[quote=Strategist;350100]Bu ne lemmm... Bugünkü mesajlara şöle bir bakınca gördüm ki ünlü shortör Asitron bile long'lamış... İnancım daha da arttı... 400.000 tüm hızıyla yolda... :..:[/quote]
Açık Artırmayalım;)
Printable View
[quote=Strategist;350100]Bu ne lemmm... Bugünkü mesajlara şöle bir bakınca gördüm ki ünlü shortör Asitron bile long'lamış... İnancım daha da arttı... 400.000 tüm hızıyla yolda... :..:[/quote]
Açık Artırmayalım;)
Patron olsa "84 ne abi, 74 olması lazım" derdi... Nerdesin patron... üvvv...
"Güneş tutulması" olunca ne yaptığımız belli de, VOB'da "Aste lonklaması" olduğunda ne yapılıyor?::::::
[quote=excali;350105]"Güneş tutulması" olunca ne yaptığımız belli de, VOB'da "Aste lonklaması" olduğunda ne yapılıyor?::::::[/quote]
Daha önce hiç rastlamadık abi.. Ne yapacağımı bilemiyorum.. Çok hazırlıksız yakalandık... Panik yapmamak lazım.. üvvv.. :..:
[quote=Strategist;350098]Işın kılıcı gibi kesti grafı Obi Wan Pala.. Hey yawrum be... 300.000 tüm hızıyla yolda... :)))[/quote]
[quote=Strategist;350104]Patron olsa "84 ne abi, 74 olması lazım" derdi... Nerdesin patron... üvvv...[/quote]
[quote=Strategist;350107]Daha önce hiç rastlamadık abi.. Ne yapacağımı bilemiyorum.. Çok hazırlıksız yakalandık... Panik yapmamak lazım.. üvvv.. :..:[/quote]
işte abi longlamanın parasal olmayan riskleri de bu iki arkadşaımızın çenesi:D:D:Düwwwwwüüüüüü:o:Dve bu riskler bana özel
ben flat huylandım yaw
[quote=Strategist;350101]EUR/USD'deki buz gibi long sinyallerini es geçerek 1.45'i delip geçen barları mal gibi seyrettim... Kendimi kazma trader ilan ediyorum... :::[/quote]
Hatırlarmısın bir zamanlar 1.38 ken, bu önce 1.42 sonra 1.45 sonra 1.48 olacak diyen fakir ama vobçu bir genç vardı:::
[quote=Astatin;350110]Hatırlarmısın bir zamanlar 1.38 ken, bu önce 1.42 sonra 1.45 sonra 1.48 olacak diyen fakir ama vobçu bir genç vardı:::[/quote]
Foruma yazacağına işlem yapsaydı şimdi fakir olmazdı o genç.. :..:
[quote=Astatin;350084]Bu senaryoya oynuyorum grallar...:::::: beylece hem lonk olabildiğimi ispat edeceğim hem de lonktan para kazanabildiğimi..amma lonktanda gaybedersek garizma pis zayıflar..o bişi deel hacıex in çeensinden gurtulamayık[/quote]
[quote=Strategist;350098]Işın kılıcı gibi kesti grafı Obi Wan Pala.. Hey yawrum be... 300.000 tüm hızıyla yolda... :)))[/quote]
[quote=Astatin;350059]way arkadaş..proceksiyon cillopdu bence..yannız alttaki mavi çıbık kadar gısa galdı son dalga..250 puan kadar..üwwww...neyse üstteki mavi çıbık gısa kalmasında..üühühhü
[IMG]http://i54.tinypic.com/2zgcehc.png[/IMG][/quote]
onu ben çizdim stropat...hem de daha jan janlı..:D:D başka bişi bul
[quote=Strategist;350111]Foruma yazacağına işlem yapsaydı şimdi fakir olmazdı o genç.. :..:[/quote]
ben foruma yazmadığım işlemlerden kazanıyorum:D
[quote=Astatin;350113]ben foruma yazmadığım işlemlerden kazanıyorum:D[/quote]
gerçi bir de yazarken kazananlar var ama:D:..:
[quote=Astatin;350113]ben foruma yazmadığım işlemlerden kazanıyorum:D[/quote]
Burada "gizli mesajlar" var sanki??:..::..: