-
[quote=selçuklu;292700]Berhudar ol Unlipat...ama yarısını düzeltmişsin...ben de senin yazdığını düzelttim.. Şimdi düzelttiğim hatayı ilk başta benim yapmış olmam, yine de senin eksik düzelttiğin gerçeğini değştirmez.
Tatil nassı gideyor[/quote]
sipppeerr!!!!!!
-
şimdi silkelenenler, way silkelendik deyip longlarını yerine koymaya çalışacak ve sonra bumşakala aşşa mı yine yww.. ooowww meinnn kammppfffff
-
selpatrosu kaybettik eyro sayımı yapiyor bize pala sayımı gerek ühühühühüh
-
[quote=seagate;292705]selpatrosu kaybettik eyro sayımı yapiyor bize pala sayımı gerek ühühühühüh[/quote]
senmisin yoksa pala
-
[QUOTE=seagate;292705]selpatrosu kaybettik eyro sayımı yapiyor bize pala sayımı gerek ühühühühüh[/QUOTE]
vob sayımları emeğimin karşılığımı vermiyor .. patron ... forex dağlarında sayacam artık ... :D:D:D
-
[quote=selçuklu;292708]vob sayımları emeğimin karşılığımı vermiyor .. patron ... forex dağlarında sayacam artık ... :D:D:D[/quote]
silkelememi acaba
-
[quote=selçuklu;292708]vob sayımları emeğimin karşılığımı vermiyor .. patron ... forex dağlarında sayacam artık ... :D:D:D[/quote]
niye patron 20 bin puand düşecekti ühühühü evi ocağı fırını cep telefonunu felan sattım ühühüh
-
[QUOTE=seagate;292710]niye patron 20 bin puand düşecekti ühühühü evi ocağı fırını cep telefonunu felan sattım ühühüh[/QUOTE]
yemişim 20 bin pointi ... kaldırac düşük ...kurtarmıyor beni :::::: .. . ühühühü ... hemen nası gaza geldim .. yakında sıfırlarım ben forex hesabını ... ühühüh :D:D:D:D
-
[quote=selçuklu;292711]yemişim 20 bin pointi ... kaldırac düşük ...kurtarmıyor beni :::::: .. . ühühühü ... hemen nası gaza geldim .. yakında sıfırlarım ben forex hesabını ... ühühüh :D:D:D:D[/quote]
euro düşecekmi patron ahaha :D
-
[quote=selçuklu;292711]yemişim 20 bin pointi ... kaldırac düşük ...kurtarmıyor beni :::::: .. . ühühühü ... hemen nası gaza geldim .. yakında sıfırlarım ben forex hesabını ... ühühüh :D:D:D:D[/quote]
Patron 3 gün oldu hala sıfırlamadın mı? Forex tarihinde bir ilk olmuşsun... :..: Senden önce bizim bir Cemil abi vardı benzetmek gibi olmasın, 4 gün forex hesabını sıfırlamadan gitti, ama o da işlem yapmadığından... :)
-
vob forexe açılsın bence :D tüm dünya aksın voba
-
550 long 775 flat...
yenı galeyanı beklemek uzere yoldan gecen vatandas mode on :p:p