sn gnome cuma yani yarın yeni referans değeri üreteceek mi çizgileriniz yoksa 98.500 den devam mı ?
Printable View
sn gnome cuma yani yarın yeni referans değeri üreteceek mi çizgileriniz yoksa 98.500 den devam mı ?
99250 çok aşağıda kaldı dikkat.ve hala orada kaldı...verirse trend deişmez yapısını korur..ama uzunlar bayaa bı zarar eder...kaldıracımı azalttım..400 altında reverse le çıtır vuruş denemesi bilem yaparım..az trade edelim..bakalım naapcak?
725 e son atak bağırıodu sanki feyk deyu...
bas yawrum basss....trade edek az...
kendi dediğimiz şeyi yapmadık .
100.475 den sonra çökeceğini tahmin ettim ama tekrar yukarı gideceğini tahmin etmedim . (hani tahmin yasaktı :)
normalde çöküş barının en düşüğünün altına gitmesini beklemek gerekirdi . long içinde çöküş barının tepesini geçmeliydi .
100.100 den short denedim . 100.500 üstünde bıraktım ama tekrar 100.500 altına
gidince shortladım .
önce yanlış sonra doğru yaptım .
[QUOTE=Se_M;425255]sn gnome cuma yani yarın yeni referans değeri üreteceek mi çizgileriniz yoksa 98.500 den devam mı ?[/QUOTE]
Pazartesi günü sanırım yenisi gelir . Bu seferki vade değişiminin azizliğine uğradı .
fon da olsa milyarlık..arada parasını cebinde görmek isteyecektir..ky ne hissediosa o da onu hisseder..tabi eylemlerinin marjı biraz fazla olur o kadar..bunu hiç unutmayalım hacılar...
ı ıh 250 pts haracımız varmış verecek...:)
trend devam gayri...
yalnız 400 den sonna benim satışları görünce durdu namussuz...:))direk saldı yukarı..bu da trendde kısa avlıo görüntüsü demek sanki..
halk 1 kademe daha kalktı abi ..
new high palayla trade edince böyle oliyir
şu an almıo..milleti kapattırarak yükselio..haa almııcak demek değil..ama fiyatı o değil,kapanan kısacılr yükseltio..
singapura selam pehhhh
bi singapurlu palamız eksikti
18,35
pehhh