[quote=Astatin;349278]nurtopu gbii bir NUNU muz olabilir...sonografisi aşşada
[/quote]
O NU ralli başlarken daha betermiş, ama sonuççç? :::
Printable View
[/quote]
O NU ralli başlarken daha betermiş, ama sonuççç? :::
[IMG]http://i51.tinypic.com/epeu0j.png[/IMG][/quote]
patron nunu çok ama, böyle her yer nunu kaynayıp fiyat çok düşmediği zaman yukarı patlamalarda bir o kadar sert oluyor. yataya alırlar belki yeter bu kadar trend alan alacağını aldı
nunu abla, yine döktürmüşsün NU ları
hakkaten stropatflat nerde
amannnnn, bu muydu yani, gider uyurum:p
[quote=aslan;349285]patron nunu çok ama, böyle her yer nunu kaynayıp fiyat çok düşmediği zaman yukarı patlamalarda bir o kadar sert oluyor. yataya alırlar belki yeter bu kadar trend alan alacağını aldı[/quote]
haklısın patron...zaten ben fiyat graşar demedim bir nunu doğuyor dedim..her nunu graşacak diye bişi yok senin dediğin gibi..yükselen trend çizgisinin gırılması lazım at least:D
bu gece fed faiz kararı mı var...kanımca yarın 82.xxx lerdeyiz..
[quote=nunu;349288]amannnnn, bu muydu yani, gider uyurum:p[/quote]
bu ingiltere 14:45 avrupa
yaff arkadas, eskiden ne guzeldi, boyle faiz kararlari, istihdam verileri gunleri cok muhim gunlerdi, gunler oncesinden hazirliklara baslardik, pirinc, mercimek stoklardik. nedir yani bu simdi?
[quote=reverse;349291]bu ingiltere 14:45 avrupa[/quote]
ooo, gidip bir demlik daha cay yapayim o zaman:::
[quote=Strategist;349284]O NU ralli başlarken daha betermiş, ama sonuççç? :::[/quote]
[quote=Astatin;349289]haklısın patron...zaten ben fiyat graşar demedim bir nunu doğuyor dedim..her nunu graşacak diye bişi yok senin dediğin gibi..yükselen trend çizgisinin gırılması lazım at least:D[/quote]
melaba strobaba....:):..:
NUNİ ile forumun diyalogları minik bir derece daha resmiyken NUNİ şöyle bir şey demişti.."Bugüne kadar NUNU dediniz de ne oldu":D
[quote=fXci;349273]mental spotta kararlı vopta fingirdek :::
[IMG]http://www.ressim.net/61/upload/91e4c730.png[/IMG][/quote]
Bende de manzara benzer, spot daha karlı :D napsak gidip garanti mi yapsak :..: