XBANK 101 bin üzerinde kaldıkça şimdilik sorun yok. Ama 102500 üzerine oturmasını beklemek zor. Tekrar 101 bine doğru yönelir altında kalmaya başlarsa dip oluşumunu tamamlamaya gideriz.
Printable View
XBANK 101 bin üzerinde kaldıkça şimdilik sorun yok. Ama 102500 üzerine oturmasını beklemek zor. Tekrar 101 bine doğru yönelir altında kalmaya başlarsa dip oluşumunu tamamlamaya gideriz.
[quote=babazulu;381892]Nerde kalmıştık yawf :)[/quote]
Hoşgeldiniz Zulububa.lelele
[quote=ordi;381909]Hoşgeldiniz Zulububa.lelele[/quote]
Hoşbulduk Ordi...
Ne oldu, kuyruklu yıldız mı çarptı foruma in cin maç yapıyor :(
XBANK 103bin altında kalarak kaparsa günü yarın bişeyler olabilir.?
[quote=babazulu;381910]Ne oldu, kuyruklu yıldız mı çarptı foruma in cin maç yapıyor :([/quote]
bubasız kalmışlar Zulububa:::
Bu çıkışlar feykoğlufeyk...
63375 şortlarını 62650den sabah kapattım tekrar çortingen açıyorum.
sadece beni bağlar :)
Not arttırım haberini de kullandık misler gibi.. e artarsa peki o zaman ne olur? Geçen haftamıydı BOVESPA notu artırılan ama borsası %3 düşen bu haber üzerine ülke idi.
[quote=babazulu;381963]Not arttırım haberini de kullandık misler gibi.. e artarsa peki o zaman ne olur? Geçen haftamıydı BOVESPA notu artırılan ama borsası %3 düşen bu haber üzerine ülke idi.[/quote]
evet bu çıkışı bir yere-stoplossa- kadar feyk kabul edecektim. Stoploss yapıp tersoya döndükten sonra mevzu ortaya çıktı amacalar kokuyu almıştı :( Sağlık olsun. VOBda işem yapıyorsanız destek/direnç/stoploss kavramları çok iyi uygulanmalı :(
DAX amca 6150+ üzerine oturmadan nasıl olcekte ralli olcek ben anlamadım anayan beri gelsin :) bana daa anlaatsın da öğrenem
orta vade graf derki 68300 üstü kapanış long altı short.lelele
gerisini bilmem palam bilir:rolleyes:
.brv.brv.brv
taban olalım zulubab