way be...dün hüzünlü dönenceleri oynuyordum..şimdi şu cillop manzaraya bak...hehehe..
yalnız bi hususa gıl oldum..sabah neredeyse zirveden açtığım taze şortları 550 puan kara kapattıkyua o ayboldu biraz..heheh..devirlerle devam
Printable View
way be...dün hüzünlü dönenceleri oynuyordum..şimdi şu cillop manzaraya bak...hehehe..
yalnız bi hususa gıl oldum..sabah neredeyse zirveden açtığım taze şortları 550 puan kara kapattıkyua o ayboldu biraz..heheh..devirlerle devam
hastayim su matriks'in haberlerine. harcama konusunda anlasildi diyor, hicbir yabanci basinda en ufak bir son dakika haberi yok. ya haber kaynagini belirtsin ya da duzeltsin yaf...
[quote=nunu;349687]hastayim su matriks'in haberlerine. harcama konusunda anlasildi diyor, hicbir yabanci basinda en ufak bir son dakika haberi yok. ya haber kaynagini belirtsin ya da duzeltsin yaf...[/quote]
pozisyonelhaberler.com :..:
[quote=The Tatar;349688]pozisyonelhaberler.com :..:[/quote]
Cırcıra pozu anlat, patron. .brv
[quote=nunu;349687]hastayim su matriks'in haberlerine. harcama konusunda anlasildi diyor, hicbir yabanci basinda en ufak bir son dakika haberi yok. ya haber kaynagini belirtsin ya da duzeltsin yaf...[/quote]
"selam millet" e ne oldu..... ne öyle damdan düşen ayu gibi:::
el attığımız kademe kuruyor ya :(
şu son 1 haftaki bahtsızlığımla uçağa baksam düşürürüm o kadar yani :)
[quote=Astatin;349692]"selam millet" e ne oldu..... ne öyle damdan düşen ayu gibi:::[/quote]
evde fare var, sabah onunla selamlastim, sizi unuttum:..:
[quote=excali;349691]Cırcıra pozu anlat, patron. .brv[/quote]
bana doğru pozun resmini çizin o zaman :::
[quote=Astatin;349504]3gen olayı dersen dipten 3 gene geldiği mesafe kadar çıkmış zaten..yok flama bayrak çanak dersen o da hedefine gelmiş..e bir de geçmişteki aynı seviyelerden geçen bir doğru parçası çizince de oluyo:D:D demek manyak direnç burası..demekki 100000 olabilir:D:D:ostropatflat
ha birde pararlelkenar şekli ile ilgili bir formasyon konmamış hiç teoride..aha onuda ben koydum...paralelkenar da tamamlanmış...hehe
[IMG]http://i56.tinypic.com/5m04dk.png[/IMG][/quote]
[quote=Astatin;349588]hacılar.com...... bu akam dışarda bişiler olacak sanki...[/quote]
[quote=Astatin;349634]83400 gapanış felan eyi olacaydı[/quote]
aaaaaaa ama bak 83400 kaparsa şımarırım yani..şimdiden söyliimmm:D
[quote=The Tatar;349695]bana doğru pozun resmini çizin o zaman :::[/quote]
Abi,
Ben, pikassoya benziir miyim bu 3 dişimle??:..:
[quote=nunu;349694]evde fare var, sabah onunla selamlastim, sizi unuttum:..:[/quote]
inanmadım..selamlaşacak kadar ahbap olduğunuza göre, bizi unutturacak bişi olmamalı onun varlığı...ayrıca, bir selam verince ikinciyi veremiyonmu..sadece siftah selamın mı var...ayrıca ben neden geç geldin diye sormadım, neden selamsızsın diye sordum:D:D:D
beni gözde trader seçtinni tikkatimden dolayı:..::..:california roll yolla, buu gece dow u %2 düşürrriimmmmm
iyi tatiller cümleten.
83700 long kaldım 83500 / 83000 aralığına güvenerek..
apsd - 9 bine yakın ve realizeye işaret ediyor..