[quote=flexy;349538]Ben de giriyimmi dediydim ama şöyle 10 15 bin atsalardı giderdim :) ödüller cezbetmedi :..: insan en azından tablet pc verir :rolleyes:[/quote]
Hoş geçen ay zararda kapadık, listeye bile giremezdim herhalde :p
Printable View
[quote=flexy;349538]Ben de giriyimmi dediydim ama şöyle 10 15 bin atsalardı giderdim :) ödüller cezbetmedi :..: insan en azından tablet pc verir :rolleyes:[/quote]
Hoş geçen ay zararda kapadık, listeye bile giremezdim herhalde :p
800 flat ve az uzun...
[quote=Astatin;349543]BSUK açısından;
""Bas bas paraları nuniye, Bi daha mı gelicez VOBe?"
veya
"Bas bas paraları nunuya, Bi daha mı gelicez VOBa?" şeklinde olsa daha hoş olurdu
:::[/quote]
İşkembem , stro patronunki kadar iyi değil patron. Özür dilerim..üüüüüü
:..:
[QUOTE=abka;349503]acaba,çok kuvetli long desem,-2.000 olurmuyuz..
long ula long....[/QUOTE]
long da long...;)
[quote=excali;349550]İşkembem , stro patronunki kadar iyi değil patron. Özür dilerim..üüüüüü
:..:[/quote]
Sen de fena değilsin:..: haksızlık etme kendine:p
lonklayasım war..:))
[quote=ATHLON;349566]lonklayasım war..:))[/quote]
lonklamak için mazeret arıyosan yardımcı olabilirim "günlükte fiyat üst boll banda kadar çekildei..realiz biti..bir iki yukarı aşşadan sonra ranabilir"
Bugün biraz daha yukarıdan kapanabilir tahminim.PAzartesi artı gap gelmesi gerekir...
Poz. flat işime döneyim bugün cuma.Geçen cuma ekran başında olmayınca fena çarpılmıştım..
şimdi de şortlamak istiyorum...bak ben yazarken 900du... 200 de de reverse ceksem..:))
dediğim yere geldi piyasa...iyi traderım ben vesselam...))))
Sayın Strobababüllyüs,
Ettiğiniz teşekkürlerden geldiğinizi anlıyorum...İşkembenizin bir miktar yardımına ihtiyacım var..:)
-Kırklı sayılardan 3 tane
-sonu 4 le biten sayılardan en az iki tane
-bir önceki hafta çıkanların hiçbir tekrar çıkmayacak
-10un katı olan sayılardan en az bir tane
-en fazla iki tek sayı
-sonu 9 veya 8 le biten bir sayı çıkmayacak..
-24 sayısı kesin çıkacak
varsayımlarımının hepsinin tuttuğu varsayımıyla, sayısal lotoda 6 tutturma ihtimali nedir acebe?
[quote=ATHLON;349569]şimdi de şortlamak istiyorum...bak ben yazarken 900du... 200 de de reverse ceksem..:))
dediğim yere geldi piyasa...iyi traderım ben vesselam...))))[/quote]
şortlamak için mazeret arıyorsan yaratabilirm:D
[quote=Astatin;349570]Sayın Strobababüllyüs,
Ettiğiniz teşekkürlerden geldiğinizi anlıyorum...İşkembenizin bir miktar yardımına ihtiyacım var..:)
-Kırklı sayılardan 3 tane
-sonu 4 le biten sayılardan en az iki tane
[COLOR=Red]-bir önceki hafta çıkanların hiçbir tekrar çıkmayacak[/COLOR]
-10un katı olan sayılardan en az bir tane
-en fazla iki tek sayı
-sonu 9 veya 8 le biten bir sayı çıkmayacak..
-24 sayısı kesin çıkacak
varsayımlarımının hepsinin tuttuğu varsayımıyla, sayısal lotoda 6 tutturma ihtimali nedir acebe?[/quote]
%100'dür. Gırmızıya boyadığım şart sayesinde her hafta tutturma ihtimalin otomatik olarak artar ve son hafta %100'e ulaşır. :..: