fxci patron .... bi analiz yapsan abi ...eurusd ye ..... şöyle kanallı falan .. özledik valla ....:o:o
Printable View
fxci patron .... bi analiz yapsan abi ...eurusd ye ..... şöyle kanallı falan .. özledik valla ....:o:o
son bi şans veriyorum papaza ... du bakalım ...... belki böyle bi sayım olabilir ... üvvvvvvvvvvv
[IMG]http://img593.imageshack.us/img593/4990/adszuy.png[/IMG]
garan akkız -1,5 yapmış endeks -0,25 komdeiye bak şimdi holdinglerle tutyorlar yok abi göçmez bu borsa :D
1.3737 eurusd az pilav şort
hızlı mentalden nameler long dedi namıssız
[IMG]http://img94.imageshack.us/img94/4961/menth.png[/IMG]
[quote=Astatin;306567]negropat,
ilk tavsiyem fx e bulaşmamandır..a[/quote]
evde canım sıkılmasın diye istiyorum astipat :)))
[quote=fXci;306584]hızlı mentalden nameler long dedi namıssız
[IMG]http://img94.imageshack.us/img94/4961/menth.png[/IMG][/quote]
efiksçi patron;
profit/loss , reward/risk oranları kaç zistemin?
[quote=negrolino;306585]evde canım sıkılmasın diye istiyorum astipat :)))[/quote]
finexo.com a bir bak
[quote=Astatin;306583]1.3737 eurusd az pilav şort[/quote]
çok tırsıyorum Selçuklu TOBO su 60 dklıkda daha net görünüyor...üww..amma 1.37 yi kırarsada feci hızlı düşecek namıssız.üw..
ayrıca günlğk grafta fiyatın alt bol banda yapışıp onla dans etme isteği var gibi duruyo..üwww
90325 dedik çalıştı altında kapanmadı 60 dk bakalım yol nereye şimdi
ayıptır söyelemesi 88.000 den beri hala kısayım..sistem günlük..
zaten max. -8000 puan zarar rezervi vardı(geçmiş performansa göre)
amma işin güzel tarafı [B]tahvil al [/B]verdi..
[IMG]http://i55.tinypic.com/2pr8h0n.jpg[/IMG]
tahvilde af olmaz..en güçlü piyasa...kanımca yıllık 2 li dip tamamdır....10.1 de aşılırsa tahvilde ralli olur..
vay ** ... eurusd .... ....beni istop ettirdi sonra zıpladı .... :o:o .. neyse kısmet değilmiş ..... bugün artık pek bakamayacam .... cümleten kolay gelsin .... :o:o
[quote=selçuklu;306603]vay ** ... eurusd .... ....[COLOR=red][B]beni istop ettirdi sonra zıpladı[/B][/COLOR] .... :o:o .. neyse kısmet değilmiş ..... bugün artık pek bakamayacam .... cümleten kolay gelsin .... :o:o[/quote]
patron nerde işlem yapıyosun bilmiyorum ama deal desk maduru olmayasın sen?
golda gel bostana gel..way be ne ranıyor yine..üww
sağ kalan makrocu varsa yorumlasın..haha
CIN MERKEZ BANKASI YETKILISI: CIN, SICAK PARA GIRISLERINI SAVUSTURABILMEK ICIN HER TURLU ONLEMI ALMALI
-MATRIKS-
vermek geldi içimden
vay arkadas bı oglen arasıda oyun cevırme de geldıgımde aa ıyılan degısmemıs pıyasa dıyeyım ... üvv shortlarım kapanmış 550 de flat olmak zor geliyor.. tekrar short fırsatı kollayanzi ... belkide long.. pifff neyse.. gozleri actım.. etrafi keseyom :)
memügeyt nerde yaw..iyi adamdı memügeyt..üww..başına bir şey gelmedi işşallah..üww
Cellbatros,
bi tokat at şu eurusd de ü[url]www..[/url].
ohhh mondiiyooooooooooo..for eurusd...1.37 altı olsun istiyorum annıyormusun..graşsın...haftayı 1.37 altında sonraki haftayı da 1.33 kapasın annıyormusun...eyi oldu bak bayram tatlinde eğlence çıktı fx felan..bi hevalar..
[quote=Astatin;306583]1.3737 eurusd az pilav şort[/quote]
pişman olacam biliyorum ama 1.3723 filat..
Hülem Kayahanist'ler nasıl short bağımılısysa ben de tam tersi long bağımlısı mı oldum ne... Dünden beri o kadar düştü, düşüşten tek puan alamadım... Sabah bi gıdım gap yaptı onu götürdüm ancak... Long müdavimi oldum galiba... üvvv.. 5 takkalık sistemim uzasın basacam yine long'ları Pala'nın kafasına... üvvv... :)))
[quote=Astatin;306618]pişman olacam biliyorum ama 1.3723 filat..[/quote]
hemen pişman oldum **..1.3714 şort
uzun denemesi ...
üvvvv
niye denedigimi ben de bilmiyorum ama deneyesim geldi ... amma düşerse fena olur gül gibi shortlara üzülürüm , teee perşembe gün sonunda shortladıydım :)
şappi şappiii... .kom.kom.kom
Bay Alkolü takdimimdir... Palayı teprik ederim..Sistemin 4 filtre ve bunun dışında ek olarak yeniden uyarlanmış VLT/VHF/ATR lerden oluşan monoblok savunması, hatırladığım geçmişte bu tip bir gol yememişti...Pek çok başka enstrumana da baktım hiç birinde böyle bir durum oluşmamış sistemde...Her iki dairenin içindeki fiyat yapısı da oldukça enteresan..Uzuunn uzzuuun inceledim o bölgeleri. O kadar enteresan ki, sanki elinde kriptografik anahtar olan biri özellikle çizmiş gibi bu barlardaki hareketleri..
Sonuç: opt olmayan bir iyileştirme mümkün müdür araştırılacakkk...araştırr...
[IMG]http://i53.tinypic.com/zxo5yb.png[/IMG]
TOBO mu var ne... Yeni zirve tüm hızıyla yolda...
(İmza: Uslanmaz boğa Stro...)
[QUOTE=Strategist;306625]TOBO mu var ne... Yeni zirve tüm hızıyla yolda...
(İmza: Uslanmaz boğa Stro...)[/QUOTE]
patron korkuyorum sanırım boğa kesip hökümete yaranacak bunlar :)
flexy abeyim isteğini özelden gönderttim gayri
[quote=Kennym;306626]patron korkuyorum sanırım boğa kesip hökümete yaranacak bunlar :)[/quote]
Bişşeycikler olmaz... Kaya patronun sözü var 105.000'e gidecez.. Gerçi 105.000 görülmez de 104.975'de kalırsa Astetropatro ile ben çok memnun oluruz... :..:
Selamun aleyküm :)
Short devam short.lelele.lelele.lelele
.brv 90325 tikkat tikkat saatlik altında kapanış şeşalaynen olur aynen zu ha ha ha :eek:
üvvv stoplayacak galiba boğalık lisansım :D
hassas mentalde yeni bir sinyal geldi eski mesajı siliyorum kirlilik olmasın deyüü :::
[IMG]http://img337.imageshack.us/img337/76/hizliment.png[/IMG]
Saçmalıktan başka bişey değil yapılan hareketler, yine akşama kadar bekliycek dünkü gibi son yarım saat bir saate düşüşü sığdıracak, delimidir nedir bu pala:)
Bugün itinayla ve sabırla 89500 ü bekliyorum:)
Palaya don gelen bana şalvar gelir lülü:) O gadder:..::..::..:
fıldır fıldır arkadas olaya bak .. vob vob degil gondol mübarek aşşa yukarı aynı anda.. shındlerın kedısı gıbı olacak ne tarafa oynasak dıger tarafa gıdecekmıs gıbı :)
uzun devam.. fıldır fıldır... stoplarsa palaya soverun :) kesın o yapmıs olur... zaten benım sucum yok bu olayda.. ::::::::::::
benje pala mal veremedi yukarı çekip çekip basıyor ben flat izler zero işlem artık
Palanın çocuklar vob u asansör sandılar oyun uynuyolar .dng.dng
üvvv stoplandım .... pifffff
vay arkadas asansorlerıne edıcem sımdı assa yukarı assa yukarı sallayıp ne var ne yok döküyolar hipnolar böle iş olurmu bea :) Allahsızlar ekonominin cılkını cıkardınız zaten... piffff nede güzeldin senin boğalığın fahriye abla....
Patagonya borsasına çevirdi herifler koskoca VOB'u **... .dng