adama demezler mi aç bir forumda senin de rakamlarını, grafiklerini, işlemlerini görelim.
Printable View
adama demezler mi aç bir forumda senin de rakamlarını, grafiklerini, işlemlerini görelim.
ipini koparan laf atıyor ...forumdaki ahengi bozmaya çalışıyor aman dikkatli olalım dağılmayalım küsmeyelim..bir at hırsızına uymayalım
[QUOTE=tilki12;441466]gnome
insanları kandırmıyorsun değil mi ?
KÜÇÜK YATIRIMCININ kendinden başka dostu yoktur .
sende ky mağdur edeceksin , hepimizi tuzağa düşüreceksin ,
ky nin kimseye ihtiyacı yok . biz kendimize yeteriz
makinanı da al git buralardan .[/QUOTE]
Şimdi sana soruyorum sen ky misin sanırım ky olarak bu ısı biliyorsun ac bakalım yan tarafa bı topik görelim haaaa niyetin baskaysa seni burada uzeriz uzulursun uzerler!!!!!!!!
Arkadaslar belli oldu bundan sonra buralara dengesizler gelecek neden meyveli ağacı taslamaya,,,,,
forum hayatımda bu kadar taşlanan topik görmedim.demekki doğru yoldayız.
bu palyaçolarla vakit kaybetmeyelim arkadaşlar bence, biz birbirimizi, gnome hocam da bizi biliyor, gerisini salla gitsin
[quote=takae;441488]forum hayatımda bu kadar taşlanan topik görmedim.demekki doğru yoldayız.[/quote]
bu tespit çokk ama çokk önemli
Neyse arkadaslar boş verelim biz bunları konuştukca onlar kendilerini önemseyecekler çoğalacaklar en iyisi kaale almamak yazsınlar kacsinlar,,,,,,
Öğleden sonra dünkü düşüşe tepki bekliyorum tabii birazcık abartılı olabilir,,,
[quote=maykey;441492]Neyse arkadaslar boş verelim biz bunları konuştukca onlar kendilerini önemseyecekler çoğalacaklar en iyisi kaale almamak yazsınlar kacsinsar,,,,,,[/quote]
kesinlikle,
üstad ın da dedigii gibi arada cıkacaktır boyle afacanlar..
azda ekşin ve müzik diyelim.
[URL]http://video.mynet.com/alikolikayse/bond-kizlari-keman-grubu-cok-guzel/640895/[/URL]
bas kapa,al kapa ula nevrim döndü.ehtiyarlıkta ne zor işmiş,hehehe