-
[quote=küçük_k;212763]950 geçmekte zorlanınca 900 den flatladım....
yukarı beklentim devam ediyor... uygun bi yerden tekrer bineceğim...[/quote]
ben aşağı olmadan yukarı ihtimali vermiyorum, py de inanç yok, kendileride dötlerine kadar lönler zaten, ky 62500-63300 lerden razı olur diye düşünüyorum, anacak buda son zorlama 66-67 için büyük düşüş yakında başlayacak, [COLOR=red]geldikleri gibi giderler,.........[/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR]
-
[quote=küçük_k;212763]950 geçmekte zorlanınca 900 den flatladım....
yukarı beklentim devam ediyor... uygun bi yerden tekrer bineceğim...[/quote]
[quote=indregandi;212770]ben aşağı olmadan yukarı ihtimali vermiyorum, py de inanç yok, kendileride dötlerine kadar lönler zaten, ky 62500-63300 lerden razı olur diye düşünüyorum, anacak buda son zorlama 66-67 için büyük düşüş yakında başlayacak, [COLOR=red]geldikleri gibi giderler,.........[/COLOR]
[/quote]
amaçları 95000 endex, ancak bunu sağlayacak gelişmeler duvara tosladı, şu anda eğer dikkatleri yurt dışına çevirip dov la inen çıkan dansçılar yakalayabilirlerse bir ihtimal, tv leri kapattırmıştım, yurt dışı endex leride kapatın, ağzını burnunu kıralım bu hibinotorların,.....
-
olabilecekleri yarım saat önceden yazıyorum teşekkür eden bilem yok ula buradakilerin cogu palanın adamımı yogusam bana kızıyormusunuz palanın beynini okuyorum diye......
-
-
[quote=indregandi;212770]ben aşağı olmadan yukarı ihtimali vermiyorum, py de inanç yok, kendileride dötlerine kadar lönler zaten, ky 62500-63300 lerden razı olur diye düşünüyorum, anacak buda son zorlama 66-67 için büyük düşüş yakında başlayacak, [COLOR=red]geldikleri gibi giderler,.........[/COLOR]
[/quote]
66-67 ve büyük düşüşde hemfikiriz... ancak fazla aşağı salmada yukarı zorlayacklar gibime geliyor...
-
yeni satış önerim 64525 altı veya 65325 üstünden buradan önermiyorum, ......
kudursunlar ......
-
11.03.2010 [IMG]http://bigpara.ekolay.net/i/trans.gif[/IMG] [I][B]Cari açık 3 milyar dolara dayandı[/B][/I] [IMG]http://bigpara.ekolay.net/i/trans.gif[/IMG] [B][I]Türkiye, bu yıl Ocak ayında 2 milyar 959 milyon dolar cari açık [IMG]http://www.bigpara.com/i/55big/turk-lirasi.jpg[/IMG]verdi.
[/I][/B][B]Merkez[/B] Bankası tarafından bugün açıklanan 2010 Ocak ayına ilişkin Ödemler Dengesi verilerine göre, 2009 yılının Ocak ayında 491 milyon dolar açık veren cari işlemler hesabı, bu yılın aynı ayında 2 milyar 959 milyon dolar açık verdi. Cari işlemler açığının artmasında dış ticaret açığındaki artış etkili oldu.
Kaynağı belirsiz para girişini gösteren net hata noksan kalemi, 2009 yılının Ocak ayında 799 milyon [B]dolar[/B] iken bu yılın aynı döneminde 1 milyar 997 milyon dolara ulaştı.
Ocak ayı için TÜİK tarafından yapılan tahmin sonuçlarına göre, turizm gelirlerinin geçen yılın Ocak ayına göre [B]yüzde[/B] 3,8 oranında azalarak 769 milyon dolara gerilediği, turizm giderlerinin ise yüzde 4,6 oranında artışla 295 milyon dolara yükseldiği gözlemlendi.
Bunun sonucunda, Ocak ayı net turizm gelirlerinin bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 8,3 oranında azalarak 474 milyon dolarına düştüğü [B]tahmin[/B] edildi.
2009 yılının [B]ilk[/B] ayında toplam 107 milyon dolar fazla veren Hizmetler Dengesi kalemi, 2010 yılının ilk ayında yüzde 70,1 oranında artış kaydederek 182 milyon dolar fazla verdi.
[B]SERMAYE VE FİNANS HESAPLARI
[/B]
Finans hesaplarında bir önceki yılın Ocak ayında 308 milyon dolar net sermaye çıkışı gerçekleşmişken, bu yılın Ocak ayında 962 milyon dolar tutarında net sermaye girişi oldu,
Doğrudan yatırımlar kalemi, bu yılın Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına oranla yüzde 72,6 azalarak 279 milyon dolar net giriş kaydetti
2009 yılının Ocak ayında 841 milyon dolar net sermaye çıkışı olan portföy yatırımlarında 2010 yılının ilk ayında 1 milyar 958 milyon dolar tutarı net giriş gerçekleşti.
-
120 lik yere 825 bunun üstü alış altı satış, ancak satış gelirde 425-525 karşılar ve dönersek buda fake,.....
-
pala [B]sen imkansızı önüme getir ben onu gerçek yapayım[/B] sloganıylan işlemlerini sürdürecek sanıyorum. bu da şu an direnç kırdırmaktır. sanıyorum. sanmaya devam ediyorum. sana sana döndüm muma.
-
kuzum leventaslan yazı yazamıyo diye kuduruyo yerinde yoksam neler :)yazacak...
-
yarın cuma...bizim bozonun kara cuması....bu sessizlik o sessizlik mi acep...
dün marjı 725 puandı....bugün 425 puana çekti...al-satı durdurdu....
-
bu pala fırsatını bulsa bizi bi gaşık suda boğar. ona göre şeetmek lazım. kaşığı gödn mü toz olacan. başka yolu yok.