[quote=excali;349436]"Kazanmamış gibi yapıyon" gibi görüyorum:..:[/quote]
aynen..dooru görüosun..:)
Printable View
[quote=excali;349436]"Kazanmamış gibi yapıyon" gibi görüyorum:..:[/quote]
aynen..dooru görüosun..:)
[quote=cırcır;349435]en kolay kazanma yöntemi onlardan kazanmaya çalışmak yerine onların yanında ol kazanırsın..lelele[/quote]
ondan para kazanmanın tek yolu onun yanında olmaktır..dooru..:)
isyankarları sevmez..cezayı keser..:))
[quote=excali;349447]Mevsim de geldi. Ağustos böcüğünü görürsen selam söyle..:cool:[/quote]
yanımda kendisi onunda selamı var.:D
genç mevduatçılar mutlu faizler artiyir
her trend sonrası olduğu gibi sistemciler ve histemciler tartışması olacak gibime geliyo.
hatta oluyo gibime geliyo.:D
kadın mı üstün erkek mi tartışması gibi...
sonu, ucu, bucağı olmadığını binlerce kez gördüğümüz halde hem de...:)
[quote=unlimitted;349465]her trend sonrası olduğu gibi sistemciler ve histemciler tartışması olacak gibime geliyo.
hatta oluyo gibime geliyo.:D
kadın mı üstün erkek mi tartışması gibi...
sonu, ucu, bucağı olmadığını binlerce kez gördüğümüz halde hem de...:)[/quote]
abi bence kadınlar kendilerinden üstün olan erkeklerden üstünler....aynı şekilde sistemciler de kendilerinden üstün olan histemcilerden üstün..herkese her yer bayram:::
Günaydın,
Kanalizasyoncu bulunur mu? Şu tıkanmış kanalı bir onarsa, iyi olacak.
İçimdeki KY hortladı sabah sabah... 1 kontrat sembolik short'la şuradan no'olacak macera olsun deyip duruyo... ::: Ama yapmayacam.. Sembolik de olsa işkembesel işlem yok... :)))
[quote=Strategist;349497]İçimdeki KY hortladı sabah sabah... 1 kontrat sembolik short'la şuradan no'olacak macera olsun deyip duruyo... ::: Ama yapmayacam.. Sembolik de olsa işkembesel işlem yok... :)))[/quote]
ama ama sayın strobüllyüs 86275 manyak bir direnç olduğundan ben şort takviye yaptım..kaldı ki dirence bakarak işlem yapmakla işkembeden yapmak arasında çok bir fark yok diyeceksiniz..haklısınız...
şortuz gururluyuz sayın strobüllyüs
[quote=Strategist;349497]İçimdeki KY hortladı sabah sabah... 1 kontrat sembolik short'la şuradan no'olacak macera olsun deyip duruyo... ::: Ama yapmayacam.. Sembolik de olsa işkembesel işlem yok... :)))[/quote]
İşkembenin başarı oranı kaç , patroon??
Grafiğini yayınlayabilir misin? İşkembe sinyallerini de üstüne ekler misin?
[quote=excali;349499]İşkembenin başarı oranı kaç , patroon??
Grafiğini yayınlayabilir misin? İşkembe sinyallerini de üstüne ekler misin?[/quote]
Patron Pazartesi şöyle bir işkembesel graf atmıştım.. Buna göre full long'layıp hala elimde tutsaydım şimdi köşeyi dönmüştüm... Tabi teyzemin bıyığı olsa dayım olurdu durumu olarak geçiyor bu trading kitaplarında... :::
günaydın
short demeye çekiniyom:::
short deyince +2.000 puan gidiyoz..