-
[quote=trader38;301413][B]günaydın [/B]
[B]Blogumda sürekli güncellediğim KVT yi burdada paylaşmak istedim. sıkıntı olursa hellim abla silebilir.[/B]
[B][B]KVT son sinyal 89200 den DOWN. şu aşamadan sonra 89000 üzerine çıkılması durumunda NOTR olur. 89500 üzerinde ise UP olur.[/B][/B]
[B][B]OVT destek: 87800. (belki kvt nin kısalarının bir kısmının kar alma noktası olarak kullanılabilir.)[/B][/B]
[B][B]75600den beri UP devam eden OVT 87600 altında NOTR olur.[/B][/B]
[B][B]Ayrıca fibo %38 desteği 88100-200[/B][/B]
[B][B]KVT getirisi:[/B][/B]
[B][B]84850 UP----89850 NOTR son işl get: +5000 toplam getiri: +5000[/B][/B]
[B][B]89300 DOWN----- 89200 NOTR son iş get: +100 top get: +5100[/B][/B]
[B][B]89500 UP----- 89700 NOTR son işl get: +200 topl get: +5300[/B][/B]
[B][B]89650 DOWN---- 89500 NOTR son işl get: +150 topl get: +5450[/B][/B]
[B][B]89200 DOWN---- devam ediyor.[/B][/B][/quote]
Arkadaşlar kvt sinyalini burda bi sefere mahsus yayınladım ama güncellemeleri sürekli blogumda yapıyorum. son sinyalde kaldığı zannedilmesin.
-
[quote=boz ayı;302024]eski zirveyi geçtik...91.000 görüldü...yeni zirve..ve zirveler yolda mı??
ben inanmıyorum...bugün benim için önemli..ve p.tesi aynı şekilde çok önemli...
bugün hafalık kapanış için ve vadeye 3.5 gün kaldığından palanın psikolojiye oynadığını
şort-squeze yaptığını ve aynı zamanda portföy değerini arttırdığnı düşünüyorum..
dayanak varlık olan spot 30 elinde....oyunu pala kuruyor...
p.tesinden itibaren vade sonuna kadar aşağı bekliyorum..bugün ise henüz bitmedi...
bugün yukardan kapanış pala için çok önemli olmasına rağmen eğer long yönünde
veya yeteri kadar şort kapanırsa pala gerekeni yapar bence.....
p.tesi görüşmek üzere haşçakalın.....hepinize kucak dolusu sevgiler.....[/quote]
Teşekkürler abi. Allah gönlüne göre versin. görüşmek üzere
-
[QUOTE=AMON RA;300670]Blog hangi blog? Halojenin oraysa saolsun kaydımı silmiş ne diye silmiş anlamadım! Sordum ama cevap vermedi!
Önemli değil sağolsun Saraylı davet etmişti bizde icabet etmiştik! Saraylı gidince zaten tadı tuzu kalmadı ama halojenin yaptığı ayıp oldu!
Yarın birgün gelir düşer buralara! :..::..::..:
Blog senin blogsa ziyaret ederiz be tosunum burayı ihmal etmeyecez ama! Mekanı boş bırakmak olmaz ![/QUOTE]
çok yakışıksız bir yorum... başkalarının edep seviyesini böyle ulu orta kritize etmek kimsenin haddi değil... forum yazarlığım boyunca sizinle hiçbir diyalog ve samimiyetim olmadı, bu rahatlığı nereden buluyorsunuz... yorumlarınızı okumam bile... bu cüretin kaynağı nedir ?...
ne demek yarın gelir düşer buralara.. biraz terbiyeli olun... burda takip ettiğim 3-5 insan var, onlar için geliyorum.. giderlerse işim olmaz merak etmeyin.. tekrar burda topik açmaya hiç niyetim yok..
asıl ayıbı kendiniz yapmışsınız.... art niyetli olsam burda ne işim var yahu, niye gidip blog açayım tekrar... biraz düşünün, sonra ne yazacaksanız yazın...
bol keseden salla.. ne ala memleket !... fikir sahibi olmadan zikir sahibi olmayın.... ben başka söyleyecek söz bulamıyorum...
-
ben bu sanal kahramanlar ile savaşmaktan bıktım artık... saraylı hoca en güzelini yaptı, paylaşımı tamamen kesti..üstadı takibe devam edicez gibi duruyor bu konuda da...
tüm internet paylaşımlarımı durduruyorum... ne blog ne başka bir forum... sanal maceram bitmiştir..
-
::: :eek:.komçok üzüldüm ...........lelele.dng
-
Ayıp etmişşin Amon Ra.
Hele bir cümlen maksadını çok aşmış.
'Düşer buralara'.
Kime neye mecburki?
Jelibon.
-
[QUOTE=borsacim;302093]::: :eek:.komçok üzüldüm ...........lelele.dng[/QUOTE]
Hadi işine.
Jelibon.
-
[quote=AMON RA;300670]Blog hangi blog? [SIZE=4][COLOR=red]Halojenin oraysa saolsun kaydımı silmiş ne diye silmiş anlamadım! Sordum ama cevap vermedi![/COLOR][/SIZE]
Önemli değil sağolsun Saraylı davet etmişti bizde icabet etmiştik! Saraylı gidince zaten tadı tuzu kalmadı ama halojenin yaptığı ayıp oldu!
Yarın birgün gelir düşer buralara! :..::..::..:
Blog senin blogsa ziyaret ederiz be tosunum burayı ihmal etmeyecez ama! Mekanı boş bırakmak olmaz ![/quote]
[quote=trader38;300681]abi halojen abinin blog kapandığı için sanırım tüm kayıtlar otomatik silinmiş. herhangi bi art niyet olduğunu düşünmüyorum.
[/quote]
[quote=AMON RA;300683]Eyvallah bak öyle olduğunu bilmiyordum ama Halojen en azından kapatıyorum dese daha iyi olurdu!
[SIZE=5][COLOR=red]Desene yanlış düşündük o zaman ayıp ettik! üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü[/COLOR][/SIZE][/quote]
Abiler olayı uzatmak istemiyorum ama iki tarafda kendince haklı. AmonRA abi sadece kendi kaydının silindiğini düşünerek yazmış o yorumu. Ben durumu açıkladıkdan sonra ise yanlış düşünüp ayıp ettiğini beyan etti. Halojen abinin ise o cümleye kızmasıda gayet doğal bi tepki. ancak herşeye rağmen 3 günlük dünyada sanal bile olsa birbirimizi kırmaya değmez.:( T..C
-
[quote=boz ayı;302024]eski zirveyi geçtik...91.000 görüldü...yeni zirve..ve zirveler yolda mı??
ben inanmıyorum...bugün benim için önemli..ve p.tesi aynı şekilde çok önemli...
bugün hafalık kapanış için ve vadeye 3.5 gün kaldığından palanın psikolojiye oynadığını
şort-squeze yaptığını ve aynı zamanda portföy değerini arttırdığnı düşünüyorum..
dayanak varlık olan spot 30 elinde....oyunu pala kuruyor...
p.tesinden itibaren vade sonuna kadar aşağı bekliyorum..bugün ise henüz bitmedi...
bugün yukardan kapanış pala için çok önemli olmasına rağmen eğer long yönünde
veya yeteri kadar şort kapanırsa pala gerekeni yapar bence.....
p.tesi görüşmek üzere haşçakalın.....hepinize kucak dolusu sevgiler.....[/quote]
Aynı fikirdeyim...
90800den loglar kapatıldı...
90750den şortlar açıldı...
Allah'ım sen fırsat bize bu cenkte...
-
[QUOTE=halojen;302084]çok yakışıksız bir yorum... başkalarının edep seviyesini böyle ulu orta kritize etmek kimsenin haddi değil... forum yazarlığım boyunca sizinle hiçbir diyalog ve samimiyetim olmadı, bu rahatlığı nereden buluyorsunuz... yorumlarınızı okumam bile... bu cüretin kaynağı nedir ?...
ne demek yarın gelir düşer buralara.. biraz terbiyeli olun... burda takip ettiğim 3-5 insan var, onlar için geliyorum.. giderlerse işim olmaz merak etmeyin.. tekrar burda topik açmaya hiç niyetim yok..
asıl ayıbı kendiniz yapmışsınız.... art niyetli olsam burda ne işim var yahu, niye gidip blog açayım tekrar... biraz düşünün, sonra ne yazacaksanız yazın...
bol keseden salla.. ne ala memleket !... fikir sahibi olmadan zikir sahibi olmayın.... ben başka söyleyecek söz bulamıyorum...[/QUOTE]
[QUOTE=halojen;302089]ben bu sanal kahramanlar ile savaşmaktan bıktım artık... saraylı hoca en güzelini yaptı, paylaşımı tamamen kesti..üstadı takibe devam edicez gibi duruyor bu konuda da...
tüm internet paylaşımlarımı durduruyorum... ne blog ne başka bir forum... sanal maceram bitmiştir..[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;302095]Ayıp etmişşin Amon Ra.
