[quote=Astatin;350207]Excali kesin okumuş adam diyosun hemi strobaba:::[/quote]
İltifatlarınız için çok teşekkür ederim , patron. "Biri" dediğine göre , "tek adam" ben mi oluyorum şimdi??:::
Printable View
İltifatlarınız için çok teşekkür ederim , patron. "Biri" dediğine göre , "tek adam" ben mi oluyorum şimdi??:::
[quote=excali;350206]Adamın biri, nickini yazmamış mı?+.[/quote]
Teorik konuşuyoruz gardaşım.. Gerçek veya sanal şahıslarla ilişkisi yoktur... :)))
Bu arada niye 99.975 açmadı bu... üvvv...
sağol pelam sistem yönüne döndüm gari
Şindi hacılar..bi olay annatayım size...%100 cenuin... Acana diyorum yine epsilon civarımda kuantum guyuları mı geziyor yine..olay şu;
ben eski İstanbul (tahtakale, vilayet, sultanahmet diyarlarını çok sever ayda 1 kez topuk usülü gezilerim..cumartesi yine oralardayım...büyük postanenin önünde geçerken bir seyyar satıcı önündeki adama "boşveerrr, çok yenilen hurmalar adamın ***nü tırmalar" şeklindeki cem yılmaz ın meşhur ettiği lafı etti... sonra efenim ben beyazıt civarlarına vardım tam meydana gireceğim yine bir seyyar satıcı önündeki adama ""boşveerrr, çok yenilen hurmalar adamın ***nü tırmalar" dedi....vatsap meeenn?
yani tabi insan böyle ulvi olaylara daha ciddi söylemlerin olduğu diyaloglarda şahit olmak istyer o ayrı fekat şaşırdım yani....bilemeyom...o laf o kadar meşhur değil ki abi..hadi diyelim meşhur "seyyar satıcı ve önünde bekleyen adam" ikilemesine ne demeli...pifff..teprik ederim
Astironpatron, yoksa çok pis bir TOBO mu oluşmakta.. üvvv...
[quote=Astatin;350214]hadi diyelim meşhur "seyyar satıcı ve önünde bekleyen adam" ikilemesine ne demeli..[/quote]
Ajanlar Matriks'de birşeyi değiştirmiş olmalı patron... Sistemler bugün çok kazandırabilir... :..:
Palanın Saat 14:00'den sonraki psikolocik harekatını şimdiden merak etmeye başladım. Bakalım bugün hangi film'de başrol oynuyor. Ne gibi sürprizler var?
[quote=Strategist;350217]Ajanlar Matriks'de birşeyi değiştirmiş olmalı patron... Sistemler bugün çok kazandırabilir... :..:[/quote]
:..::..:lem demek adı Matrix olan her şey arıza yapıyo hee::::::
olsun ben yine de bu hafta sayısal loto oynayayım..ne alakası var diyeceksin..yok tabi..ama zaten hemen her hafta oynuyorum..ayrıca sanane, oynarım oynarım keyif benim deel mi para benim deel mi:::
benzer bi olay yaklaşık 8 yıl önce de başıma gelmişti ve hemen ertesinde çoookkkk enteresan bir güzellik olmuştu desem...inanmazsın deel mi..inanma ben de inanmazdım zaten..ne eyle lem metafizik zımbırtılar felan:..::..: bilim aksini ispat edene kadar böyle şeyler mimkin deel..aynı senin ew deki 3 ve 5 lerin gibi... 5 olmadan 3 ü bilememek gibi...:::
[quote=excali;350219]Palanın Saat 14:00'den sonraki psikolocik harekatını şimdiden merak etmeye başladım. Bakalım bugün hangi film'de başrol oynuyor. Ne gibi sürprizler var?[/quote]
"Zombie Stripers-Turkish Version"::::::...yalnız şimdiden söyliim ben bugün izleyiciyim:..:
[quote=Astatin;350220]:..::..:lm demek adı Matrix olan her şey arıza yapıyo hee::::::
olsun ben yine de bu hafta sayısal loto oynayayım..ne alakası var diyeceksin..yok tabi..ama zaten hemen her hafta oynuyorum..ayrıca sanane, oynarım oynarım keyif benim deel mi para benim deel mi:::
benzer bi olay yaklaşık 8 yıl önce de başıma gelmişti ve hemen ertesinde çoookkkk enteresan bir güzellik olmuştu desem...inanmazsın deel mi..inanma ben de inanmazdım zaten..ne eyle lem metafizik zımbırtılar felan:..::..: bilim aksini ispat edene kadar böyle şeyler mimkin deel..aynı senin ew deki 3 ve 5 lerin gibi... 5 olmadan 3 ü bilememek gibi...:::[/quote]
Fibo naci, Lotoda çıkacak sayıları bulan oranlar geliştirmemiş mi, Aste? (Lotonacci oranları):::
[quote=Strategist;350216]Astironpatron, yoksa çok pis bir TOBO mu oluşmakta.. üvvv...[/quote]
he de, fiyat yükselirse ona TOBO mu ldu deriz yarıyol formasyonu mu deriz yoksa, random oldu abi ne aaka mı deriz...olaya bak ha..fiyat hareketi olduktan sonra bile adını koymak zor bi iş bu klasik TA da..bu açıdan bakarsak EW, TA dan daha üstün...en azından orda hareketten sonra adını koymak kolay oluyo..:..: yanız EWist ler bu takılmaları ciddiye alırsa bize gızabilirler..gızmasınlar şaka ediyoz
eğer fiyat 85000 olursa, "83700 den lonklamıştım" kontenjanından bana bir goltuk ayırırmısın hacıex...ehehe