[quote=Astatin;349289]haklısın patron...zaten ben fiyat graşar demedim bir nunu doğuyor dedim..her nunu graşacak diye bişi yok senin dediğin gibi..yükselen trend çizgisinin gırılması lazım at least:D[/quote]
83.500'e bakarız artık.
Printable View
[quote=Astatin;349289]haklısın patron...zaten ben fiyat graşar demedim bir nunu doğuyor dedim..her nunu graşacak diye bişi yok senin dediğin gibi..yükselen trend çizgisinin gırılması lazım at least:D[/quote]
83.500'e bakarız artık.
[quote=nunu;349292]yaff arkadas, eskiden ne guzeldi, boyle faiz kararlari, istihdam verileri gunleri cok muhim gunlerdi, gunler oncesinden hazirliklara baslardik, pirinc, mercimek stoklardik. nedir yani bu simdi?[/quote]
Vobu c grubu hisse yaptılar nunu üüüüüv :p
[quote=nunu;349292]yaff arkadas, eskiden ne guzeldi, boyle faiz kararlari, istihdam verileri gunleri cok muhim gunlerdi, gunler oncesinden hazirliklara baslardik, pirinc, mercimek stoklardik. nedir yani bu simdi?[/quote]
karartma gecelerini hatırladım şimdi.
pala da ekranları karartıyor nasılsa................
GBPUSD tam sana göre tepki verdi veriye... Yanlış piyasada trade ediyosun bence... :..:
[quote=Strategist;349299]GBPUSD tam sana göre tepki verdi veriye... Yanlış piyasada trade ediyosun bence... :..:[/quote]
veriyle eur/gbp zıpladı olan benim gibi eur/usd kısada olanlara oldu 15 pip kadar
[quote=Astatin;349289]vesaire vesaire .... yükselen trend çizgisi ... vesaire vesaire...[/quote]
Sana bişey olmasın patron... :p :..:
[quote=Strategist;349299]GBPUSD tam sana göre tepki verdi veriye... Yanlış piyasada trade ediyosun bence... :..:[/quote]
himm, guselmis. seni haseki trader'liga atadim:D
[quote=Strategist;349302]bana bişey olmasın patron... :p :..:[/quote]
çok sencilsin patron...dng
XAU da tam sana göre. Hadi bi trade et de ablalar görsünler..::::..:
[quote=excali;349305]XAU da tam sana göre. Hadi bi trade et de ablalar görsünler..::::..:[/quote]
Yok.. Bu hafta daha XAUUSD trade'i yok dedim ya... 1,5$ kardayım.. Altında haftayı karda kapatmak nasıl bir duygu tatmak istiyorum... :..:
Anaaammm... EUR faiz verisine son 1 takka... 15:30'da da Trichet amcanın basın toplantısı var... Konsantre olmalıyım bi saniye... :)))
[quote=Astatin;349304]çok bencilim patron...dng[/quote]
Yok yaw... Kendine haksızlık etme... :..: