[B]sepeka[/B] başkanına yarım kilo kına gönderdim......
Printable View
[B]sepeka[/B] başkanına yarım kilo kına gönderdim......
"Avrupa + ,biz ?????" endikatörü buuu...
bankacılık sektörü suriye cari açık güneydoğu ve muhtemelen mecliste gücü azalacak iktidar yapısı
aşağı yönlü çok fazla risk oluşmaya başladı
bunlar tabii ki bilinen konular ama gündemdeki öncelikleri artmaya başladı
Makas kalmamış, eksi olsun, spotu tutup voba da versin.
Yaw haciex netten bi sorc etsene. Agapeyi yuzde 34 gosteren bi yabanci anket lafi varmis. Bi bahsanyaa varmi ole bisi
Akkızı satarlarsa????
AKBNK ile endeksi tutuyorlar.çok seviyorum????? ben bu AKBNK ı.cücük kadar hacimle ne istersen yapıyon tahtada.o da koskoca İMKB yi ciddi anlamda etkiliyor.
Arkadaşlar yeri ve zamanı değil ama sizlerden bi şey rica edeceğim matriks şöyle bi formül var indikatör olarak ,bu indikatörü expolerer olarak hisse seçmede kullanmak istiyorum. İstediğim şu, indikatörün bugün kendini aşağıdan yukarı dönenleri bulmasını ancak bu dönüşünde ise indikatörün mutlaka -0,05 üstündeki değerlerde olmasını ve hissenin fiyatının da 200 günlük ema nın üstünde olmasını istiyorum yardımcı olursanız çok memnun olucam.. :o şimdiden teşekkürler,
Herkese bol kazançlar :)))
Excali,
Vatisdisicueysin? Vobci, tankci?
[quote=astatin;356934]excali,
vatisdisicueysin? Vobci, tankci?[/quote]
77.425(%-0.55)
37.70-37.80
vat iz yor destineyşın (Bozcaada?)
Ex,
Ilk olasi izlenimin aksine geyikliye geyik yapmaa deel yagi sardalyalari mangal yapmaya gidooorm. ;)
[quote=Astatin;356943]Ex,
Ilk olasi izlenimin aksine geyikliye geyik yapmaa deel yagi sardalyalari mangal yapmaya gidooorm. ;)[/quote]
Aste mangalbaşı,
Pala da İstanbul'da tank mangal yapıp afiyetle yiyor(37.80 (-%0.52))
;)
Geyikli de geyik var mı lem senden başka??:..: