[quote=Astatin;350188]strobab,
şinci ben zaten geceye lonkk kaldıydım desem olur mu..ehühühü[/quote]
"Sana bişiyler olmuş" gibi mi görüyorum, patron? .dng
Günaydınlar Voborsa.brv.brv
Printable View
[quote=Astatin;350188]strobab,
şinci ben zaten geceye lonkk kaldıydım desem olur mu..ehühühü[/quote]
"Sana bişiyler olmuş" gibi mi görüyorum, patron? .dng
Günaydınlar Voborsa.brv.brv
[quote=Strategist;350190]5. dalga 3'den daha kısa olursa 3 de 1'den daha kısa olabülür. Yani o kuraldan ekmek çıkmaz.. :::[/quote]
Hayda atila mayda...yani 5 bitmeden 3 ün ne olduğunu bilemezsin diyosun:o:o 100,000 olmadan 95,000 olacağını bilemezsin gibi oluyo..hımmm:cool:
Düşünüyorum da, keşke okuyup adam olsaydık da borsa köşelerinde sürünmeseydik... :::
[quote=excali;350191]"Sana bişiyler olmuş" gibi mi görüyorum, patron? .dng
Günaydınlar Voborsa.brv.brv[/quote]
gören sensin ben ne biliim::: yoksa "gördüğün mü gerçektir, akla uygun olan mı gerçektir" gibi bir soru üzerinden geyik açayım diyorum ama boşver şimdi...bayar o muhabbet...
şş hacıex..sende bi teori yazsana..excali waves diye...gısaltması ew olur yine, markayı tutundurma sorunun olmaz..ayrıca excalibur u da bütün kristiyan camiası biliyo.iş yapar bence:..:
[quote=Astatin;350193]Hayda atila mayda...yani 5 bitmeden 3 ün ne olduğunu bilemezsin diyosun:o:o 100,000 olmadan 95,000 olacağını bilemezsin gibi oluyo..hımmm:cool:[/quote]
Bu ve benzeri nedenlerle henüz bitmemiş grafikte EW sayımı yapılamaz... :..:
[quote=Strategist;350195]Düşünüyorum da, keşke okuyup adam olsaydık da borsa köşelerinde sürünmeseydik... :::[/quote]
Ne okuyorsun, patron??;)
[quote=Strategist;350195]Düşünüyorum da, keşke okuyup adam olsaydık da borsa köşelerinde sürünmeseydik... :::[/quote]
sıkmayalım canımızı patron... hem okuyup hem adam olamayıp hem de borsa köşelerinde sürünmek de vardı:o:o bu manada borsa köşelerind sürünmek tek başına o kadar da kötü bişi olmayabilir:D
[quote=excali;350198]Ne okuyorsun, patron??;)[/quote]
Adamın biri forumun birine "Ne okuyorsun, patron??" yazmış, onu okuyorum... :)))
bugün %4 çıkarız tahminim..hülüüllüüllü
[quote=Astatin;350196]gören sensin ben ne biliim::: yoksa "gördüğün mü gerçektir, akla uygun olan mı gerçektir" gibi bir soru üzerinden geyik açayım diyorum ama boşver şimdi...bayar o muhabbet...
şş hacıex..sende bi teori yazsana..excali waves diye...gısaltması ew olur yine, markayı tutundurma sorunun olmaz..ayrıca excalibur u da bütün kristiyan camiası biliyo.iş yapar bence:..:[/quote]
[B]Asti-waves'le[/B] rekabette yenik düşeceğinden Flat waves, tercihlerime daha yakın düşüyor şu aralar, patron.
[quote=Strategist;350200]Adamın biri forumun birine "Ne okuyorsun, patron??" yazmış, onu okuyorum... :)))[/quote]
Adamın biri, nickini yazmamış mı?+.
[quote=Strategist;350195]Düşünüyorum da, keşke okuyup [COLOR=red]adam olsaydık[/COLOR] da borsa köşelerinde sürünmeseydik... :::[/quote]
[quote=Strategist;350200][COLOR=red]Adamın [/COLOR]biri forumun birine "Ne okuyorsun, patron??" yazmış, onu okuyorum... :)))[/quote]
Excali kesin okumuş adam diyosun hemi strobaba:::