[quote=ATHLON;349431]-cek,-cak...kim kazanmış bugüne kadar bunlardan...yok ööle biri...yok..:))[/quote]
en kolay kazanma yöntemi onlardan kazanmaya çalışmak yerine onların yanında ol kazanırsın..lelele
Printable View
[quote=ATHLON;349431]-cek,-cak...kim kazanmış bugüne kadar bunlardan...yok ööle biri...yok..:))[/quote]
en kolay kazanma yöntemi onlardan kazanmaya çalışmak yerine onların yanında ol kazanırsın..lelele
"Kazanmamış gibi yapıyon" gibi görüyorum:..:
Geceyede full short devam full short:)
İyi akşamlar:)
[quote=cırcır;349435]en kolay kazanma yöntemi onlardan kazanmaya çalışmak yerine onların yanında ol kazanırsın..lelele[/quote]
Doğru pozda olunca konuşmak kolaylaşıyor ,değil mi?:eek:
[quote=excali;349438]Doğru pozda olunca konuşmak kolaylaşıyor ,değil mi?:eek:[/quote]
ooo, dogru pozisyonda olunca hayatin kendisi bizzat kolaylasiyor:::
cümleten iyi akşamlar arkadaşlar..
parayı kaybedelim neşeyi kaybetmeyelim derim ben :)
[quote=excali;349438]Doğru pozda olunca konuşmak kolaylaşıyor ,değil mi?:eek:[/quote]
forumu okuyum derken sinyal kaçırdığım çok oldu. şimdi net trend var konuşmakta kolay, yazmakta. short sinyal bi gelse çarpılmaya başlıycaz o zaman bi süre ben foruma uğramam konsantirasyonum kaçıyoda:::
aslinda herkes icin flat girmek iyiydi bugun. ''government shutdown'' gelebilir.... herkese iyi aksamlar...
[quote=cırcır;349444]forumu okuyum derken sinyal kaçırdığım çok oldu. şimdi net trend var konuşmakta kolay, yazmakta. short sinyal bi gelse çarpılmaya başlıycaz o zaman bi süre ben foruma uğramam konsantirasyonum kaçıyoda:::[/quote]
Mevsim de geldi. Ağustos böcüğünü görürsen selam söyle..:cool:
[quote=nunu;349439]ooo, dogru pozisyonda olunca hayatin kendisi bizzat kolaylasiyor:::[/quote]
Samimi olarak itiraf edeyim, doğru pozdaysam ve ekran başındaysam pis gevezeleşirim:D:D hakkım abi, o kadar risk stres, haklı çıkmışsın, o konuşmasın da ben mi konuşayım..kimler konuşsun tabiki kazanan:p
Samimi olarak bir itirafta daha bulunayım, 81-71 düşüşündeki tek batında aldığım tüm kazancımı bugünkü kapanış itibariyle çok batında geri vermiş oldum..üstelik geceye de şortumüüüüüüüüü:D:D:D du bakalım
Geceden kısa, öğlen uzun, kapanışa yakın kısa...Güzel gündü..Ayu gözlüklerimi çıkarınca trade iyi gidiyor...
Bu arada dowa abowwwww....
Japonya'nın kuzeydogusunda 7.4 buyuklugunde deprem meydana geldı - bloomberg ht