-
lem bunlar yarışma açmadı zaten.ben VOB un yarışmasına laf olsun torba dolsun diye kayıt oldum bir iki işlem yapıp bıraktım ama o bile yetti derece yapmama.pamık bu boru deel :..:
günün birinde adam gibi bir yarışma olursa o zaman gireriz gerçekten.ben öyle bi notebook, bi cep tele tav olacak adam değilim :..:
[quote=Astatin;349516]hangisisin lem..Ali Kaan mı::::::bu arada bu ödülleri almak için yarışmaya gerek yokki (1 inci hariç).zaten herkes o kom oranlarını veriyor:::[/quote]
-
[quote=TÜRKOĞLU;349519]sağol sevgili strategist,
mükemmel bir kitap arşivim vardı belki 400/500 tane kitabın orjinal PDF halleri malesef yedeklemedimdi ve pc 2-3 ay göçünce hepsi buhar oldu.şimdi bulmam imkansız artık.[/quote]
ula o kadar laf atıyorum PAMBIK a yanıt vermiyi... para insanı değiştiriyi demek:p kaç gündür lonkktan hamuduynan götürdün tabi..gahrol burcuva al sana bombe:::::::::
-
[quote=Astatin;349504]3gen olayı dersen dipten 3 gene geldiği mesafe kadar çıkmış zaten..yok flama bayrak çanak dersen o da hedefine gelmiş..e bir de geçmişteki aynı seviyelerden geçen bir doğru parçası çizince de oluyo:D:D demek manyak direnç burası..demekki 100000 olabilir:D:D:ostropatflat
ha birde pararlelkenar şekli ile ilgili bir formasyon konmamış hiç teoride..aha onuda ben koydum...paralelkenar da tamamlanmış...hehe
[IMG]http://i56.tinypic.com/5m04dk.png[/IMG][/quote]
Tüm formasyonlar romaya çıkar scenario live...
selpatros nerde
-
valla astinton poz moz yok şu an en son dün dayanamadım ve verdim yine 85.300 den bugün şu an verdiğim yere geldi ama sistemin sAT vermesini bekliyorum.sistem hala LONG sanırım takıldı bir tekme falan vurayım kasaya ben :D
[quote=Astatin;349523]ula o kadar laf atıyorum PAMBIK a yanıt vermiyi... para insanı değiştiriyi demek:p kaç gündür lonkktan hamuduynan götürdün tabi..gahrol burcuva al sana bombe:::::::::[/quote]
-
yavrim benim düşüşüne kurbaaaannn
-
Cumaları ayulara pek para vermezler ama bit yeniği olmasın bunda...Gün bitmeden niye bastılar hem..
-
bayram değil seyran değil pala şimdi niye bastı :)
-
Vadeli 15 lik rsi..tepme noktaları ve şu an ki durumuna dikkat...Dün buna göre uzun yapmıştım öğlende.....
[img]http://666kb.com/i/bsgku44x2ipz1hrrm.gif[/img]
-
[quote=TÜRKOĞLU;349513]ilk 5 in içindeyim uşaklar...ama ilk 5 te kaçıncı olduğum bana kalsın....
eğlendik işte...
[URL]http://www.yfas.com.tr/Yfas/hizmetlerimiz/vob-sanal-portfoy-yarisma.aspx[/URL][/quote]
Ben de giriyimmi dediydim ama şöyle 10 15 bin atsalardı giderdim :) ödüller cezbetmedi :..: insan en azından tablet pc verir :rolleyes:
-
[quote=flexy;349534]bayram değil seyran değil pala şimdi niye bastı :)[/quote]
Pala, "Bas bas paraları nuniye, Bi daha mı gelicez VOBa?" adlı eseri dinlerken görülmüş.:rolleyes:
-
[quote=excali;349541]Pala, "Bas bas paraları nuniye, Bi daha mı gelicez VOBa?" adlı eseri dinlerken görülmüş.:rolleyes:[/quote]
BSUK açısından;
""Bas bas paraları nuniye, Bi daha mı gelicez VOBe?"
veya
"Bas bas paraları nunuya, Bi daha mı gelicez VOBa?" şeklinde olsa daha hoş olurdu
:::
-
para ödülü koymazlar çünkü buna gerek yok.zaten burada işlem yapacak adam birilerine ödül verselerde vermeselerde işlemini yapıyor.o yüzden hiçbir zaman para ödüllü bir yarışma yapacaklarını sanmıyorum.ancak böyle ipad,notebook tarzı zavazingoları verirler :..:
[quote=flexy;349538]Ben de giriyimmi dediydim ama şöyle 10 15 bin atsalardı giderdim :) ödüller cezbetmedi :..: insan en azından tablet pc verir :rolleyes:[/quote]