-
şerro,
müdahil rusyanın yanıbaşında ukraynayı patlattıktan sonra,
işidi bahane göstererek esadı bitirip kürt koridorunu akdenize açmak için fiilen kolları sıvamış durumda,
tr nin bundan önceki süreçte suriyenin kuzeyine yerleşen radikal dinci teröre göz yumması bu gelinen aşamada oldukça manidar,
bir proceksiyona eş başkan olup kendi ayağına sıkan bir başka ülke her halde yoktur,
sıradaki ülke nato ile dış cephesini suriyeye ve ırağa kaybetmiş, çözüm süreci ile iç cephesini yumuşatmış, ergenakonla silahlı kuvvetlerini pelte haline getirmiş, şimdilerde anayasal bütünlüğünü değiştirme aşamasına gelmiş olan tr dir,....
-
Sayın indregandi ve tum dostlar gunaydınlar efendim
-
günlük
sb 98
mall 96875
short 95750
-
s.a
Bol kazançlı bir gün olması dileğimle...
-
[quote=indregandi;479566]günlük
sb 98
mall 96875
short 95750[/quote]
bu gün iş güç nedeni ile tek yorumum bu olacak
cümleten başarılar
-
gunaydın hayırlı kazaclar dostlar
-
[QUOTE=TIFIL;479552][IMG]http://image-turko.com/di-XV66SUCO.png[/IMG]
98750 nin önemi yine ortaya çıktı sabah destek ti şimdi direnç oldu bence..[/QUOTE]
aynen devam ediyor bence..
-
[QUOTE=TIFIL;479570]aynen devam ediyor bence..[/QUOTE]
Bir iki geçme denemesi oldu sabah bunu niyeti gitmek olarak yorumlayabilir miyiz?
-
[QUOTE=deniz;479571]Bir iki geçme denemesi oldu sabah bunu niyeti gitmek olarak yorumlayabilir miyiz?[/QUOTE]
Son görünüm böyle.. 98750 altında, alta gelen sarı çizginin gittiği yere kadar geri gelebiliriz bence...
[IMG]http://image-turko.com/di-TU9V.png[/IMG]
-
sn deniz hocam, yanlış anlamazsan birşey söyleyeceğim... bence şu avatarını değiştirsen sence daha iyi olur gibi.. Avatar çok negatif, daha baştan "ben kaybettim " gibi bir izlenim veriyor.. daha pozitif enerjik birşeyler bulsan bence daha iyi olur..
Yine de sen bilirsin.. Yanlış anlama lütfen..:)
-
[QUOTE=nedim972;479573]sn deniz hocam, yanlış anlamazsan birşey söyleyeceğim... bence şu avatarını değiştirsen sence daha iyi olur gibi.. Avatar çok negatif, daha baştan "ben kaybettim " gibi bir izlenim veriyor.. daha pozitif enerjik birşeyler bulsan bence daha iyi olur..
Yine de sen bilirsin.. Yanlış anlama lütfen..:)[/QUOTE]
Sayın Nedim haklısın galiba, teşekkür ederim. Ayrıca bunda yanlış anlayacak bir şey yok .brv
-
[QUOTE=deniz;479574]Sayın Nedim haklısın galiba, teşekkür ederim. Ayrıca bunda yanlış anlayacak bir şey yok .brv[/QUOTE]
Değiştiremiyorum yalnız, sürekli hata alındı diyor