850 den aşşagı yönelmelı 675 e....
Printable View
850 den aşşagı yönelmelı 675 e....
[quote=aliveli;212699]sayın bozayı yarın için düşünceleriniz aynı mı[/quote]
aynı güzel kardeşim....
.lelele
pala sanıyorum ki aşağı vurup yukarı çekip direnç kırdırıp yurtdışı koncüktüre göre zamanlama ayarı çekecek. yine al gülüm gel gülüm ver gülüm tango yapacak bu bizle annaşıldı.
palanın yine dans edeceği kesin de dansın şekli şemali belli değil...
sayın gandinin yol haritasına ihtiyacımız olacak..
800 den lönkledim küçük bi miktar....
cözdüm demem icin dediklerimi yapmalı...parayı sonra kazanacagım...bekliyorum....az kaldı.....
şimdi 700 e vurup yukarı gitmeli.... 65000 e......
şöle diyelim, 120 lik den bir analiz yapalım,.....
1.öncelikle son durumda 120 lik alış konumunu sürdürüyor,
2.65300-64425 aralığındayız,
3.son hamle alış yönünde yapıldı dün 15-17 barında,
4.bu durumda iki durum var ya alışın devamı şeklinde 65300 kırmaya çalışacak, yada kazığı kafasına yiyecek ve 64425 e gidecek,.....bunu olduğunda söylecem, 64425 kırıldığında 63600 dünki yeremize kadar muhtemel ineriz,
5.ağanın lönkçü sıkıntısı devam ediyor,........lönk burdan gelirmi gelmez, korkarlar, aşağıdan gelrmi ne kadar aşağı olacağına bağlı, 62500-63300 may be olabiler, [COLOR=red]dans içün, sağlıklı çalışan py bu fiyatta oluşur,[/COLOR]
küçük k-e slm
Sn indregandi vob 30 15 dk lık grafta oluşan flama (?) yı taşıyamadım.Bakıp yorumlayabilirmisiniz.Teşekkürler..
[quote=marlla;212729]küçük k-e slm[/quote]
selam tüm dostlara tüm sevenlere...
30-60-120 şimdilik bunlar arasında uyumssuluk var, şöyle düşünürsek, bir daireye gireceğiz ve 3 adet anahtarımız var, bunların üçüde açıldığında kapı açılacak,
işte 120 ve 30 da [COLOR=red]sıra[/COLOR] satışta iken, 60 da alışta, bu durumda 60 bu bölümü tamamladığında bir satış olasılığı mümkün ve bu gördüğümüz atak 60 ın,....
a ben neden mesj atamıyorum arkadaslar