1000 puan ışınlandı yine..
bu oynaklık bittiğinde ekran izlerken epey sıkılırız artık :)
Printable View
1000 puan ışınlandı yine..
bu oynaklık bittiğinde ekran izlerken epey sıkılırız artık :)
şu dax kadar olamıyoruz düştümü adam gibi düşüyor burası felaket adamlar resmen çarpıyorlar burda para kazanmak çok zor harbiden .dng
şuraya bak 425 iken 600 oluyor bi anda kademeler
ne bu yaaaa savaş var sanki :( düşsem mi çıksam mı :eek:
[quote=Astatin;371085]61775 şort..gayatron aşkına..gurtar bizi gaya[/quote]
ü[url]www..hani[/url] graaşcaktuk ayyu
gaaaayaaaaa..yaapppma gayyaaaa... iki işlem üst üste zarar edersem agresiflerşirim ben gayaaa
yiyorlardı şortları pilavdan pilavdan
Bugünde 57000 gösterirse şaşmamak lazım.
[quote=engin sözmen;371094]Bugünde 57000 gösterirse şaşmamak lazım.[/quote]
Enginsöz patron,
Haftaya 53000 gösterseler acep
aynen engin benim de burnuma kan kokusu geliyor.dng.dng.dng
Astetinden gayatrona, astepinden gayatrona, acil negatif ayrışma lazım tamam..pıh pıııhhh..astepindne gayatrona astepindne gayatrona orda yokmuş gibi yapma okuduğunu biliyorum tamam..pıh pıhhh
DAX ve DOW toparlarken basarlar yine..
güzel de ,ben biraz şaşırıırm belli sebeplerden dolayı,ama bugün 66.000 görsek şaşırmam mesela...:)))
[quote=saraylı;371101]güzel de ,ben biraz şaşırıırm belli sebeplerden dolayı,ama bugün 66.000 görsek şaşırmam mesela...:)))[/quote]
EW sel nedenler mi Anchorgral?
[quote=Astatin;371099]Astetinden gayatrona, astepinden gayatrona, acil negatif ayrışma lazım tamam..pıh pıııhhh..astepindne gayatrona astepindne gayatrona orda yokmuş gibi yapma okuduğunu biliyorum tamam..pıh pıhhh[/quote]
2 önemli gösterge yukarı diyor :(
[quote=a.kaya;371103]2 önemli gösterge yukarı diyor :([/quote]
200 den ek şort gayatron..herro ve merro..ayrıca önemsizleri ne diyor acaba:::
sırf şeytanın bacağını kırmış olmak için 62200 şortlar 61850 den kavırma
[quote=saraylı;370817]şu anda dalga yapısı açısından iki alternatif var:
-ya bir 4.dalga içindeyiz ve bunun c siyle 66.700-68.500 bandında bi noktaya yükselmeli..
-ya da dünden beri oluşan yukarı hareket bir 2. dalga ve sert 3 .dalga ile ve 5. ile çok daha aşağıları görmeliyiz...ki bunun dibi o zaman 51.000 e kadar iner..
1.şık daha mantıklı gibi duruyor,ikincinin olasılığı daha az bence,eğer yukarı giderse yarın akşama kadar yani haftasonuna kadar 4.dalgayı bitirir gibi duruyor,her halde sisteme bakmalı...;)[/quote]
Dün 59.025 dibi üzerinde seyrederken bu gönderiyi yaptım,piyasa benim ağırlık verdiğim şıkkı yapmadı ve tekrar aşağı döndü,58.250 de dip yaptı...
Ama bişi değişmedi,4.b orda bittiyse,4.c ile hızlı yukarı gitmeli artık,nitekim dün 58.250 den 63.250 ye tam 5000 puan yukarı yaptı,bugün yaptığı 60.950 geri çekilmesi ise dünkü son yukarı hareketin düzeltmesi idi...
4.b sonu için 59.000 civarı dediydim,58.250 de bitti...
Velhasıl yukarı sert bekliyorum,zaten 1923 te alda...
Dalga hedefini de hesapladım :
67.850 civarı...? (tamamen beni bağlayan tahmindir!)
ama bu hedef bugüne siğarmı bilemem,sığmazsa pzt gerçekleşir...bu tabi öngörü ve ben de sistemle gidiyorum...:)
[quote=Astatin;371102]EW sel nedenler mi Anchorgral?[/quote]
ew sel ve TA sel asti...:)
61950 ek şort..
[quote=saraylı;371108]Dün 59.025 dibi üzerinde seyrederken bu gönderiyi yaptım,piyasa benim ağırlık verdiğim şıkkı yapmadı ve tekrar aşağı döndü,58.250 de dip yaptı...
Ama bişi değişmedi,4.b orda bittiyse,4.c ile hızlı yukarı gitmeli artık,nitekim dün 58.250 den 63.250 ye tam 5000 puan yukarı yaptı,bugün yaptığı 60.950 geri çekilmesi ise dünkü son yukarı hareketin düzeltmesi idi...
4.b sonu için 59.000 civarı dediydim,58.250 de bitti...
Velhasıl yukarı sert bekliyorum,zaten 1923 te alda...
Dalga hedefini de hesapladım :
67.850 civarı...? (tamamen beni bağlayan tahmindir!)
ama bu hedef bugüne siğarmı bilemem,sığmazsa pzt gerçekleşir...bu tabi öngörü ve ben de sistemle gidiyorum...:)[/quote]
[quote=saraylı;371109]ew sel ve TA sel asti...:)[/quote]
amanin:eek::eek::eek:
[quote=Astatin;371111]amanin:eek::eek::eek:[/quote]
sabahki 60.950 dibi aşağı kırılırsa bu yapı badem olur...zaten biz de sistemle o zaman kısada oluruz...
[quote=saraylı;371101]güzel de ,ben biraz şaşırıırm belli sebeplerden dolayı,ama bugün 66.000 görsek şaşırmam mesela...:)))[/quote]
Benim sistem sabah boynunu aşağı doğru çevirdi ondan demiştim Sn.Saraylı bunlara güven olmaz ana sistemlerde satta daha.
[quote=engin sözmen;371113]Benim sistem sabah boynunu aşağı doğru çevirdi ondan demiştim Sn.Saraylı bunlara güven olmaz ana sistemlerde satta daha.[/quote]
doğrusun Engin, herşey olabilir bu piyasada,bi gecede adamı batırır bu piyasa...:(
yukarda ben de sadece bi tahminde bulundum,sistem önemli tabi...:)
[quote=Astatin;371110]61950 ek şort..[/quote]
bu kısım 550 flat
Çok hızlı hareket etmeseler kolayda çılgın gibi hareketleri var.
75100-59 düşüşünde verdiklerini sindirmesi gerekiyordu haywanın bunu düşündükte illa ekşın olsun diye işlem yaptık ve hüsran tabi ki .dng yarısı gitti aldıklarımın inşallah hepsini vermeden yeni trendi yakalarım :::
eüzü..
uğurlu avatara geri döndüm 075 den ek şort yaptım..
[quote=Astatin;371102]EW sel nedenler mi Anchorgral?[/quote]
Börtföysel nedenler...dng
[URL="http://www.haywandax.com"]www.haywandax.com[/URL]
gorkuyorum gaya...link sende açılıyomu
Aste baba Aste baba,
Öğleden sonra yine kaçıyon mu İZMİR'E??
En sonunda bir umut belirdi, oda bugünkü pupu:)
Döner akşama 59000 e basmaz heralde artık eşek değil ya,
haybeye pupu yapmaz dimi bu şey
[quote=excali;371125]Aste baba Aste baba,
Öğleden sonra yine kaçıyon mu İZMİR'E??[/quote]
yok bu sefer canaggale
[quote=Astatin;371122]uğurlu avatara geri döndüm 075 den ek şort yaptım..[/quote]
bu gısım filatos patatos aramis dartanyan
[QUOTE=bull market;371126]En sonunda bir umut belirdi, oda bugünkü pupu:)
Döner akşama 59000 e basmaz heralde artık eşek değil ya,
haybeye pupu yapmaz dimi bu şey[/QUOTE]
valla hava pupu-nunu havası değil bull,heran herşey olabilir..
5 dk barlarda 1000 puanı aşan hareketler var kaçgündür üstüste.
çok gorkuttular beni :)))
62025 reşortek..REŞORTEK..güzel tabirmiş..gullanayım
[QUOTE=The Tatar;370877]patron jeep bakmaya başladınmı :::[/QUOTE]
patron dün bi soru sormuştum :)
güncelliyorum,canakkalaye jeep le mi gidiyosun :::
[quote=excali;371123]Börtföysel nedenler...dng[/quote]
Görüşlerimim kendi portföy büyüklüğümle ya da kendi pozisyonumla bi alakası yoktur ex..5 saniyede reverse atıyoruz nasılsa...
Piyasanın yapısı,sistem yönü ile alakası vardır.:)
yalnız hodcalar..bu 5 dakikalıkta raningtriyengıl yapıyor..ulubilge strobearbullyanus teoremine göre girdiği yönce yani yukarı tarafa kırılması muhtemel