Doğru pozda olup , kar edip, "cırcır" öten yok mu?:..:
Printable View
Doğru pozda olup , kar edip, "cırcır" öten yok mu?:..:
[quote=strategist;349798]yeni server'ın ilk grafı benden olsun.. Pala 5tk'lıkta 13 ema'ya çok saygı gösterir oldu.. Gıllanıyorum... üvvv... :)))[/quote]
saatlik grafta yolayabilirmisiniz
macd ve rsı olURSA SEVİNİRİM
bizim gibi ekransız seyredenlere ilaç olur
passat
Çok pis sıkıştırdılar yine, en azından 84250 lere tepki beklerdim.
Haftasonu " National Geographic: Stres Bir Katilin Portresi (Türkçe Dublaj) " belgeselini izledim , stresin etkisi tahmin ettiğimizden cok cok daha fazla borsayla ilgilenen herkese nacizane izlemesini tavsiye ederim.
Belgeselin Tanıtım Bilgileri:
Bilim, son 30 yıldır yaşantımızın birçok alanını etkileyen stresi ve vücutlarımızda yol açtığı yıkımı daha iyi anlamaya başladı.
Afrika kıtasındaki babun sürülerinden Stanford Üniversitesinin nöroloji laboratuarlarına, bilim insanları stresin ne kadar ölümcül olabileceğini kanıtlıyorlar. Araştırmalara göre stresin zararları sandığımızdan çok daha derinlere iniyor: Beyinlerimizi küçültüyor, vücudumuzun yağ bağlamasına yol açıyor, hatta kromozomlarımızı bozuyor.
Stresin işleyiş biçimini öğrenebilirsek, onunla nasıl savaşacağımızı ve daha özgür yaşayacağımızı bulabiliriz. Stres: Bir Katilin Portesi belgeseli, en yeni bulgular ışığında stresin sadece zihnimizin yarattığı bir durum değil, etkileri ölçülebilir ve tehlikeli bir olgu olduğunu anlatıyor.
yaw bari 15 dakkalğın macd ve rsı sı olsada olurdu
ama saatlik olsa çok daha süper olurdu tabiki
yokmu gönderen
passat
[quote=excali;349804]Doğru pozda olup , kar edip, "cırcır" öten yok mu?:..:[/quote]
son dönemde çok cırladık daha cuma günü cırlıyoduk:::
[URL=http://www.ressim.net][IMG]http://www.ressim.net/61/upload/9d1e5c50.gif[/IMG][/URL]
forum çok sakin...
ptesi sendromu mu..
[quote=PASSAT;349805]saatlik grafta yolayabilirmisiniz
macd ve rsı olURSA SEVİNİRİM
bizim gibi ekransız seyredenlere ilaç olur
passat[/quote]
Al macd ve rsi'li saatlik graf.. :)))
niye daha önce atmadın kardeş
700 puan gitti))))))
passat
[quote=Strategist;349824]Al macd ve rsi'li saatlik graf.. :)))[/quote]
stropatriot:D:D geldum..
şinci sana bir sorü;
AYva fiyatları 7 gün üst üste her bir gün %2 yükseliyor..sooraaaki 3 gün ise her bir gün %1 yükseliyor...şinci sen, ahayükselişin ivmesi düştü diye elindeki ayva stokunu satarmısın..hatta açığa mı satarsın....:D ben satmam valla..elde kalırsa da ayvaları yirim:D
350 ortlama ile uzunlar kapandı, eh bugün önümde biriken dosyalar göz kırpıyo bana, bende onları biraz kırpam gari :)