daha stoplar calisacak, mc'ler gelecek.
ama kesin nor haberi var bu hareketin arkasinda
Printable View
daha stoplar calisacak, mc'ler gelecek.
ama kesin nor haberi var bu hareketin arkasinda
bela okusan günahı olmaz ya o derece yani :(
[quote=nunu;349383]daha stoplar calisacak, mc'ler gelecek.
ama kesin nor haberi var bu hareketin arkasinda[/quote]
kaldı 38 :)
arttıracan notumuzu sonunda :)
[quote=The Tatar;349386]kaldı 38 :)
arttıracan notumuzu sonunda :)[/quote]
normalde artmamasi lazim secim oncesi. bu harekete dayanarak ''acaba?'' mi diyorum...
inanmiyorum, garanti tahvillerine verilen -bbb icin mi bu tantana. harbiden pala denen sey varmis:..:
şu ayuları çok kıskanıyorum valla. bu havada short olmak için çok zengin olmak lazım. biz fakiriz para kazanmaya çalışıyoruz longuz:::
[quote=nunu;349383]daha stoplar calisacak, mc'ler gelecek.
ama kesin nor haberi var bu hareketin arkasinda[/quote]
Pala oynayanlara para yapıştıracak, falan filan...dng
Roytırstan" Tüm Spekilatörler tutuklandı" haberi geçse porsa düşer mi diye merak ettim??:rolleyes:
[quote=cırcır;349410]şu ayuları çok kıskanıyorum valla. bu havada short olmak için çok zengin olmak lazım. biz fakiriz para kazanmaya çalışıyoruz longuz:::[/quote]
Cır cıırr cııırr cııır .dng
[quote=Strategist;349326]Acaba NU PU ile trade etmek ile EW ile trade etmek arasında bir fark var mı diye düşünüyordum... Sayende artık düşünmeme gerek kalmadı patron.. Teşekkür ederim... :..:[/quote]
benim gözüm nunuymuş,pupuymuş, en düzgün çizilmiş formasyonları bile görmüyor artık. o derecce sistematik haldeyim:))) kafa bi rahat oluyoki sorma anlatamam
[quote=cırcır;349415]benim gözüm nunuymuş,pupuymuş, en düzgün çizilmiş formasyonları bile görmüyor artık. o derecce sistematik haldeyim:))) kafa bi rahat oluyoki sorma anlatamam[/quote]
NUNU ya aybediyon ha::: son trendden önceki yatayda da beyle rahat mıydın cırcır.dng
[quote=Astatin;349416]NUNU ya aybediyon ha::: son trendden önceki yatayda da beyle rahat mıydın cırcır.dng[/quote]
yahu sistemin var diyo, anlamiyo musun?:..::..::..:
[quote=nunu;349417]yahu sistemin var diyo, anlamiyo musun?:..::..::..:[/quote]
When sistem makes profit speak, athır veys uhuuuuu end sus