Hele bir cümlen maksadını çok aşmış.
'Düşer buralara'.
Kime neye mecburki?
Jelibon.[/QUOTE]
Ayıp ettik dedim! Efendi gibi hatamı kabul ettim! Amenna!
Yalnız ben özelden mesaj atıp yav bana bi mail geldi hayırdır ne oldu? Diye sorarken tenezzül edip cevap yazmayan zatı aliniz bu durumu eleştirince bakıyorum hemen saldırı pozisyonu alıyorsunuz!
Aman kardeşim benden uzak dur!
Ha bu arada tahminim de yanılmamışım DÜŞMÜŞÜN BURALARA!
SN.Jelibon siz süreci bilmediğiniz için peşin hüküm veriyorsunuz.Halojene artık Sn demem ama isterseniz kendisine özelden yolladığım mesajı yollayabilirim!En azından cvp verseydi bizde hatayı kendimizde aramazdık!
Kİ Durumu kendisinden değil Sn.Trader38 den öğrenince medeni cesaret gösterip bak o zaman yanlış düşünmüşüz ayıp etmişiz diye yazmışım aha yazım yukarda duruyo!
Bir forum blog vs açıyorsunuz burada bir kamu hizmeti var kimse kimseye muhtaç değil kimsenin kimsedende menfaati yok ama ben yaptım oldu denmez! BU YAKIŞMAZ! Cart diye bi mail gelince ulan ne oldu diyorsun! Kapattıysan bi mailine bakar arkadaş kapattım dersin olur biter!
Eleştiri herkesin hakkı ama biraz yetki sahibi olunca insanlar nede kubarıyo yav başka forumdaki mod lara kızanlar onlardan daha aslan kesiliyo!
YEMEZLER!
-
Bu arada 04/10/2010 tarihinde Halojene yolladığım özel mesajı aynen kopyalıyorum özel msj kutumda bulunuyor! Sn.Jelibon en azından size soruyorum aradan 3 hafta geçmiş! Siz olsanız şu mesaja cevap gelmezse ne düşünürsünüz!
''Merhaba üstad forumunuzdan kaydımın neden silndiğini merak ettiğim için bu mesajı gönderiyorum.Sebeb sn.Saraylı'nın daytrader'de yazdığı veda yazısına verdiğim cevap ise eğer bu hiç kimseyi yada hiçbir forumu hedef alan bir yazı değildi! Sadece forumlarda genel olarak yaşanan sıkıntılara değinmiştim! Kaldıki bildiğim kadarıyla Sn.Saraylı siz ve diğer forumdaşlar arasında herhangi bir sıkıntı yoktu!
Sizinle forumunuzla yada diğer forumdaşlarla ilgili herhangi bir sıkıntım olsa zaten forumunuzda yer almazdım! Kaldıki yaklaşık dört seneden beri aşağı yukarı aynı platformlarda paylaşım yapıyoruz!
Sadece şunu söylemek istiyorum internet platformları ne kadar sanal olsada sonuçta o yazıların arkasında gerçek insanlar ve o insanların duygu ve düşünceleri var!
Forum hayatıma ilk defa Sn.Mergenin kurduğu forumda başlamıştım yıllar önce daha sonra Hissenet voborsa ve sizin forumunuz; Hiçbir forumda ve paylaşım platformunda bilerek ve isteyerek kimsenin kalbini kırmadım hiçkimseyede kötü söz söylemedim hatta haksızlık yapılan durumlarda görüşlerimi açıkça belirttim!
Sırf bu sebepten hissenetten kovuldum hiç önemli değil ama sonuçta kovulduk işte! Peki buradan niye kovuldum?
İşte bu benim tanıdığım Halojen'e YA KIŞ MA DI! ''
Öyle ya kimse kimseye hesap vermeye mesul değil!
-
Konu benim açımdan kapanmıştır! Asla sanal kahraman değilim ve olmadım! Yukarda söylediklerim sitemden ibaretti! BEN YAPTIM OLDU ZİHNİYETİNE KARŞI KOYDUĞUM BİR TEPKİYDİ!
Trader38 ve diğer forumdaşlardan özür diliyorum! Halojen hariç çünkü kendisini hala yaptığı saygısızlığın arkasında duruyor!