[quote=jerfin;70286]uuufffffff vallahi nunu'nun avatarı çok daha tahrik edici:..:[/quote]
bu killi bacaklarla mi?üüü
Printable View
[quote=jerfin;70286]uuufffffff vallahi nunu'nun avatarı çok daha tahrik edici:..:[/quote]
bu killi bacaklarla mi?üüü
[quote=Astatin;70280]heeeee....seksi resimleri avatarlayan, yada avatarları seksi resimleyen moderatör arkadaşımız... ya şimdi onun üzerine geyik yapsak döver mi bizi acaba...mesela; [COLOR=red]cbaykuş'un kullandığı internet tarayıcısının adı nedir?????[/COLOR]
Yanıt: Internet Sexplorer:..::..::..:[/quote]
ya bu bence çok iyi espriydi...kimse teşekkür bile etmedi :( nıoluyoleeynnn..havada ihanet kokusu varrr
[QUOTE=nunu;70287]bu killi bacaklarla mi?üüü[/QUOTE]
buradan kıl mıl görünmüyor kaymak gibi:..::..:
[quote=jerfin;70286]uuufffffff vallahi nunu'nun avatarı çok [COLOR=red]daha[/COLOR] tahrik edici:..:[/quote]
Soru 1: Daha derken:cool::cool::cool:..önceki yani daha az seksi olan hangisiydi.kom.kom
Yorum 1: Bu topikte bi avatara biri asılacaksa o benim..Rollere müdahil olmayalım...
Cırcır nerde kaldı yaww
[quote=jerfin;70289]buradan kıl mıl görünmüyor kaymak gibi:..::..:[/quote]
yani senin suratı gören de pamık gız saf masum bişi der yaa...sapık..
[QUOTE=Astatin;70290]Soru 1: Daha derken:cool::cool::cool:..önceki yani daha az seksi olan hangisiydi.kom.kom
Yorum 1: Bu topikte bi avatara biri asılacaksa o benim..Rollere müdahil olmayalım...
Cırcır nerde kaldı yaww[/QUOTE]
haaaa şu ilk seni baştan çıkarttığım avatarımı diyosun.. onun işlevi bitti, görevini yerine getirdi:..:
[quote=jerfin;70277]geyiğim, ceylanım, tembel koalam.. gel ağaçtan ağaca zıplayıp durma da uslu uslu otur yanımda:..:[/quote]
mırrrrrrrrrrrrrrrr:p:p
[quote=jerfin;70292]haaaa şu ilk seni baştan çıkarttığım avatarımı diyosun.. onun işlevi bitti, görevini yerine getirdi:..:[/quote]
1) İlk derken??? Bu sonmu yani :)
2) Mission impossible :) ...gullpp..biliyorum :..::..::..:
sen deyince şöle bi o gözle baktım nunuya..(ki o gözle çok nadir bakarım biliyosun:) ..hakikaten ha..değişik yani.:D:D
harika çay demledim ellerimle.. tam koala mıydı tavşan mıydı her neyse işte onun kanından olandan.. içmek isteyenler parmak kaldırsınn
[QUOTE=Astatin;70297]sen deyince şöle bi o gözle baktım nunuya..(ki o gözle çok nadir bakarım biliyosun:) ..hakikaten ha..değişik yani.:D:D[/QUOTE]
şııışşştttt piişşştttt noluyoruzzz
[quote=jerfin;70298]harika çay demledim ellerimle.. tam koala mıydı tavşan mıydı her neyse işte onun kanından olandan.. içmek isteyenler parmak kaldırsınn[/quote]
.lelelepamak yok..sadece kol kaldırılabiliyo..oda bu şekil...kullanılmış bardak olabilir benimki. tabi eğer kullanan sensen :):..::..: