[quote=Astatin;349251]spartasız ve fiyat görmeden taban olur diorum:D 82000 miydi en son fiyat:D[/quote]
Evet . [B][SIZE=4][COLOR=red]-84.X :..:[/COLOR][/SIZE][/B]
Printable View
[quote=Astatin;349251]spartasız ve fiyat görmeden taban olur diorum:D 82000 miydi en son fiyat:D[/quote]
Evet . [B][SIZE=4][COLOR=red]-84.X :..:[/COLOR][/SIZE][/B]
[quote=excali;349253]Evet . [B][SIZE=4][COLOR=red]-84.X :..:[/COLOR][/SIZE][/B][/quote]
hacıex ben yarın ki en sonu soruyorum:D
yine yataya mı bağlıyoruz yoksa??? nayıııırrrrrr
[quote=flexy;349257]yine yataya mı bağlıyoruz yoksa??? nayıııırrrrrr[/quote]
yok hacıflex, önce 74 olur seçim rallicilerini yer sonra 94 olur graşkacıları yer, sonra tatlı olarak ne almak isterse ona göre şekil eder..:..:palabu boru deeelll
selam paraya para demeyenler,
faiz arttirimi var dediler kalktik, kargalar uyanmadan:..:
[quote=Astatin;349259]yok hacıflex, önce 74 olur seçim rallicilerini [B]yer [/B]sonra 94 olur graşkacıları [B]yer,[/B] sonra tatlı olarak ne almak isterse ona göre şekil eder..:..:palabu boru deeelll[/quote]
Öğle olmuş. (Yemekten bu kadar bahsettiğine göre..):)))
[quote=excali;349261]Öğle olmuş. (Yemekten bu kadar bahsettiğine göre..):)))[/quote]
algıda açlık :::
[quote=nunu;349260]selam paraya para demeyenler,
faiz arttirimi var dediler kalktik, kargalar uyanmadan:..:[/quote]
Abla senin ne işin var?
Munzam artırmıyorlar ki:..:
ama bayrak da olabilir civciv de çıkabilir..bilemeyong..adam aralıksız 6-7000 puan verdi..bi miktar payback isteyecektir sistemci arkedaşlardan :) üühüüh
84000 altı saatlik kapanış lazım..
o zaman arkaya yaslanırım..
[quote=nunu;349260]selam paraya para demeyenler,
faiz arttirimi var dediler kalktik, kargalar uyanmadan:..:[/quote]
hee..ben de bugün erken düştün ortama diyecektim ...eğer faiz arttırımı lafı için oyalanıyorsa burlarda, faiz arttırım haberi gelince önce verirler sonra zirve yeniler, faiz arttırım haberi olmazsa önce zirve yeniler sonra az realiz gelir..yok faiz kararını umursamıyorsa..bak onu bilemeyong:D
Dow cansın emmi şubattaki zirvesini zorladı ama geçemedi, şu faiz kararı haberlerlerini bekliyolar galiba.Bu arada euronex nasdaq falan kim kimi aldığı belli değil ya.Geçenlerde euronex alıyodu şimdi nasdaq mı euronexi alacakmış neymiş :D O iş çorbaya döndü galiba