Bütün çizgilerin ırzına geçtin bu güne kadar....
Sana hakaret etmeyi bile doğru bulmuyorum............. çete...
Printable View
Bütün çizgilerin ırzına geçtin bu güne kadar....
Sana hakaret etmeyi bile doğru bulmuyorum............. çete...
[QUOTE=bull market;223812]Böyle bir piyasanın T.C. sınırları içinde bu şekilde çalışıyor olmasına çok üzüldüğümü belirterek, ülke dışındaki bikaç adi tarafından organize edilen ve yine bir avuç bitarafını bu adilere teslim etmişleride bu piyasa sayesinde tanımış olma şerefine ulaştığımı belirtmek isterim.
Böyle ucube işlerin bu ülkede yeri olmadığı kanaatine ulaşmış birisi olarak, İnşallah en kısa zamanda bu belalı piyasaların Ülkemiz sınırları içinden bertaraf edilmesi dileğiyle forumdaşlarıma hayatları boyunca her anlamda bol kazançlar dilerim:)
Benim için bu piyasa alemi bitmiştir, darısı kolunu kaptırıpda kurtaramayanların başına olsun İnşallah:) saygılar.[/QUOTE]
Hakkında hayırlı olsun BULL! HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN!
[QUOTE=AMON RA;223817]Hakkında hayırlı olsun BULL! HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN![/QUOTE]
Amin. Allah cümlemize bol bol hayırlar ihsan etsin Sn. AMONRA:) hepinizi çok sevdim ben+.
[QUOTE=bull market;223822]Amin. Allah cümlemize bol bol hayırlar ihsan etsin Sn. AMONRA:) hepinizi çok sevdim ben+.[/QUOTE]
Yav ta hissenetten 4-5 sene öncesinden bilirim ben seni! Yüzünü hiç görmedim ama bilirim sen GÜZEL İNSANSIN! üüü
[QUOTE=AMON RA;223823]Yav ta hissenetten 4-5 sene öncesinden bilirim ben seni! Yüzünü hiç görmedim ama bilirim sen GÜZEL İNSANSIN! üüü[/QUOTE]
Sağol AMONRA, sende öyle güzel insansın, hepiniz öyle güzel, teşekkürler+.
Bu forumlarda bişeyler yapmaya çalışan insanlar gördüm, bu beni ziyadesiyle memnun etti, arada kavga zırıltı olsada bişeyler yapmaya çalışan insanı iyi tanır iyi bilirim, kırgınlıklar olduysa affola diyim, teşekkürler hepinize:)))
yeni oluşan formasyonda ovt 72800 altına vermedii sürece yukarı devam...
kvt de ise 73 250 altı gün içi işlem yapanlar için tehlikeli...şu anda 15 lık grafıını çizio ve konfirme edio manıssız...
[QUOTE=bull market;223812]Böyle bir piyasanın T.C. sınırları içinde bu şekilde çalışıyor olmasına çok üzüldüğümü belirterek, ülke dışındaki bikaç adi tarafından organize edilen ve yine bir avuç bitarafını bu adilere teslim etmişleride bu piyasa sayesinde tanımış olma şerefine ulaştığımı belirtmek isterim.
Böyle ucube işlerin bu ülkede yeri olmadığı kanaatine ulaşmış birisi olarak, İnşallah en kısa zamanda bu belalı piyasaların Ülkemiz sınırları içinden bertaraf edilmesi dileğiyle forumdaşlarıma hayatları boyunca her anlamda bol kazançlar dilerim:)
Benim için bu piyasa alemi bitmiştir, darısı kolunu kaptırıpda kurtaramayanların başına olsun İnşallah:) saygılar.[/QUOTE]
saygılar kaderdaş üüüüüüüüüüüü
Bugün anketi ben açıcam sizlere:) seçeneklerden birinide ömür boyu flat diye açacağım:)
UnLu bende geliyom yanına forekse bu ŞERRRREFSİZLERLE uğraşmaktan bıktım! EURUSD' de bugünkü hareket bana 1 hafta yeterdi.Bu ne lan boğ boğ! **
İyi Tatiller...uyk.uyk
cümleten iyi akşamlar ... dünkü 750 kısalar 250 istop ... teminat azaldı 2,5 ay öncesindeyim .. haftasonlarını hiç sevmezdim ama ... bu haftasonunu iple çektim ..
haftasonuna sembolik 1 adet 350 kısa .. her gece kısa demiştim .. lafımı yemeyeyim ..:o:o
bull patron hayırlı olsun ... hakkını helal et abi benden yana helal olsun .. :o:o
Hayırlısı olsun hem sağlığını hem de paranı kurtardın...
abilerim geceye nasıl giriyoruz diye topik açacakmısınız :)
unlu abi çabuk söyle gazoz kapaklarını napak:) ne görüyon ufukta+.
Cümleten hayırlı tatiller forumun GÜZEL İNSANLARI!
[QUOTE=selçuklu;223841]cümleten iyi akşamlar ... dünkü 750 kısalar 250 istop ... teminat azaldı 2,5 ay öncesindeyim .. haftasonlarını hiç sevmezdim ama ... bu haftasonunu iple çektim ..
haftasonuna sembolik 1 adet 350 kısa .. her gece kısa demiştim .. lafımı yemeyeyim ..:o:o
bull patron hayırlı olsun ... hakkını helal et abi benden yana helal olsun .. :o:o[/QUOTE]
Helal olsun selçuklum, tüm forumdaşlara hakkımı helal ediyorum.
geceye 3/5 long...düşüş için henüz bir belirti yok...
nacizane bull patrona saygılarımı sevgilerimi iletiyorum...hayırlara vesile olsun diyorum...
herkes iyi dinlensin...ben pzt sabaha kadar gözlerimi kapatmayı düşünüyorum..
hayırlı haftasonları...
sevgili bullmarket,bu piyasalar biraz eroin gibidir,bi kere tadını alınca vucut hep ister.uzun zamandır piyasada olduğun için aslında benden daha iyi biliyosundur.aldığın kararın senin için hayırlı olmasını dilerim..hayat boyu mutluluk ve sağlık seninle olsun..
BALYOZ SAHTE Mİ ÇIKTI?
Tahliyenin gerekçesinde belirtilen; “[B]Haklarında kuvvetli suç şüphesini gösteren olguların bulunmaması”[/B]
[B]Balyoz Planı ile ilgili Emniyet’e ulaşan, Taraf gazetesinin verdiği belgelerin doğru olduğu faraziyesi[/B]” altında inceleme yapılmıştı. Bilirkişi dedi ki: “[B]Eğer bu bilgiler doğruysa, bu bir darbe toplantısı olmuştur.[/B]” Bu açıklama, bir varsayıma dayanıyordu. Asıl tartışma; “[B]o belgeler gerçek mi, değil mi tartışması[/B]” idi. Taraf Gazetesi, o belgelerin çıktığı bilgisayarların “[B]IP[/B]” numarasının bir şekilde belgelere yansıtıldığını, iddia ediyordu. Oysa ne 1 Ordu arşivinde benzer belgeler bulunabildi, ne de Genelkurmay’da bulunabildi. Genelkurmay’daki arşivlerde Balyoz’la ilgili o detay belgeler yoktu.
[B]Odatv.com[/B][URL]http://www.odatv.com/n.php?n=ne-yani-balyoz-simdi-sahte-mi-cikti-0104101200[/URL]
[FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][SIZE=2][B]ERDOĞAN SENİN YATACAK YERİN VAR MI?[/B]
Van'daki konuşmasın da Erdoğan'ı eleştiren Baykal, "Başbakan Erdoğan, bu tür yolsuzlukları yapıp, paraları toplayıp, fakirlere vermeyenlerin yatacak yeri yok diyor. Başbakan'a soruyorum. Böyle yapanların dava dosyasını sürümcemede bırakanların, böyle yapanları RTÜK'e Başkan yapanların, yönetim kurulu üyesi yapanların yatacak yeri var mı? Onların yatacak yeri yoksa, senin yatacak yerin var mı Allah aşkına?" diye konuştu.[/SIZE][/FONT][LEFT][COLOR=#000000]
Devamı: [URL]http://www9.gazetevatan.com/Baykalin_otobusune_tasli_saldiri_/297681/1/Gundem#ixzz0jyXtHHXk[/URL]
[/COLOR][/LEFT]
[quote=tutku;223869][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][SIZE=2][COLOR=red][B]ERDOĞAN SENİN YATACAK YERİN VAR MI?[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]Van'daki konuşmasın da Erdoğan'ı eleştiren Baykal, "Başbakan Erdoğan, bu tür yolsuzlukları yapıp, paraları toplayıp, fakirlere vermeyenlerin yatacak yeri yok diyor. Başbakan'a soruyorum. Böyle yapanların dava dosyasını sürümcemede bırakanların, böyle yapanları RTÜK'e Başkan yapanların, yönetim kurulu üyesi yapanların yatacak yeri var mı? Onların yatacak yeri yoksa, senin yatacak yerin var mı Allah aşkına?" diye konuştu.[/FONT][/SIZE]
[LEFT][COLOR=#000000]Devamı: [URL]http://www9.gazetevatan.com/Baykalin_otobusune_tasli_saldiri_/297681/1/Gundem#ixzz0jyXtHHXk[/URL][/COLOR][/LEFT]
[/quote]
[B][SIZE=3]Niye sormuşki ?..yatacak yerimi yokmuş .. vah vaah !!!!!![/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]Neyse, koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir yatacak yer ayarlar heralde...[/SIZE][/B]:)
[B][SIZE=4]Öz hakkında suç duyurusu[/SIZE][/B]
[B]İddia, 'Askerlikten kurtulmak için hile kullanmak.' [/B]
[URL]http://www.gercekgundem.com/?p=265368[/URL]
[URL="http://i43.tinypic.com/3346jd5.jpg"][IMG]http://i43.tinypic.com/3346jd5.jpg[/IMG][/URL]
''Ergenekon'' soruşturmasını yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz hakkında, ''kendini askerliğe yaramayacak hale getirdiği ve askerlikten kurtulmak için hile kullandığı'' iddiasıyla suç duyurusunu bulunuldu.
Sultanahmet'teki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen birinci ''Ergenekon'' davasının tutuklu sanıklarından Sevgi Erenerol'un avukatı Vural Ergül, Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz hakkında hazırladığı suç duyurusu dilekçesini, Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmek üzere İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına sundu.
Suç duyurusu dilekçesinde, Savcı Öz'ün, 269. kısa dönem erbaş olarak 21 Temmuz 1999 tarihinde ilgili askerlik şubesine sevk olduğu, 2 Ağustos 1999 tarihinde Kütahya Hava Er Eğitim Okulu Komutanlığı Erbaş Bölüğü'ne katıldığı bildirildi.
Dilekçede, Zekeriya Öz'ün 9 ay hava değişimi kullandıktan sonra ''Askerliğe elverişli değildir'' raporu ile terhis olduğu belirtilerek, Öz'ün rapora esas alınan beyanında ''çocukluğundan bu yana şişman olduğunu'' söylediği anlatıldı.
Dilekçede, şu ifadelere yer verildi:
''Türk Silahlı Kuvvetleri Sağlık Yeteneği Yönetmeliği ve bu yönetmeliğin eki olan hastalık ve arızalar listesinde belirlenen boy kilo oransızlığında görünmeyi amaçlayarak, konsantre karbonhidrat kullanımı ile bedenin boy kilo oranını bozmak suretiyle kendisini askerliğe yaramayacak hale getiren ve böylelikle askerlikten kurtulmak için yalan beyanda bulunarak hile yapan şikayetlinin kutsal vatan görevinden kaçmak için kendisini askerliğe elverişsiz hale getirdiği suçu sabittir.
Bu sebeplerle de şüpheli hakkında atılı suçlar nedeniyle soruşturma yapılmasını, şüphelinin lehine ve aleyhine olan tüm yasal kanıtlar toplanarak, şüpheli hakkında Askeri Ceza Kanunu'nun 79. ve 81. ile Türk Ceza Kanunu'nun 53. ve 206. maddeleri gereğince cezalandırılması istemiyle kamu davası açılmasını talep ederim.''
bakıyorum kayahan yine (her zaman olduğu gibi) meydanda yok.....
ne zaman yükseliş olsa yok....yükseliş başlamadan resim,sulu boya resim ve almanca yazıları koymasını iyi biliyor ama arkadaş.....
sanırım bir gün herkesi terse yatıracak....garip adam cannımmm...
zatii ceza bilem aldım [B]sevgili [/B]kayahan yüzünden...
artık bulaşmaya korkar oldum...pehhh...
herkese iyi tatiller...
[B][SIZE=5][COLOR=red]Yerli yatırımcılara iyi haber[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yeni stopaj düzenlemesini açıkladı.[/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][/SIZE][/B]
[URL]http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/14305077.asp?gid=254[/URL]
[URL="http://i44.tinypic.com/34y4gth.jpg"][IMG]http://i44.tinypic.com/34y4gth.jpg[/IMG][/URL]
[SIZE=3][B]Mutluluğun resmini çizmek isteyenler uğraşmasın,işte çizilmiş hali[/B][/SIZE]...:)
Amerikanın 25 şubat diplemesinden (sp 1080), sonraki ana tarih 7 Nisan idi.
Bir sonraki 28 Mayıs.
25 Şubat-7 Nisan yükselişle geçti. 40 gün üstüydü.
Şimdi bakalım 7 Nisan-28 Mayıs nasıl geçecek. Neredeyse 50 gün.
Bu aralıkta ya bir trend olacak, ya iki trend.
7 nisan'ı geçen 5-10 gün içinde anlaşılacak.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;220665]1044-1112 (1)
1112-1085 (2)
1085-1170 (3)
1170 -1152 (4)
1152-???? (5)
Şimdilik en yüksek olasılıklı sayımım. 5 i arıyoruz.
5 bitince ya B yükseliş C yükseliş yada B yükseliş A yükseliş bitmiş olacak.
Yani arkasından ya C düşüş gelecek ya da B yükseliş B düşüş gelecek.
1180 artık bir daha geçilmezse iki olasılıklı düşüş başlamış demektir. Geçilirse yukarı yapıp tepeyi bulup yine iki olasılıklı düşüş devam edecektir.
Şimdilik 1152 aşağı geçilirse başlamış demektir. Geçilmedikçe 5 yükseliş devam etmektedir.
Jelibon.[/QUOTE]
Aynı sayımdayız, farklı birşey yok. Hafif bir zirve tazeletti.
5 in içini sayıyla ve harfle saymak mümkün.
Buna bir de double zigzag eklenince 3 sayımda aynı yere götürüyor, sadece tepede hafif oynamalar olacak, bunun için ana dirençlere bakılmalı.
Mesela Sp 1200. (elliot 1176, 1187)
Dow 11000.
Nasdq 2400 veya 2551.
Ndx 1980-2000. (1970 direncinin üzerinde kapayamadı bir türlü).
Dax 200 haftalığın üzerinde kapattı. Sp de burası sanırım 1225. Dow 11132.
Dax, Russel, Tran 200 haftalığın hafif üzerinde. Ftse baya üstünde.
Ndx, Nasdq'ı bunlarla aynı kategoriye sokmuyoruz, sebebi krizden çıkışın diğer endekslere göre teknoloji ile olması neticesinde geri alımlarının zaten çok daha fazla olması.
Bir önceki mesajın bu yazılanlara hiçbir ilgisi yoktur, tarih değerden daha önemlidir.
Jelibon.
Burada shortçular için iyi senaryo 7 (-,+) nın tepe yapıp dönmesidir.
Shortçular için kötü senaryo ise,
25 Şubat-25 Mart Yükseliş,
25 Mart-7 Nisan Yatay, (YİNE -,+)
gibi bir şekildirki tekrar yukarı kırıp yükselişe devam eder.
Jelibon.
geçmiş olsun bull market kardeş,üzüldüm..
verdiğin karar hakkında hayırlı olur inşallah !
bundan sonraki faaliyetlerinde başarılı olman dileğiyle..
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]5 Nisan Pazartesi[COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [B] USD ISM İmalat Dışı Endeks (Mar) 17:00 54 53 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Bekleyen Konut Satışları (a/a) (Şub) 17:00 -%1,0 -%7,6 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Fed-Borçlanma Oranı Toplantısı 18:30 Yüksek [/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]TUIK Mart ayı TÜFE,ÜFE verileri (10:00)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR="red"] [B]NOT: ABD borsaları normal saatlerinde açılıp kapanacak. Almanya, İngiltere, Fransa, Çin Piyasaları kapalı.[/B] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
VOB'A ILISKIN BEKLENTILER (ALTERNATIF YATIRIM )
" IMKB BUGUN ICIN BEKLENTI : IMKB30 SPOT ENDEKS 70500 ILE 72500 ARASINDA SON BIR
KAC GUNLUK YAPTIGI HAREKET TEKNIN ANALIZDE FLAMA FORMASYONU OLUSUMUNA ISARET
EDIYOR. BU FORMASYONUN COK SERT BIR YUKSELISI BERABERINDE GETIRDIGI VE
HEDEFININ 77000 OLDUGU UNUTULMAMALIDIR. BU NEDENLE IMKB30 SPOT ENDEKS 72500
SEVIYESININ ALTINDA YONELMEDIKCE 77000 POATANSIYEL HEDEFINE HIZLI
ULASABILECEGINDEN DOLAYI VOB’DA IMKB SOZLESMELERINDE KISA YONDE POZISYON ALMAK
ICIN ERKEN OLDUGUNU HATIRLATMAK ISTERIM. KISACA ONERIM; IMKB30 SPOT ENDEKS
72500 SEVIYESININ ALTINA GELMEDIKCE FLAMA FORMASYONU OLASILIGI SERT BIR
YUKSELIS GETIREBILECEGI ICIN VOB IMKB SOLESMELERINDE KISA POZISYON ALMAK ICIN
ACELE EDILMEMELI; HATTA IMKB30 SPOT ENDEKSTE 72500SEVIYESININ ALTI STOP-LOSS
OLMAK KAYDIYLA VOB IMKB SOZLESMELERINDE UZUN POZISYON ALINMASI YONUNDEDIR. SON
NOT: VADELI ISLEMLERDE BASARI; EKONOMIYI DEGIL, GRAFIKLERI DOGRU OKUMAKTAN
GECER. BU NEDENLE; ‘’BORSANIN CIKMASINI GEREKTIRECEK HIC SEBEP YOK, CIKIS
GECICI’’ DIYEREK, GRAFIKLER SATIS YONUNDE SINYAL VERMEDEN SATIS YAPMAK CIDDI
RISK ALMAKTIR. EGER KORUNMA (HEDGE) YA DA ARBITRAJ DISINDA BIR AMACLA VOB’DA
ISLEM YAPAN YATIRIMCI ISENIZ VE GRAFIKLERI ONEMSEMIYORSANIZ, ZARAR ETTIKTEN
SONRA ‘’VOB’DA ISLEM YAPMAK KUMAR OYNAMAYA BENZIYOR’’ GIBI YORUM YAPMANIZA
NEDEN OLUR AMA BU YORUMUNUZ, YAPTIGINIZ HATAYI TELAFI ETMEZ. YANI EGER VOB’DA
KISA SURELI SPEKULATIF AMACLI PARA KAZANMAK AMACINDA OLAN BIR YATIRIMCI
ISENIZ; MUTLAKA VE MUTLAKA GRAFIKLERIN DILINI IYI OGRENMELI VE GRAFIKLERIN
SOYLEDIKLERINE DE HARFIYYEN UYACAK DISIPLINE SAHIP OLMALISINIZ. AKSI HALDE
ALDIGINIZ RISK VE OLASI KAYIPLARINIZ, VOB’UN KOTU BIR SEY OLDUGUNA DAIR BAHANE
URETEREK, YERINE GELMEYECEKTIR...! "
N. NURI SEVGEN
VADELI ISLEMLER MUDURU
ALTERNATIF YATIRIM A.S.
[URL="http://www.AYATIRIM.COM.TR"]WWW.AYATIRIM.COM.TR[/URL]
**RAPORUN TAMAMI EKTEKI DOSYADA BULUNMAKTADIR***
Herkese günaydın ve bol kazançlar yiğitler ve yiğideler....
ŞOSÖ den uzak durun :)
cümleten günaydın :)))
hergün izdirap hergün çile .. bu ne böle .dng.dng.dng
cümleten günaydın ..
Günaydın, Rastgele...
Günaydın hayırlı işler bol kazançlı haftalar cümleten
gunaydınsss...
850 de 3/5 uzunun 2/5 i iade...bereket versin..
hayırlı seanslar herkese...
İmzam nasıl patron...Haftasonu hiç ummadığım iki ağızdan duydum bunları ve memleketin içinde bulunduğu ahval ve şeriat ı göz önüne alarak imza olarak kullanmaya karar verdim...teprik ederim bu sözlerin sahiplerini....nurlar içinde yatalar
ala ala bi hal oldu millete :) çok seviyom bu piyasayı ne beklersen tersini yapıyo ueheuh hedef 150000 diyodu nunu gerçekleşecek mi nedir :D:D:D 3/10 shortum ama fazlasını yapmaya tırsar oldum tum sıstemlerım alda .dng.dng.dng piuvvv akılsız başın ceremesini cüzdan çekermiş :::::::::::::::
kampa girip sistem uygulayıcısı olucam böle olmicak bu heuheuhu
kısa yok rocky kısa yok .boks..boks..boks..boks.