[quote=Astatin;349659]rahatmısın sen onu de.dng[/quote]
sabahki sat sinyalim bozulmamış olsaydı daha rahat olurdum. az yıprattılar ondan sonra. sonuçta yine düşüyoruz:::
Printable View
[quote=Astatin;349659]rahatmısın sen onu de.dng[/quote]
sabahki sat sinyalim bozulmamış olsaydı daha rahat olurdum. az yıprattılar ondan sonra. sonuçta yine düşüyoruz:::
Eğer bi Pala'lık olmazsa uzuuuun zamandır ilk kez geceye pozla devam edecem... İçim helecandan kıpır kıpır... Sevgilisinin elini ilk kez tutma denemesi yapacak liseli bir genç gibi hissediyorum kendimi... üvvv... :..:
[quote=Strategist;349667]Eğer bi Pala'lık olmazsa uzuuuun zamandır ilk kez geceye pozla devam edecem... İçim helecandan kıpır kıpır... Sevgilisinin elini ilk kez tutma denemesi yapacak liseli bir genç gibi hissediyorum kendimi... üvvv... :..:[/quote]
ayıptır yazması poz nedir
[quote=cırcır;349661]sabahki sat sinyalim bozulmamış olsaydı daha rahat olurdum. az yıprattılar ondan sonra. sonuçta yine düşüyoruz:::[/quote]
Cır cır cır,
Başım ağrıdı yahu.:..:
[quote=cırcır;349673]ayıptır yazması poz nedir[/quote]
[COLOR=#003399][B]poz[/B][/COLOR] Fr. pose [I] a.[/I] 1. Resim ve fotoğrafta duruş:[I] �Yastıkları hastaya vereceğim yan oturma pozuna göre dizdim.� -[/I]R. N. Güntekin. 2. Fotoğrafta objektifin açık kaldığı süre. 3. Fotoğraf makinesinde kullanılan filmde her bir kare. 4. [I]mec.[/I] Kurum, çalım:[I] �Büyük yazar pozlarındalar ama, edebiyat dünyası denilen şu dünyanın ne geçmişinden ne şimdisinden haberleri var.� -[/I]N. Meriç.
:..:
[quote=excali;349674]Cır cır cır,
Başım ağrıdı yahu.:..:[/quote]
keneler çıktı artık onada dikkat. başını ağrıtır. ısırırsa:::
az biraz long 83700 den..
83500 / 83000 aralığına güveniyorum..
[quote=cırcır;349673]ayıptır yazması poz nedir[/quote]
Kadına yaşı, erkeğe maaşı, trader a pozu sorulmaz...:p
[quote=Strategist;349675][COLOR=#003399][B]poz[/B][/COLOR] Fr. pose [I]a.[/I] 1. Resim ve fotoğrafta duruş:[I] �Yastıkları hastaya vereceğim yan oturma pozuna göre dizdim.� -[/I]R. N. Güntekin. 2. Fotoğrafta objektifin açık kaldığı süre. 3. Fotoğraf makinesinde kullanılan filmde her bir kare. 4. [I]mec.[/I] Kurum, çalım:[I] �Büyük yazar pozlarındalar ama, edebiyat dünyası denilen şu dünyanın ne geçmişinden ne şimdisinden haberleri var.� -[/I]N. Meriç.
:..:[/quote]
iyi pozmuş:D
[quote=Sekube;349679]Kadına yaşı, erkeğe maaşı, trader a pozu sorulmaz...:p[/quote]
süperdi :..:
[quote=Sekube;349679]Kadına yaşı, erkeğe maaşı, trader a pozu sorulmaz...:p[/quote]
pardon özür dilerim.:eek:
O da ejderhaya sormuş zaten , keçi patron.:..: