Bu sefer de gömecekler hissi var içimde.. kademeler dikiş tutmuyor
Neden se dow un yüksek açılması lazım [U]ama haber kötü gelmezse..[/U] kötü de beklemiyorum haberi.
Bahane ederlerse fena gömerler..
Printable View
Bu sefer de gömecekler hissi var içimde.. kademeler dikiş tutmuyor
Neden se dow un yüksek açılması lazım [U]ama haber kötü gelmezse..[/U] kötü de beklemiyorum haberi.
Bahane ederlerse fena gömerler..
gider şimdi sabahtan beri yazdıkları 47500 leri de kaldırırlarsa şaşmamak lazım.. tarih tekerrür den ibarettir..
[QUOTE=sovalye;134868]ben sistemime uyuyorum çünkü kendi imkan ve kabiliyetlerimle ve sürekli sistem değiştirmekle yılda 40.000 puan civarında getiri alamayacağımı bilyorum...
benim gibi çok zeki olmayan ve sistemi olan arkadaşlara tavsiye ederim...
neyse ben çıkıyorum herkese kolay gelsin..[/QUOTE]
Abi biz kimseye sistemsizliği önermiyoruz ki, sadece eski sistemime döndüm. Kafama göre iş yapmıyorum yani ;)
[quote=TIFIL;134869]46950 ile 47250 arası ne yöne kırılırsa o tarafa hızlanabiliriz...bence...[/quote]
yok kardesım yok, 46850 den doner 47750 ye dayanır 2 dakıkada, yapmadıkları sey mı!
flatim..biraz kenara cekileyim.
Gökhanın da dediği gibi acayip satış baskısı var, hayvan iyice terledi. fdow 8300 oldu biz hala sabahki zirveyi deneyemedik bile...
çok zayıf kaldı...vob..düşüncede alıyolar..yatayda tutuyolar..zor..marj olmayınca zor..
piyasa guçleniyor
200 prblem yer zaten..
dışarıya göre çok zayıfladık yanlız....
DAX düz duvara tırmandı dünden bu yana...yaklaşık 275 puan çıktı FDOW 300 puan çıktı...
bizim durum ortada...fark kapanıyor gibi yurtdışı ile...bakalım ne yapacaklar...
arkidişler bugun heç bakamadım piyaseya ::: durun sie bi analiz edem şu jaaaava metrisi bi açem önce
short devam
fdow uçtu ama vob takmıyor
bovespaya yaptıklarını yapacaklar gibi..
[quote=truva;134877]piyasa guçleniyor[/quote]
Esas zayıflıyoruz.Güçlenen borsa şu anda 48000 di en az.
spot gitmiyo dünden beri aynı yerde..
[quote=GOKHANFINDIK;134883]Esas zayıflıyoruz.Güçlenen borsa şu anda 48000 di en az.[/quote]
benim kastım ilk seansın sonuna gore güçlüyüz
bilanço haftaları boyle oluyo hep
asansor gibi
kapanıştan sonra açıklanacakmış
intelin karı
teknoloji hisselerine satış getirebilir
[quote=QUEEN;134885]spot gitmiyo dünden beri aynı yerde..[/quote]
spotta ciddi sıkıntı var.tepeden 1000 puan satış yedi...boru deel 1000 puan :::
nasıl ayar verecekler bakalım.
bu arada martta başlayan rallinin en yükseğini bugün gördü SPOT...not et gı bunu bi kenara...lazım olabilir ilerleyen günlerde :::
[quote=QUEEN;134882]bovespaya yaptıklarını yapacaklar gibi..[/quote]
Purolu adamlar mı?:..:üüü
Spotu GARAN destekliyor gibi.. Bir tek o %1,5 ve üzeri artıda..
Dansöz nana gibi kıvırtıyor namıssızlar.:::::::dü:
biraz daha alacaklar gibi ? daha yukarı mı kopacak acaba yuhhh... kopmaması lazım dersek o zaman kopar.. yanarız... o yüzden 47100 tekrar long... 47000 stop
[QUOTE=Larossıan;134891]Dansöz nana gibi kıvırtıyor namıssızlar.:::::::dü:[/QUOTE]
o kim ki:D:::
[quote=QUEEN;134893]o kim ki:D:::[/quote]
Bir tanıdık oryantal.:rolleyes::o
[URL=http://img31.imageshack.us/i/222sro.png/][IMG]http://img31.imageshack.us/img31/6537/222sro.png[/IMG][/URL]
saatlik sistem..eger 15;59 itibariyle [B]46925 ve altı kapanırsak[/B],sat kesinleşecek..saatlik olunca böyle agır hareket ediyo...ama karlı iişlem sayısı 12 ayda 77 iken ,zararlı işlem sayısı 70..
dow yükselişe devam edemeyecek herhalde..fdow kandırıyo..
[QUOTE=BORSACIOZGUR;134892]biraz daha alacaklar gibi ? daha yukarı mı kopacak acaba yuhhh... kopmaması lazım dersek o zaman kopar.. yanarız... o yüzden 47100 tekrar long... 47000 stop[/QUOTE]
İnşallah longlamadın, sabahtan beri yazıyoruz ama... .dng
[URL="http://img239.imageshack.us/i/screenhunter3h.png/]"][URL=http://img239.imageshack.us/i/screenhunter3h.png/][/URL][IMG]http://img239.imageshack.us/img239/6734/screenhunter3h.png[/IMG][/URL]
kocaoğlanı özlüyenlere.
46925 satış..
gün sonu kapanmak şartıyla şimdilik..
250 den short zero işlem.Kendini yoramam kusura bakmayın.
[quote=enorton;134897]İnşallah longlamadın, sabahtan beri yazıyoruz ama... .dng[/quote]
yüz puan zarar edip 47000 stop.. artı short 250
puan kazandım
46725 tekrar long...
elbette full kısa..şimdilik 4 elementde sat da( 5 daklık sistem,60 daklık sistem,macd 30,ccı eksi olması)...böyle olunca sabahı tutturmak %90...
[quote=GOKHANFINDIK;134900]250 den short zero işlem.Kendini yoramam kusura bakmayın.[/quote]
Senın de ne tatlı canın varmıs be gokhan, ıkı ıslem yapmaya üşeniyosun:)
sistemlerde bana göre önemli tek şey var...[B]minumun 12 aylık test [/B]yapılmalı..ve kar egrisi düz yukarı ise tamamdır...
herhalde 1.000 sistem denemişimdir..son 8 ayda mükemmel egrisi olan sistemler olası temmuz-ekim 2008 gibi rallide ardarda işelmelerle 10.000 puan üzerinde zarar ettiriyor...direk çöpe...
Fdow biz sabah açıldığımız seviyede ama biz 700 puan aşağıdayız...
[QUOTE=BORSACIOZGUR;134892]biraz daha alacaklar gibi ? daha yukarı mı kopacak acaba yuhhh... kopmaması lazım dersek o zaman kopar.. yanarız... o yüzden 47100 tekrar long... 47000 stop[/QUOTE]
he ya daha yukarı kopacak sen long devam et..
millete nutuk atıyosun batacaksın diye
bu gidişle sen batacan
full short devam
Dün 46500 den AL veren saatlik sistem 46775 ten SAT verdi. Günlük de SAT verirse tadından yenmez :)
[QUOTE=abka;134902]elbette full kısa..şimdilik 4 elementde sat da( 5 daklık sistem,60 daklık sistem,macd 30,ccı eksi olması)...böyle olunca sabahı tutturmak %90...[/QUOTE]
5inci element ne :)
TAHTA olmasın :)
az daha sarkarsak geceyede kısa kalınacak durum oluşacak benim için..
:)saatlikde sat kesinleşti..dün 46500 den al vermişti..46800 den sat da..al sana 300 puan..taş atıp kol mu yoruluyor..lelele
saatlik test aşamasında .ilerdeki potansiyl iş durumu değişikliğine karşı eğitiyorum..