asti ne çok yazmışsınız yaw geceye long kalınca böyle oluyo işte:::[/quote]
[quote=excali;350257]"Doğru pozda olunca çenesi düşüyor" mu diyosun?:::[/quote]
valla ben daha önce itiraf etmiştim..doğru pozdaysam çenem düşer affetmem diye...amma ben dün kapanışta kendime flat süsü vermeye çalışmıştım..sabah açılışta iki taraflı konuşma şansım olsun diye ama sizi kandıramamışım:D demek VOB bugün graşsaydı benle pis dalga geçeceydiniz long diye..hımmm..hacı para felan mühim değil de sizle başetmek gittikçe güçleşiyor:::::: işlemlerimi 10 dakiak gecikmeli yazsam yazarken kazansam daha mı iyi olur aceba.dng
[quote=cırcır;350262][COLOR=red]yok arkidiş böyle 475 den 200 lere verdimi işler yaş bence[/COLOR] ama yinede sisteme devam[/quote]
nooolllltiiiiii, hani sistemli olunca içi rahat oluyodu insanın:D:D
fxÇi,
Müzük odası, ne kadara mal oldu?
Kaç ay çalıştın?
[quote=excali;350259]MFI: "Paralar Asteye aksın endeksi" mi?[/quote]
MFI (Mesleksiz Fukara Insanlar)
Değilseler bile bu indikatörle işlem yapınca öyle oluyorlar... :)
[quote=Astatin;350265]nooolllltiiiiii, hani sistemli olunca içi rahat oluyodu insanın:D:D[/quote]
içimiz rahatta cebimizde rahatlasın dedimdi:::
[quote=Strategist;350267]MFI (Mesleksiz Fukara Insanlar)
Değilseler bile bu indikatörle işlem yapınca öyle oluyorlar... :)[/quote]
yalnız CHO da desteklememey başladı..belki sonra ki bar destekler he:p
[quote=excali;350263]Öğle arası bir yoklama çekebilir mi , çekemez mi(Sibop kapalıyken)?[/quote]
yoklama dediğin yükseliş mi, düşüş mü bilmiyom ama ikisi birdense şüphesiz çeker:D
[quote=excali;350266]fxÇi,
Müzük odası, ne kadara mal oldu?
Kaç ay çalıştın?[/quote]
4 şort 5 long sinyal gibi bir maliyeti, vardır diye tahmin ediyorum::::::
86350 zirvesinden dönüşten sonra yatay kabul etsek sistemde zarar yok, kar var. 2 kezz ters gap sonrası sinyal değişti hemüde
[quote=cırcır;350270]yoklama dediğin yükseliş mi, düşüş mü bilmiyom ama ikisi birdense şüphesiz çeker:D[/quote]
500 üstünü. Sen, "kaç üstü?" diye sormadan söyliyeyim : 84500 üstünü:..: